Jennifer Aniston pleide å være venn med denne kjendisungen

Jennifer Aniston pleide å være venn med denne kjendisungen
Jennifer Aniston pleide å være venn med denne kjendisungen
Anonim

Jennifer Aniston har en lang liste med kjendisvenner, og hun er ikke sjenert for å lage nye. Fra hennes langvarige BFF-status med Courteney Cox til hennes relativt nye bånd med Selena Gomez, Jens er vennen enhver kjendis som trenger det.

Samtidig har hun aldri vendt ryggen til menneskene hun kjente før berømmelse. Tross alt fortsatte Jennifer med skuespill som tenåring, og "Friends" var hennes store gjennombruddsøyeblikk. Hun knyttet tydeligvis et bånd med Courteney på settet, men hun har fortsatt vært venn med seriens andre hovedrolleinnehavere og skuespillerinne også.

Og selv om hennes personlige liv har blitt dratt gjennom media og tabloider i flere tiår nå, har Jennifer alltid et positivt syn. Ærlig t alt virker hun som om hun ville være en fantastisk venn, spesielt siden så mange kjendiser går god for henne.

Hun er populær av en grunn, og det har ingenting med Brad Pitt å gjøre. Her er "nice girl"-persona en del av grunnen til at alle elsker Jen (og hvorfor Hollywood fortsetter å caste henne).

Men for over 20 år siden var Jennifer Aniston student ved New Yorks Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Performing Arts. Og en kjendisunge som allerede hadde flere tiår med erfaring i søkelyset var en av vennene hennes, bekreftet HuffPost.

Chaz Bono (den gang Chastity) gikk i Jennifers klasse (de to er like gamle!), så paret kjente tydeligvis hverandre. På den tiden var imidlertid ikke Jennifer Aniston kjent ennå.

Chaz Bono og Jennifer Aniston på videregående
Chaz Bono og Jennifer Aniston på videregående

Og for en interessant sammenstilling for Chaz, som i stor grad prioriterte å holde seg unna rampelyset i sine yngre år. Selvfølgelig gikk han villig inn i søkelyset for 'Dancing with the Stars' i 2011.

Fans visste tidligere ikke mye om Chaz Bono, bortsett fra publisiteten rundt overgangen hans tilbake i 2008. Men Chaz delte om reisen hans i filmen "Becoming Chaz", så fansen fikk et glimt av personen som alltid har vært i foreldrenes søkelys. Chaz skrev også en bok om sine opplevelser og livet sitt.

Fans kan anta at Chaz' nære venner sannsynligvis var en del av reisen hans, selv om andre kjendiser ikke snakket om ham i media. Gode venner tier tross alt.

Når det gjelder Chers andre sønn, Elijah, vet fansen enda mindre om sangerens yngre barn. Og siden Elijah er ni år yngre enn storebroren, er sjansen stor for at han aldri engang har møtt Jennifer Aniston. Brødrene har ikke alltid vært nære, og de hadde forskjellige fedre (Elias far hadde også andre barn da han møtte Cher).

I disse dager støtter Cher offentlig både sønnene sine og fansen kan være trygg på at Jennifer også er i Chaz sitt hjørne. Vennskap med Jennifer Aniston er tross alt ikke noe noen kjendiser tar lett på.

Anbefalt: