CBS lanserer Survivor-lignende show med stjerner som Colton Underwood og Jodie Sweetin som kjemper

Innholdsfortegnelse:

CBS lanserer Survivor-lignende show med stjerner som Colton Underwood og Jodie Sweetin som kjemper
CBS lanserer Survivor-lignende show med stjerner som Colton Underwood og Jodie Sweetin som kjemper
Anonim

CBS topper overskriftene for å hoppe på reality-TV-serien ved å legge til enda et nytt, spennende program til listen deres. Ideen er fersk og foreløpig under fullt utviklet, men basert på det vi vet så langt, kommer den til å ligne Survivor i den forstand at den er basert på en rekke utfordringer som må overvinnes - men dette showet har en seriøs vri. Deltakerne i dette spesielle showet kommer til å være kjendiser, og noen store navn er allerede sikret for lanseringen av showet. Mens de kjemper mot hverandre, vil de virkelig skru opp varmen, og de millioner av fans som følger dem på sosiale medier vil helt sikkert stille inn og styrke rangeringene til CBS.

Dette programmet er klar til å bli "den neste store tingen"!

Colton Underwood og Jodie Sweetin er allerede om bord

Disse kjendisene kommer til å kjempe hardt, ikke bare for å vinne spillet, men selvfølgelig for å redde ansiktet og sørge for at de også holder opp sitt eget image foran fanskaren sin. Bare det faktum at deres egne fans og følgere stiller inn for å se hvordan de klarer seg i en rekke kamper og utfordringer, øker umiddelbart ante på spillet.

I tillegg til forventningen om å se Colton Underwood og den tidligere Full House-barnestjernen Jodie Sweetin ta på seg sin del av utfordrende oppgaver, kan fans også forvente å se basketballstjernene Metta World Peace og Ray Lewis også. Programmet uten tittel har allerede trukket mye stjernekraft og har angivelig til og med sikret seg reality-TV-stjerner også.

Fans av Real Housewives kan forvente å se RHONY Eboni K. Williams i aksjon sammen med modellen Paulina Porizkova.

Selve showet kommer til å følge premissene til et spillprogram der de kjente deltakerne går mot hverandre, men premiepengene vil ikke bli gitt til de allerede kjente stjernene.

Det har blitt rapportert at vinnerne vil utpeke en veldedig organisasjon etter eget valg, og inntektene deres vil bli pekt i den retningen, noe som gir showet et lag av veldedighet. Tittelen på programmet er ennå ikke avslørt, og så langt holdes resten av detaljene i nærheten av CBS-representanter, mens de forbereder seg på å gi ut en enorm teaser som inneholder alle de saftige detaljene i ukene som kommer.

Showet forventes å lanseres i april 2022.

Anbefalt: