Selling Sunset avslører ny agent ettersom sesong 5-premieren er bekreftet

Innholdsfortegnelse:

Selling Sunset avslører ny agent ettersom sesong 5-premieren er bekreftet
Selling Sunset avslører ny agent ettersom sesong 5-premieren er bekreftet
Anonim

En helt ny agent slutter seg til rollebesetningen til Netflix realityshow Selling Sunset for den kommende femte sesongen.

Det ble bekreftet at den nye serien vil begynne å strømme fredag 22. april, og at en ny eiendomsmegler vil bli med i The Oppenheim Group.

Chelsea Lazkani Will Join The Cast of Selling Sunset

Britisk-nigerianske Chelsea Lazkani blir med i rollebesetningen, og vises sammen med Chrishell Stause, Christine Quinn og Mary Fitzgerald. Det populære Netflix reality-dramaet fokuserer på de profesjonelle og personlige livene til en gruppe eiendomsmeglere som jobber hos en luksuseiendomsmegler i West Hollywood.

I et intervju med People sa den nye eiendomsmegleren: «Jeg tror at støtten fra mannen min og familien min egentlig forberedte meg til å ta på meg denne store rollen og denne store muligheten.

"Men for meg personlig så jeg dette som en mulighet til å virkelig åpne dører i en bransje som har manglet mangfold og hvor minoriteter er undervurdert."

Chelsea hadde tidligere jobbet for Los Angeles-byrået Rodeo Re alty, men var godt kjent med Oppenheim Group. Hun innrømmer at hun ikke hadde møtt noen av de andre medstjernene sine på forhånd.

«Jeg føler at med store muligheter følger stort ansvar,» fortsetter hun. Dette var på en måte min tid til å gi tilbake og å utdanne og virkelig veilede og presse frem svarte kvinner i denne luksussektoren innen eiendom. Så bare det å vite at jeg har et større formål, gjorde meg på en måte forberedt på dette.»

Selling Sunset sesong 3 vil fokusere på Jason And Chrishells romantikk

Realityprogrammets femte sesong er satt til å fokusere på den kortvarige romantikken mellom Chrishell Stause og sjefen hennes Jason Oppenheim, som slo opp i desember etter syv måneders dating. Kampanjematerialet utgitt av den dampende giganten indikerer at forholdet deres vil stå i sentrum denne sesongen.

"Chrishell og jeg ble nære venner, og det har utviklet seg til et fantastisk forhold," sa Jason i en uttalelse i juli om forholdet deres. De gikk fra hverandre i desember etter at 40 år gamle Stause ønsket å stifte familie.

Newbie Chelsea "Hun beskrev også den nye sesongen som "virkelig elektrisk", og la til: "Det er ingenting du noen gang har sett før på TV." Besetningen fra forrige sesong blir med Lazkani for mer drama og oppføringer.

I fjor lanserte Netflix også en spin-off, Selling Tampa, som følger Allure Re alty-firmaet i Florida. En annen spin-off, Selling the OC, kommer også snart på skjermen, etter The Oppenheim Group-avdelingen i Newport Beach.

Anbefalt: