Parks And Rec Reunion fort alte oss hvordan Toms virksomhet mislyktes

Innholdsfortegnelse:

Parks And Rec Reunion fort alte oss hvordan Toms virksomhet mislyktes
Parks And Rec Reunion fort alte oss hvordan Toms virksomhet mislyktes
Anonim

Siste uke fikk fans av NBCs hit-sitcom Parks and Recreation en stor gave fra noen kjente fjes: En gjenforeningsepisode med alle favorittkarakterene deres, som ble sendt på NBC opprinnelig og nå strømmet på Hulu.

Episoden fant sted med karakterene under lockdown på samme måte som vi er, ly i hjemmene deres og gjør alt de kan for å nå ut og holde kontakten med hverandre; å gi varme og vennskap i opprivende og usikre tider. Og selvfølgelig, som Parks and Rec-gjengen, gjorde de det på en virkelig rørende og inderlig måte, samtidig som de ga oss noen ting å le av.

Episoden var søt: Den inneholdt Leslie, som prøvde å holde oppe et telefontre med alle hennes kjære venner. Selvfølgelig kunne ikke skuespillerne selv være i de samme hjemmene (bortsett fra Nick Offerman (Ron Swanson) som, som gift med Megan Mullaly (Tammy II), selvfølgelig måtte forholde seg til noe plotting fra sin beryktede eks). Derfor måtte de som var gift finne på noen smarte unnskyldninger for hvor ektefellene deres var.

Ben var borte fra Leslie fordi han som representant for staten Indiana må være i D. C. for å lovfeste og gjøre det han kan for å hjelpe med krisen. Ann var i en separat del av huset fra Chris og barna deres, fordi hun meldte seg frivillig til å gå tilbake til sykepleie for å hjelpe på alle måter hun kunne. (Vi vet alle at Chris må unngå å fange noe: Kroppen hans er en mikrobrikke.) Og Andy hadde låst seg inne i et skur så lenge samtalen varte. Alle disse tingene har perfekt karakter, selvfølgelig, og veldig smart og troverdig arbeid på forfatternes deler.

Gjennom spesialen hadde vi rørende øyeblikk da medlemmene av rollebesetningen viste hverandre støtten og kjærligheten vi alle er så vant til å se fra dem, og viktigst av alt, minnet oss på å gjøre det samme. Og så slo de oss med en gjengivelse av "5 000 Candles In The Wind" som fikk til og med Ron Swanson til å gråte (så du gråt definitivt også. Det er greit. Det er ingen skam).

Vi har også fått noen oppdateringer om hva som skjer i alles liv. Norm alt, med en hvilken som helst annen sitcom, ville dette vært ekstremt spennende: Parks and Recreation ble avsluttet for fem år siden, i 2015, og "Five Years Later" ville norm alt være en oppdatering som ville gi fansen massevis av ny informasjon om hvor alle karakterene er.. I dette tilfellet er ting imidlertid litt annerledes.

Fordi den siste sesongen av Parks and Rec ble satt i 2017, i stedet for 2014-15 da den ble sendt, hadde vi allerede tatt et betydelig hopp inn i fremtiden da den var over. Legg til det finaleepisoden, der vi så inn i fremtiden for alle hovedpersonene frem til 2025 (og enda lenger for noen av dem), og du har et betydelig fall i spenningen og mystiske faktorene til denne gjenforeningsepisoden.

Så selv om det absolutt var kult å høre fra alle favorittkarakterene våre igjen, lærte vi egentlig ikke noe om dem som vi ikke allerede visste. Faktisk kan noen av oss ha lagt merke til et par ting som ikke er der ennå: April og Andy har ingen barn, for det første; For det andre har Tom fortsatt en svært vellykket virksomhet.

Det er imidlertid noe som kan endre seg for ham veldig snart.

Vi kan ha lært hvordan Tom mister virksomheten sin

Du husker kanskje fra siste episode av Parks and Rec at Tom, som drev en suksessrik restaurantkjede før flash forward, mistet alt, og fortsatte med å skrive en selvhjelpsbok om hvordan man kan finne suksess gjennom feil. (Du kan være en Andy, en April, en Ben, en Leslie, en Ron, en Donna eller en Tom, men uansett hva du gjør, ikke vær en Gary.)

I denne gjenforeningsepisoden er det tydelig at Tom fortsatt har stor suksess: Han skulle være på tur til Bali med kjæresten Lucy før lockdownen startet. Så uansett hva som skjer for å ødelegge forretningen hans, skjer mellom denne spesielle og året da blinkskuddet hans er satt inn.

Et lite problem med dette er det faktum at Toms blink fremover i den siste episoden ikke har årstall på seg slik de andre karakterene har: Men hvis vi går bort fra de to standardårene der de andre karakterenes blink er satt, vi kan utlede at Tom mister alt innen 2022, og skriver boken sin innen 2025. Det kan være litt før, men det er definitivt ikke senere.

Enda viktigere er at Lucys replikk i denne episoden gir oss en kontekstuell pekepinn på hvordan det skjedde. Når hun trøster Tom med tapene hans, minner hun ham om at denne gangen var det ikke fordi han gjorde noe hensynsløst at han mistet virksomheten. Hun sier:

"Se, du hadde en tøff pause! Aksjemarkedet f alt, kreditten tørket ut … hvem kunne ha forutsett at landet ville gå tom for biff?"

Da dette ble skrevet, var det åpenbart ment som en dum spøk. Men når man hører det nå, ringer det litt annerledes: Tross alt har aksjemarkedet gått i stykker i år, og det var nylig en kort skrekk om at landet kunne stå overfor en kjøttmangel. Det er usannsynlig at vi vil se flere lignende omstendigheter i løpet av de neste par årene, og derfor må vi konkludere: Denne situasjonen er det som drepte Tom's Bistro.

Nå sitter du kanskje og leser denne og tenker: «Hvor deprimerende! Jeg vil ikke høre at Tom mistet alt, jeg vil høre alle de gode tingene som skjedde med karakterene!' Det er en gyldig klage: Vi trenger positivitet akkurat nå. Men det er et positivt med dette, og en fantastisk leksjon også!

Svikt og avslutninger virker vanligvis som det verste i verden på den tiden, akkurat som de gjorde for Tom. Men tingen er at Tom fortsatte med å finne enda mer suksess etter at alt ordnet seg, og at suksessen ble født direkte fra er virksomhetens fiasko. Han ble en bestselgende forfatter, og det hadde aldri skjedd hvis det ikke var for alt dette.

Så bare husk: Selv om ting virker dystre eller øde, selv om det virker som om du aldri vil komme deg etter den neste dårlige tingen som skjer deg: når en dør lukkes, åpnes en annen. Jada, Tom vi så i gjenforeningsspesialen kan ha hatt en stor storm på vei, men utover den stormen kommer han også til å finne stor suksess.

Så ikke vær dårlig for Tom: Han er fortsatt på vei. Og for den saks skyld er det alle andre i spesialen, og det er alle som ser på også. Det er lett å føle seg fanget av hvor vi er akkurat nå, men hvis denne gjenforeningen skulle minne deg om noe, bør det være at det fortsatt er bedre ting i vente.

Anbefalt: