The Real Reason Bill Gates og Melinda French Gates skilte seg

Innholdsfortegnelse:

The Real Reason Bill Gates og Melinda French Gates skilte seg
The Real Reason Bill Gates og Melinda French Gates skilte seg
Anonim

Da Bill og Melinda Gates kunngjorde at de skulle skilles i 2021, etter 27 års ekteskap, trodde fansen at de hadde vært separert en stund, men ventet til de tre barna deres ble eldre. Deres yngste datter Phoebe Adele Gates hadde nettopp fylt 18 år det året. I et nylig intervju med CBS, åpnet Melinda endelig opp om deres "ugjenkallelig ødelagte" ekteskap. Ifølge henne gjorde Bills affære det vanskelig for dem å stole på hverandre.

Bill And Melinda Gates' første skilsmisseerklæring

I mai 2021 ga det tidligere paret ut en felles uttalelse angående skilsmissen. "Etter mye omtanke og mye arbeid med forholdet vårt, har vi tatt beslutningen om å avslutte ekteskapet," sa de."I løpet av de siste 27 årene har vi oppdratt tre utrolige barn og bygget et grunnlag som jobber over hele verden for å gjøre alle mennesker i stand til å leve sunne, produktive liv." De la til at de ville fortsette å jobbe sammen for Bill & Melinda Gates Foundation.

"Vi fortsetter å dele en tro på det oppdraget og vil fortsette arbeidet vårt sammen ved stiftelsen, men vi tror ikke lenger at vi kan vokse sammen som et par i denne neste fasen av livene våre," fortsatte de. "Vi ber om plass og privatliv for familien vår når vi begynner å navigere i dette nye livet." De to giftet seg 1. januar 1994 på den hawaiiske øya Lanai. De begynte å date etter at Melinda fikk jobb i Bills oppstartsselskap.

"Jeg møtte henne på et salgsmøte i New York City," sa Bill i et 2017-intervju med CBS Sunday Morning. «Og så var det bare en uke eller så etter det, at jeg gikk bort til henne på parkeringsplassen og spurte om hun ville ut." I 2018 fort alte Melinda People hvor viktig det var for dem å jobbe sammen på grunnlaget deres. "Vi leder denne organisasjonen sammen - målene, menneskene vi ansetter, verdiene vi setter - vi liker å gjøre det sammen," sa hun. "Bill er den første personen jeg vil snakke med når jeg kommer tilbake fra å være ute i felten. Vi skjerper hverandres tenkning."

Inside Bill Gates saker med Microsoft-ansatte

I mars 2020, da Bill trakk seg fra styret i Microsoft, sa han at det var på grunn av «filantropiske prioriteringer». Senere ble det avslørt at han ble etterforsket for «å innlede et intimt forhold til en bedriftsansatt i år 2000». Styret mottok bekymringen på slutten av 2019. "En komité i styret gjennomgikk bekymringen, hjulpet av et eksternt advokatfirma for å gjennomføre en grundig undersøkelse," sa de i uttalelsen. «Under etterforskningen ga Microsoft omfattende støtte til den ansatte som tok opp bekymringen.«

Etterfølgende rapporter hevdet at Bill forfulgte noen få forhold til ansatte mens han var gift med Melinda. Han hadde også vært avvisende mot sin ekskone under Microsoft-møter. I oktober 2021 rapporterte Wall Street Journal at Bill hadde sendt "flørtende" e-poster til en Microsoft-arbeider på mellomnivå tilbake i 2007. Han ba henne også møte opp etter jobb og utenfor Microsoft-campus. "Selv om de flørtende, var de ikke åpenlyst seksuelle, men ble ansett for å være upassende," sa Microsofts talsperson Frank Shaw.

The Real Reason Melinda Gates søkte om skilsmisse

Melinda snakket med Gayle King og sa at hun gråt "mange tårer i mange dager" da hun gikk gjennom skilsmissen fra Bill. Det var også tider da hun var sint. "Det er en del av sorgprosessen. Du sørger over tap av noe du trodde du hadde og trodde du hadde for livet," sa hun. Hun begynner nå å "komme til den andre siden" på sin "helbredelsesreise", som gjorde det enkelt for henne å fortelle hva som virkelig skjedde med ekteskapet deres.

"Jeg tror absolutt på tilgivelse, så jeg trodde vi hadde jobbet gjennom noe av det," sa hun om forholdet Bill innrømmet å ha hatt for 20 år siden. "Det var ikke ett øyeblikk eller en bestemt ting som skjedde. Det kom bare et tidspunkt hvor det var nok der til at jeg innså at det bare ikke var sunt, og jeg kunne ikke stole på det vi hadde."

Melinda sa også at hun "ikke kan nekte for at det har vært et år med stor personlig tristhet for meg", men i disse dager ser hun frem til å nyte sitt nye liv. "Jeg føler at jeg snur en side i kapittelet," sa hun til King. «Jeg mener, det er 2022 og jeg er faktisk veldig spent på hva som kommer og livet foran meg.»

Anbefalt: