The Truth About Evan Peters' Time On 'American Horror Story

Innholdsfortegnelse:

The Truth About Evan Peters' Time On 'American Horror Story
The Truth About Evan Peters' Time On 'American Horror Story
Anonim

Siden American Horror Story allerede har sendt ni sesonger, har det vært så mange skuespillere som har dukket opp i programmet at ethvert forsøk på å liste dem alle her ville være dumdristig. Selvfølgelig bør enhver fan av antologiserien vite at flere skuespillere har blitt synonyme med serien etter å ha spilt hovedrollen i mange sesonger.

Selv om Sarah Paulson, Lily Rabe, Finn Wittrock, Kathy Bates og Jessica Lange alle har spilt en sentral rolle i American Horror Story-historie, kan ikke Evan Peters bidrag undervurderes. Tross alt spilte Peters hovedrollen i alle unntatt én AHS-sesong som har blitt sendt til dags dato, og det er veldig trygt å si at mange av karakterene hans har vært svært utfordrende å skildre.

Som et resultat av Evan Peters’ fryktløse American Horror Story-opptredener, har de fleste fans av showet kommet for å elske ham som skuespiller. Dessverre, som det viser seg, ser det ut til at Peters' American Horror Story-periode har hatt en negativ innvirkning på ham.

Så mange roller

Tidligere har flere av Evan Peters medstjerner snakket om hvor talentfull han er og hevdet at han er en fryd å jobbe med. Med det i tankene gir det perfekt mening at de ansvarlige for American Horror Story har bedt ham om å komme tilbake til serien igjen og igjen.

Siden American Horror Story er en antologiserie, har Peters portrettert mange forskjellige karakterer i programmet. Heldigvis for alle involverte og både fans, har Peters vist seg å være fantastisk i hver rolle. Av den grunn vil Peters komme tilbake for American Horror Storys tiende sesong etter at han bestemte seg for å hoppe over showets niende utflukt.

Creator's Take

Fra utsiden ser det ut til å være udiskutabelt at Ryan Murphy er den viktigste maktmegleren bak kulissene til American Horror Story. Dessverre, gjennom Hollywoods historie, har mange mennesker i en maktposisjon i underholdningsindustrien vært veldig ufølsomme når det kommer til menneskene som jobber for dem. Men mens han snakket med Entertainment Weekly i 2019, gjorde Murphy det klart at han bryr seg om skuespillerne som jobber for ham.

Som alle som har sett den syvende sesongen av American Horror Story burde vite, portretterte Evan Peters kultlederen Kai Anderson under den. Under den nevnte samtalen med Entertainment Weekly snakket Ryan Murphy om favorittepisoden sin fra den sesongen. Siden Peters var fullstendig engasjert i hans skildring av Anderson, burde det ikke komme som en overraskelse for AHS-fansen at Murphy snakket om hvordan det tok en toll på skuespilleren.

Jeg elsket Evans opptreden så mye, og det gjorde Sarah også. Vi snakker fortsatt om det. Som en gang i uken om hvor god han er? Evan er KRIMINALT undervurdert i denne rollen. Han led virkelig mens han lagde det, det tok ham jeg vet ikke … to år å komme seg? Evan og jeg og Emma og Sarah og Holland Taylor hadde Thanksgiving sammen det året rett etter filmingen, og jeg husker at Sarah og jeg fortsatte å mate Evan med mat, og prøvde å gi ham næring og få ham til å føle seg bedre. Han kjente det fortsatt, mørket, mens vi lagde Pose sesong én, kom det under huden hans på en veldig lang vei. Jeg elsket ham i det. Han og jeg snakket etter det, og vi bestemte oss for at det kanskje var på tide å lage litt komedie.»

Peters forteller sin sannhet

Da Ryan Murphy snakket om hvordan en enkelt sesong av American Horror Story påvirket Evan Peters, var det fascinerende. Det skulle imidlertid alltid være mer interessant å lese Peters egne ord om serien, spesielt siden han snakket om hele serien.

Under et GQ-intervju i 2018 snakket Evan Peters om hvor vanskelig det har vært for ham å skildre sine intense American Horror Story-karakterer.«Jeg er tullete, jeg er dum, jeg liker å ha det gøy. Jeg liker ikke å hyle og skrike. Jeg hater det faktisk. Jeg synes det er ekkelt og virkelig forferdelig, og det har vært en utfordring for meg. Horror Story krevde liksom det av meg. Det hele har vært en enorm strekning for meg og veldig vanskelig å gjøre. Det skader sjelen min og Evan som person. Det er en enorm mengde raseri som har blitt påk alt fra meg, og de følelsesmessige tingene som har blitt påk alt meg for Pose har vært hjerteskjærende, og jeg er syk. Jeg føler meg ikke bra.»

Derfra fortsatte Evan Peters med å snakke om den varige effekten som American Horror Story har hatt på ham. «Det er bare slitsomt. Det er virkelig slitsomt ment alt, og du ønsker ikke å gå til de stedene noen gang i livet ditt. Og så du må gå dit for scenene, og det ender opp med å integrere det på en eller annen måte i livet ditt. Du er i trafikken og finner deg selv å skrike og du tenker: Hva i helvete? Dette er ikke den jeg er. Jeg kjemper veldig hardt for å bekjempe det.» Selvfølgelig er Peters langt fra den eneste skuespilleren som har ofret seg for en rolle, men at det er ganske vilt å finne ut hvor vanskelig Peters AHS-periode har vært for ham.

Anbefalt: