Alt vi vet om Cole Sprouses kjæreste Ari Fournier

Innholdsfortegnelse:

Alt vi vet om Cole Sprouses kjæreste Ari Fournier
Alt vi vet om Cole Sprouses kjæreste Ari Fournier
Anonim

Hvem er Ari Fournier? Dette var spørsmålet som ble stilt av alle Cole Sprouses obsessive beundrende fans da han ble sett hånd i hånd med en ny kvinne i mars 2021. Dette var selvfølgelig ikke lenge etter at den tidligere Disney Channel-stjernen gikk fra hverandre med sin Riverdale-medarbeider. stjerne, Lili Reinhart. Akkurat som Lili, møter Ari motreaksjoner for å ha frekkheten til å date en kjendis som fans (som aldri har møtt noen av dem) er forelsket i.

Men det er ikke bare sjalu fans som er nysgjerrige på den vanvittig vakre nye kvinnen i Coles armer. Folk er legitimt interessert i hvem Ari er og hvordan hun tjente sin nettoverdi på 500 000 dollar. Her er alt å vite om Ari Fournier…

9 Hvem er Ari Fournier?

Ari Fournier er uten tvil mange ting. Hun er tross alt et levende, pustende menneske. Men modellering er en av delene av livet hennes som utgjør hvem hun er. Ari kommer naturlig på dette ettersom moren hennes, Chantal, også var modell. Ari ble født i Montreal, Quebec, Canada, og ble speidet av et byrå da hun var 15. I en Youtube-video forklarte Ari at hennes Instagram-tilstedeværelse er grunnen til at kreftene trodde hun kunne være modell.

8 Ari Fournier modellerte mens han fullførte videregående skole

Fordi hun ble speidet av et modellbyrå i så ung alder, kunne Ari bare jobbe deltid. Hun gikk tross alt fortsatt på skolen. Dette betydde at hun bare tok en eller to opptak per uke mens hun balanserte skolearbeidet. Så snart hun var ferdig med videregående, dro Ari til Kina for sin første store modell-shoot. Hun hevder at denne opplevelsen var «ganske vanskelig». Hennes erfaring i Kina fikk henne til å stille spørsmål ved om hun faktisk ønsket å forfølge en karriere innen modellering. Det tjente henne heller ikke mye til livets opphold på den tiden.

Da Ari dro til London for å jobbe med et modellbyrå, begynte ting å falle på plass. Ikke bare fokuserte hun på å klare håndverket, men hun jobbet også med å perfeksjonere kroppen og huden. Dette hjalp henne med å bli signert med Elite Modeling Agency i USA

7 Ari Fourniers barndom

Ari vokste opp på en gård med hester ikke langt fra Montreal sammen med sin eldre søster, Gabe, og foreldrene Robert og Chantel. Hun hevder at barndommen hennes var ganske enkel, spesielt i forhold til livet hun lever i dag.

"Det var bare enkelt," sa Ari på Youtube-kanalen sin. "Hester, hunder og katter, det var bare den enkleste barndommen. Ærlig t alt, jeg er så takknemlig for det nå fordi jeg lever et så intenst liv. Jeg er veldig glad for at jeg har en god oppvekst i livsbagasjen min."

6 Ari Fournier hadde en Youtube-kanal

Ari kunne sannsynligvis hatt en mer vellykket Youtube-kanal nå som hun dater Cole Sprouse, men hun har faktisk ikke lastet opp en ny video på et år. Men før forholdet deres brøt ut i søkelyset, la hun ut sminkeveiledninger og Q+S, ikke ulikt mange unge Instagram-modeller.

5 Ari Fourniers datinghistorie

Vi vet alt om de romantiske partnerne i Aris liv før Cole. På Youtube-kanalen hennes i 2020 innrømmet Ari imidlertid å være i et fire år langt forhold. Gitt tidslinjen for når hun møtte og begynte å date Cole, må dette langsiktige forholdet ha avsluttet noen måneder før mars 2021.

4 How Ari Fournier Met Cole Sprouse

Cole og Ari har vært smarte med å holde detaljene i forholdet deres utrolig private. Cole hadde en forferdelig opplevelse med media og fans som prøvde å blande seg inn i forholdet hans til sin Riverdale-medstjerne Lili Reinhart. Han hadde også en del veldig offentlige brudd. Så tydeligvis har han lært noe. Derfor vet vi ikke nøyaktig hvordan de to møttes. Det kunne ha vært i L. A. der Cole bor og Ari jobber, eller det kunne vært i Vancouver, hvor de først ble fotografert sammen i mars 2021.

3 Ari Fournier reagerer ikke på haterne

Til tross for at forholdet deres er veldig privat, bortsett fra noen få offentlige opptredener og noen få bilder på Instagram, gir giftige fans fortsatt uttrykk for sin misnøye med Cole og Aris forhold.

Selv om noen kan bli lokket til å begynne å krangle på sosiale medier med haterne, virker det som om Ari ignorerer dem fullstendig. Hun har tydeligvis bedre ting å gjøre med tiden sin.

2 Ari Fournier og Cole Sprouse reiser sammen

Noen måneder etter at de begynte å date, tok Cole Ari med på en tur til vinlandet i Napa-dalen. De feiret hennes 23-årsdag, og etter bildene deres gjorde de dette med stil. Men ifølge Aris Instagram virker det som om hun allerede har reist massevis til eksotiske steder for fotoshoots. Dette inkluderer arbeidsreiser over hele Mexico, Spania, Portugal, Italia og til og med Tanzania.

1 Er Cole Sprouse og Ari Fournier fortsatt sammen?

Beklager, hatere, Cole og Ari er absolutt fortsatt sammen. De har nylig blitt sett på en rekke arrangementer arm i arm og ser veldig forelsket ut. Dette inkluderer premieren på Coles nye film, Moonshot. Mens de fortsetter å beholde kjærligheten på DL, er det tydelig at de planlegger å fortsette å date i overskuelig fremtid.

Anbefalt: