Fans Don't Believe Jason Sudeikis og Keeley Hazell dater etter Emmy-festen

Innholdsfortegnelse:

Fans Don't Believe Jason Sudeikis og Keeley Hazell dater etter Emmy-festen
Fans Don't Believe Jason Sudeikis og Keeley Hazell dater etter Emmy-festen
Anonim

Jason Sudeikis og Keeley Hazell ser ikke ut til å date lenger til tross for at de angivelig ble sett sammen på Emmy-utdelingen.

Ted Lasso-rollebesetningen deltok på seremonien 19. september, med én observasjon av Sudeikis og Hazell på etterfesten arrangert av Apple TV+ som fyller opp romantikkrykter.

Er Jason Sudeikis og Keeley Hazell dating?

En anonym kilde henvendte seg til sladdersiden for kjendiser DeuxMoi med innsikt fra den mest skinnende kvelden på amerikansk TV.

Denne personen hadde litt te å søle på Ted Lasso-feiringen etter at showet vant syv priser. Tilsynelatende ga Jason Sudeikis alt under en karaokekveld etter seremonien med "kjæresten" Keeley Hazell som smilte til ham. Er de to sammen da?

Det ryktede paret førte først til romantikkspekulasjoner tidligere på året, etter at han ble skilt fra skuespillerinnen og filmskaperen Olivia Wilde. Sudeikis og Wilde hadde vært sammen i ni år og har to barn, Daisy og Otis.

Mens hun har gått videre med den engelske sangeren og skuespilleren Harry Styles, ser det ut til at det aldri var romantisk mellom Hazell og Sudeikis. De to har blitt sett på flere utflukter sammen, med en kilde som påstår at de to bare er venner.

Fans av skuespilleren reagerte på ryktet om at han og Hazell var sammen.

"Jeg vet ikke hvor mye jeg tror på, men Jason og Keeley-tingen, representantene deres har benektet at de dater, hun ble ikke engang sett på Emmys eller noen fester og et par Ted Lasso-skuespillere delte videoer om historiene deres av ham som sang karaoke og hun var ingen steder i sikte. Jeg ringer BS," skrev en fan.

Noen ville imidlertid elske at dette skulle være sant etter at Sudeikis åpnet opp for splittelsen fra Wilde tidligere i år.

"helt ærlig bra for ham. han fortjener det! jason er en flott fyr og jeg ønsker ham ikke annet enn det beste," skrev en person.

De to har vært venner i årevis, sier en kilde

Akk, det ser ut til at Sudeikis og den engelske modellen og skuespillerinnen bare er venner. Side Six publiserte bilder av de to på en fottur tidligere denne måneden, og det ser ut til at de to har sluttet å se hverandre romantisk. Hvis de noen gang gjorde det i utgangspunktet.

"Han er definitivt ikke med Keeley. Han er bare sammen med barna sine og fokuserer på Ted Lasso," sa en kilde.

"De har vært venner i sju til åtte år," la innsideren til.

Anbefalt: