A 'Selling Sunset' Og 'Selling Tampa' Crossover kan skje snart, her er hvorfor

Innholdsfortegnelse:

A 'Selling Sunset' Og 'Selling Tampa' Crossover kan skje snart, her er hvorfor
A 'Selling Sunset' Og 'Selling Tampa' Crossover kan skje snart, her er hvorfor
Anonim

Selling Sunset ble en umiddelbar hit da den hadde premiere på Netflix i august 2019. I disse dager venter fansen allerede på en sesong 5 for å se hvordan Christine Quinn og Emma Hernans delte kjærestedrama utspiller seg (Mary Fitzgerald sa at nye episoder er kommer snart). Ikke rart at spin-offen Selling Tampa også har tiltrukket seg mange seere siden den kom ut i desember 2021.

Den er berømmet for sin mangfoldige rollebesetning - de helt kvinnelige, helt svarte eiendomsmeglerne til Allure Re alty. Selvfølgelig serverer de også rykende varmt drama som Selling Sunset-stjernene. Fans kan ikke la være å trekke forbindelser mellom de spennende livene til de to eiendomslagene. Basert på deres vurdering, kan en crossover til og med skje snart. Her er grunnen.

Hvordan er "Selging Sunset" og "Selling Tampa" relatert?

Selling Sunset-skaperen Adam DiVello produserte også Selling Tampa. Det er egentlig det eneste de deler. Allure Re alty-gründer Sharelle Rosado "satte seg selv der ute" for at DiVello skulle legge merke til teamet hennes. I 2020, et år etter lanseringen av meglerhuset, begynte Rosado å motta tilbud om realityshow. Hun likte ikke de fleste vinklingene deres, så hun søkte opp andre produsenter i eiendomsnisjen. På den tiden var Selling Sunset allerede populært, så DiVello dukket sannsynligvis opp på toppen av Rosados forskning.

Fast bestemt på å lage en realityserie tok megleren til Instagram for å få produsentens oppmerksomhet. "Jeg stilte meg selv foran Adam, og de tok kontakt med meg et par dager senere," sa Rosado om å oversvømme DiVellos Instagram-bilder med likes. På slutten av dagen fikk hun avtalen og representasjonen hun ønsket for gruppen sin."Seerne kommer til å se mektige minoritetskvinner gå inn i luksuseiendommer," sa hun om showets unike inntrykk av virksomheten. «Jeg vet at de kommer til å se uansett alder eller farge, du kan gå ut og gjøre det.»

Rosado begynte i eiendom i 2017 etter å ha jobbet i militæret i «12 år, 9 måneder og 13 dager». Hun åpnet sitt eget firma i juli 2019 og hadde satt sammen et fullt team tidlig i 2020. Snakk om rask vekst. "Da jeg åpnet denne virksomheten, ønsket jeg å ta den til neste nivå," sa Rosado om planene hennes for selskapet. "Nå vil jeg bli større." I 2021 åpnet hun sin andre Allure Re alty-lokasjon i Miami der forloveden hennes, tidligere NFL-stjerne Chad "Ochocinco" Johnson er basert. Paret tok imot sitt første barn, Serenity "Hurricane" Paula, 2. januar 2022.

Maya Vanders nye eiendomsfirma kan føre til 'Sell Sunset'-'Selling Tampa' Crossover

Vander har alltid vært åpen om kampene med å dele tiden sin mellom Los Angeles og Miami der mannen hennes jobber. Paret har to barn, Aiden, 2, og Elle, 1. Den israelske innfødte kunngjorde at hun ventet et tredje barn i sesong 4. Men i desember 2021 avslørte hun at hun hadde en dødfødsel. "I går var den vanskeligste dagen i mitt liv," skrev Vander på Instagram. "Jeg hadde en dødfødsel ved 38 uker. Jeg har alltid hørt om det, men jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle være en del av statistikken. I stedet for å føde en baby, får jeg gå hjem med en minneboks… Jeg ønsker ikke dette til noen."

Fans spekulerer i at etter den tragiske hendelsen kan Vander nå flytte til Miami på heltid. "[Jeg] elsker Maya, men [jeg] aner ikke hvordan hun klarer langdistansen, spesielt med barn nå," skrev en Redditor. "Så mye som [jeg] vil ha henne på fremtidige sesonger, tror [jeg] det er best for henne å bare holde seg til Miami!" I 2021 ertet realitystjernen sitt eget Sør-Florida-baserte eiendomsfirma, The Maya Vander Group. Det vakte blandede reaksjoner blant fansen. Noen ble bekymret for at hun kunne forlate Selling Sunset mens andre "ville elske å se henne komme inn og ut på [Selling Tampa] siden de snart utvider til Miami." Vi håper på det siste.

Kjenner The Selling Sunset Stars Og Selling Tampa-rollebesetningen hverandre?

På spørsmål om de spurte Selling Sunset-stjernene om råd om filming av en reality-TV-serie, svarte Rosado: "Nei, nei." The Selling Tampa-besetningen ønsker at seerne skal se eiendomsgruppen deres som annerledes enn The Oppenheim Group. "Vi er tot alt forskjellige fra Selling Sunset," sa Rosado til Us Weekly. "[Vi er] forskjellige typer personligheter. Vi kontrollerer Florida. Vi handler om å selge Tampa." Men ingen skygge der.

Den tidligere fallskjermjegeren er en stor Selling Sunset-fan. Hun vil bare at teamet hennes skal være kjent for å "drepe det" på egenhånd. "Det er et flott show. Vi så det," sa Rosado om L. A.-basert serie. "Jeg var en fan av programmet før vi fikk avtalen med Netflix." I november 2021 la hun ut et bilde av henne med noen rollebesetningsmedlemmer i Selling Sunset. De to gruppene følger hverandre også på Instagram. De kjenner hverandre kanskje ikke så godt, men de hyper hverandre opp på sosiale medier.

Anbefalt: