Den perfekte match: 10 kjendispar med kompatible stjernetegn

Innholdsfortegnelse:

Den perfekte match: 10 kjendispar med kompatible stjernetegn
Den perfekte match: 10 kjendispar med kompatible stjernetegn
Anonim

Hollywood handler ikke bare om storfilmer og banebrytende TV. Kjendispar er like avgjørende for Hollywoods historie. Faktisk har kjendispar skapt overskrifter siden Hollywoods begynnelse. Selvfølgelig er de fleste av disse forholdene en katastrofe som ender i et episk brudd. Det er imidlertid noen få unntak fra regelen. Mange par virker perfekte for hverandre og holder sammen gjennom det hele. Vel, det viser seg at disse parene er den ideelle matchen på alle nivåer. Disse parenes stjernetegn bekrefter det fans og media har spekulert i i årevis. De er virkelig perfekte for hverandre. Det er på tide å se nærmere på disse ideelle parene og stjernene deres.

10 Blake Lively (Jomfruen) og Ryan Reynolds (Skorpionen)

Blake Lively og Ryan Reynolds er i en helt egen liga. De er faktisk et av de mest elskede parene i Hollywood. De er også et av de mest kompatible stjernetegnene. Lively er den perfekte jomfruen siden hun er følsom, delikat og snill, men også veldig praktisk. På den annen side er skorpioner, som Reynolds, uforutsigbare, lidenskapelige og magnetiske. Lively og Reynolds er imidlertid begge vanntegn som er kjent for å være sta. Uansett, Lively og Reynolds beviser jomfruer og skorpioner er perfekte for hverandre.

9 Jennifer Lopez (Leo) og Alex Rodriguez (Leo)

Å date noen med de samme stjernetegnene er ofte tøft for et forhold. De to personlighetene er så like at de ofte kolliderer. Jennifer Lopez og Alex Rodriguez beviser imidlertid at Leos kan gjøre alt. Løven er faktisk et av de sjeldne tegnene som kan komme overens med seg selv.

Stjernetegnet Løven er kjent for å være veldig kreativ og elsker å være i sentrum for oppmerksomheten. Selvfølgelig, det beskriver perfekt den ikoniske Lopez og legendariske Rodriguez. Derfor, hvis to leoer kan komme på samme side og dele søkelyset, vil de ha et kjærlig forhold.

8 Jessica Biel (Pisces) Og Justin Timberlake (Aquarius)

Til tider er Vannmannen og Fiskene perfekte for hverandre. Selvfølgelig kan de også støte på sin del av problemer. Jessica Biel og Justin Timberlake har opplevd mange oppturer og nedturer i løpet av forholdet. Det er imidlertid vanlig for deres dyrekretsparing. Biel er en ekte fisk ettersom hun er omgjengelig, medfølende og forståelsesfull, men viser ikke alltid følelsene sine. Timberlake er som de fleste vannmenn, siden han liker å være uavhengig og elsker å sosialisere seg. Fiskene har en tendens til å bli festet mens Aquarius unngår å lage dype følelsesmessige forbindelser.

7 Emily Blunt (Pisces) Og John Krasinski (Libra)

Emily Blunt og John Krasinksi beviser at en Fisk og Vekt kan være det perfekte paret. Fiskene og Vekten har mye til felles, for eksempel liker de begge rolig, myk musikk og er veldig kunstneriske. Vekter har en tendens til å være avhengige, mens Fiskene føler seg ensomme fra tid til annen. Faktisk, når disse to tegnene kommer sammen, oppfyller de hverandres behov. Selvfølgelig kan forholdet til tider være frustrerende for begge parter. Men når de er på samme side som Blunt og Krasinski er forholdet perfekt.

6 Gigi Hadid (Taurus) Og Zayn Malik (Capricorn)

I følge Gigi Hadid og Zayn Maliks astrologiske tegn er de sjelevenner. Faktisk er de perfekte for hverandre. Hadid's a Taurus, som er et tegn kjent for å være tålmodig og trofast, men som også har et kjent temperament. Malik er en ekte Steinbukk som er kjent for å være ambisiøs, men likevel tradisjonell.

Når en Tyr og Steinbukken kan lære å akseptere de små forskjellene, vil de ha et varig forhold. Begge tegnene er jordtegn, og til tross for at de er så sta, er de perfekte for hverandre og bringer harmoni inn i hverandres liv.

5 Eva Mendes (Pisces) And Ryan Gosling (Scorpio)

Eva Mendes og Ryan Gosling på plass Beyond The Pines
Eva Mendes og Ryan Gosling på plass Beyond The Pines

Fiskene og Skorpionen er mer enn bare en perfekt match. Som Eva Mendes og Ryan Gosling beviser, hører de sammen. Fiskene og Skorpionene har en dyp forståelse av hverandre og vet hva den andre tenker. Mendes og Gosling er begge vanntegn og har mye til felles. Selvfølgelig er de forskjellige på måter som støtter hverandre og balanserer harmonien i hverandres liv. Mendes og Gosling er et av de mest beundrede parene i Hollywood og er fortsatt populære blant fansen

4 Priyanka Chopra (kreft) og Nick Jonas (Jomfru)

Priyanka Chopra og Nick Jonas kan oppriktig hevde å være sjelevenner. Faktisk er de stjerner som er så perfekt tilpasset at de er et av de mest kompatible parene. Som Chopra og Jonas beviser, er kreft og jomfruer ideelle for hverandre. De to tegnene har ofte et veldig vellykket forhold. Kreft har noen ganger en tøff tid med følelsene sine, men jomfruer er det perfekte tegnet for dem å lene seg på. Jomfruer er gode til å forstå kreftens følelser og være der for dem. Jomfruen og kreften har ofte et kjærlig og varig forhold, som er gode nyheter for Chopra og Jonas.

3 Mila Kunis (Leo) og Ashton Kutcher (Aquarius)

Mila Kunis og Ashton Kutcher har en av de mest utrolige kjærlighetshistoriene i Hollywood. De møttes første gang mens de spilte kjærlighetsinteresser på That 70's Show. Kunis og Kutcher virker som en umulig romanse som lyktes. Ja, selv deres astrologiske tegn er motsetninger.

I dette tilfellet tiltrekker imidlertid motsetninger og er det ideelle paret. Kunis viser egenskapene til en løve fordi hun er kreativ og ambisiøs. En vannmann, som Kutcher, er kjent for å ha en dominerende personlighet som elsker å stjele rampelyset. Uansett er de den perfekte sammenkoblingen og er ekstremt tiltrukket av hverandre.

2 Ellen DeGeneres (Aquarius) Og Portia De Rossi (Aquarius)

Noe magisk skjer når en vannmann blir forelsket i en annen vannmann. Faktisk, Ellen DeGeneres og Portia de Rossi beviser at det er sant. Vannmannen er et av de mest unike og kreative tegnene. Derfor forstår ingen en Vannmann bedre enn en annen Vannmann. De liker begge å prøve nye ting, dra på eventyr og elsker å ha det gøy. Selvfølgelig må de også prøve å ta en mer praktisk tilnærming til livet. DeGeneres og Rossi gjør en utmerket jobb med å balansere disse to aspektene ved forholdet deres.

1 Kim Kardashian (Libra) og Kanye West (Tvillingene)

Kim Kardashian og Kanye West er perfekte for hverandre på så mange nivåer. Stjernetegnene deres indikerer faktisk at disse to kontroversielle kjendisene hører sammen. Tvillinger er ofte tiltrukket av Vektens sosiale ferdigheter. Hvis en Vekt kan tiltrekke seg en Tvilling, vil forholdet være varig. De deler også lignende egenskaper og interesser. Vektene må lære å ignorere hvordan Geminis sosialiserer seg med andre mennesker. Imidlertid kan de begge lære av hverandre og utvikle forholdet. Som Kardashian og West beviser, er de sjelevenner.

Anbefalt: