Justin Bieber viser kjærlighet til Jacob Tremblays nye Pixar-film, 'Luca

Justin Bieber viser kjærlighet til Jacob Tremblays nye Pixar-film, 'Luca
Justin Bieber viser kjærlighet til Jacob Tremblays nye Pixar-film, 'Luca
Anonim

Justin Bieber viser støtte til andre kanadier, Jacob Tremblay, og Instagram-brukere er her for det.

Bieber tok til Instagram i dag for å legge ut filmplakaten for Disney-Pixars siste animasjonsfilm, Luca, med den 14 år gamle Tremblay i hovedrollen – som også nylig spilte en ung Bieber i videoen til Lonely, a heart- grusom sang om Biebers tenåringer i søkelyset.

Instagram-brukere elsket støtten Bieber viste, kommenterte med hjerte-emojier og uttrykte også sin kjærlighet til den søte filmen. Mange andre kommenterte at de er spente på å se den nå som han har støttet den.

I tillegg til innlegget på feeden hans, la Bieber ut om Luca i sin Instagram-historie.

Tremblay svarte på støtten ved å takke Bieber.

Bilde
Bilde

Luca er en animert original spillefilm, satt i en italiensk kystby. Filmen er en voksende historie om en ung mer-gutt ved navn Luca som går opp til overflaten og får venner, til tross for mye fiendskap mellom hans verden og menneskeverdenen over dem.

Luca er regissert av Enrico Casarosa, som først gjorde bølger med La Luna, som vant en Oscar for beste animerte kortfilm. Titulærkarakteren er stemt av den 14 år gamle kanadiske skuespilleren Jacob Tremblay. Filmen har også Maya Rudolph og Sacha Baron Cohen.

Tremblay debuterte sin karriere i Smurfene 2, og har spilt i Doctor Sleep, Room and Wonder. Han har mottatt ros for sine skuespillerevner fra både medskuespillere og publikum. Han har også vunnet flere priser, inkludert Canadian Screen Award for beste skuespiller i 2015 og flere kritikerpriser.

Tremblay og Bieber har krysset veier tidligere, som Tremblay var med i Biebers musikkvideo, Lonely. Tremblay portretterte en ung Bieber i videoen, som skildret sangerens kamp med global berømmelse fra en ung alder.

Tremblay hadde også gode ting å si om popstjernen. Han fort alte etalk at Bieber var "superhyggelig."

Luca er tilgjengelig for å se på Disneys strømmetjeneste, Disney Plus. Den er ikke en del av Premier Access-tjenesten, derfor kan alle med Disney Plus-medlemskap se den uten ekstra kostnad.

Filmen kommer kort tid etter den etterlengtede utgivelsen av Disney Plus-funksjonen, Cruella.

Anbefalt: