Fikk Kendall Jenner i all hemmelighet forlovet seg med Devin Booker for å unngå press fra moren hennes?

Innholdsfortegnelse:

Fikk Kendall Jenner i all hemmelighet forlovet seg med Devin Booker for å unngå press fra moren hennes?
Fikk Kendall Jenner i all hemmelighet forlovet seg med Devin Booker for å unngå press fra moren hennes?
Anonim

Combining Keeping Up With The Kardashians-stjernen Kendall Jenner og en NBA-spiller verdt 158 millioner dollar Devin Booker er øyegodteri for media. Folk liker å være oppdatert i forholdet sitt, enten Kendall ser på Devins NBA-kamper eller paret gjør ærend i Beverly Hills. De har vist seg å være tause når det gjelder milepæler i forholdet deres, men publikum viser støtte til hverandre.

Når Kendall Jenner og Devin Booker har jevnet opp forholdet sitt fra uformell dating til å være eksklusive, spekulerer fansen på om de har gått enda et skritt videre i forholdet privat. Har de vært forlovet i hemmelighet i flere måneder nå? Planlegger de å gifte seg i løpet av de neste årene? Fortsett å lese for å finne ut…

Hvor lenge har Devin Booker og Kendall Jenner vært sammen?

Kendall Jenner og Devin Booker er nok en pandemisk kjærlighetshistorie. Allerede før Kendall og Devin ble Instagram-offisielle i februar 2021, så fansen at de så hverandre i all hemmelighet allerede i april 2020. Da de ble fotografert sammen med Hailey og Justin Bieber på ferien i Idaho, bekreftet fansen datingrykter om dem.

Senere i februar 2021, etter Devin Booker og Kendall Jenners valentinsposter for hverandre på Instagram, ble paret mer offentlige når de viste forholdet sitt da Kendall begynte å se Devins NBA-kamper. Hennes opptredener i Phoenix Suns' kamper ble en vanlig begivenhet der hun bare hadde gått glipp av kamper når hun hadde en plankonflikt.

Etter mer enn ett år med offentlig bekreftelse av forholdet deres og mer enn to år med dating, fortsetter Kendall og Devin sakte å dele utdrag av deres hemmelige forhold med offentligheten. I et nylig intervju med Keeping Up With The Kardashians rollebesetning på Jimmy Kimmel Live!, deler supermodellen at hun ser på alle Devins spill. I et annet intervju med Jimmy Fallon snakker Kendall om Devins forhold til familien hennes. Hun avslører hvordan Stormi, Kylie Jenner og Travis Scotts datter, er veldig forelsket i Devin Booker, og sier: "Han elsker dem. Han og Stormi har et fantastisk forhold. Hun er mest forelsket i ham, og jeg er sjalu noen ganger."

Kendal Jenner og Devin Bookers forlovelsesring

Etter å ha blitt offentlige med forholdet deres, fanget Kendall Jenner og Devin Booker Kardashian-fansens oppmerksomhet da nylige bilder av dem iført gullringer utløste rykter om deres forlovelse. Et Instagram-innlegg av Kendall med Devin bidro også til spekulasjonene fordi kjæresten hennes igjen hadde på seg det samme gullbåndet mens hun holdt et vinglass. Devin og Kendall har imidlertid ikke gitt ut noen uttalelse som bekrefter eller avkrefter fansens påstander om deres hemmelige engasjement.

I mellomtiden er fansen mer skeptiske til at Kendall skal ha på seg en påstått forlovelsesring fordi folk har sett henne iført ringer av samme type som tilbehør tidligere. I 2021 inneholdt Kourtney Kardashians Poosh også en video av Kourtney som våget Kendall å pille søstrene deres om Devin og hennes forlovelse mens de viste dem en diamantring på ringfingeren. Men søstrene hennes trodde raskt ikke på spøken deres på grunn av hvor stor ringen var for Kendall.

Kendall Jenner og Devin Bookers forholdsstatus 2022

Kendall og Devins forhold blir enda sterkere nå som de har vært mer offentlige om deres hengivenhet. Selv om Kendall er den mest private Kardashian-Jenner, deler hun nå flere bilder, intime øyeblikk og støtte for publikum på sosiale medier og i spillene hans. Imidlertid, som en kilde sier til E! Nyheter, de er glade som de er akkurat nå, og en forlovelse vil ikke skje med det første.

Kendalls søster, Kylie, støtter også søsteren sin når hun blir med Kendall for å se Devins kamp mot Los Angeles Lakers. Imidlertid kan familiens støtte påvirke Devin og forholdet hennes fordi Kris Jenner nå presser Kendall til å få et barn. Siden hun er den eneste som er igjen i familien deres som ikke har noe eget barn, virker hun ikke mye plaget med det fordi hun leende forteller historien til E! Daglig pop.

Er Kendall Jenner og Devin Booker forlovet?

Ettersom Kendall allerede møtte Devins familie og Devin kom nærmere Kardashian-Jenner-klanen, viser det seg å være mer alvorlig mellom dem. Selv om Devin er den eneste som nylig er sett iført gullringen de siste månedene, spekulerer fansen at det er en sjanse for at de kan bli hemmelig forlovet, men ikke snart. Spesielt nå som Devin Booker er fokusert på lagets nåværende NBA-sesong mens Kendall Jenner fortsatt er opptatt med post-Fashion Week-casting, ser det ut til at de ikke vil endre sin nåværende forholdsstatus snart.

Det forteller Devin Booker også til WSJ. Magazine i et intervju at "Ærlig t alt, jeg nyter livet til det fulle, og det gikk så lett av tungen min fordi det ikke alltid var slik, men jeg føler at jeg er på et bra sted akkurat nå." Fans tror de er i samtaler om å gifte seg, men det er usannsynlig å høre nyheter om at de knytter bånd i løpet av de neste månedene fordi de ikke haster med å flytte til neste nivå i forholdet.

Anbefalt: