Twitter er besatt av Timothée Chalamet, Billie Eilish tjener som med-galla-medledere

Innholdsfortegnelse:

Twitter er besatt av Timothée Chalamet, Billie Eilish tjener som med-galla-medledere
Twitter er besatt av Timothée Chalamet, Billie Eilish tjener som med-galla-medledere
Anonim

Den årlige Met-gallaen har funnet sine medledere for 2021 i skuespilleren Timothée Chalamet, sangeren Billie Eilish, poeten Amanda Gorman og tennisspilleren Naomi Osaka.

Tradisjonelt holdt den første mandagen i mai, ble Met Ball utsatt i år på grunn av den nåværende Covid-19-pandemien og kommer tilbake i september på en mer intim måte.

Ballet, hvis kleskode er American Independence, finner sted 13. september. Utstillingen In America: A Lexicon of Fashion åpner også i september, med en andre akt som skal avdukes i mai 2022.

Chalamet, Eilish, Gorman og Osaka vil være vertskap for arrangementet i september sammen med æreslederne Tom Ford, Adam Mosseri og Anna Wintour.

Twitter er i ærefrykt for årets Met-galla-medstoler

Timothee Chalamet Og Billie Eilish vil være blant de yngste styrelederne for det ettertraktede arrangementet. Spesielt Ocean Eyes-sangeren vil være den yngste medverten i gallaens historie.

«I tillegg til Billies valg som medformann, har hun nå skrevet historie som den yngste medformann som ble presentert på Met Gala,» skrev en fan på Twitter.

Chalamet og Eilish får selskap av den japanske tennisstjernen Naomi Osaka og poeten og aktivisten Amanda Gorman, hvis popularitet skjøt i været etter at hun opptrådte ved USAs president Joe Bidens innsettelse i januar i år.

“spenningsnivået ved å se Timothée Chalamet og Amanda Gorman begge på met-gallaen,” kommenterte en fan.

"lyser på og utenfor banen," WTA kommenterte Osakas utnevnelse.

Fans ser likheter mellom Harry Styles og Chalamets Met Gala-konserter

"TIMOTHÉE CHALAMET MØTE FØRST GALA OG HAN VIL BLI MEDVERTEN," sa en fan.

Enkelte fans har sett noen likheter mellom Call Me By Your Name-skuespilleren og Harry Styles, som var medleder for arrangementet i 2019. Begge kjent for å utfordre tradisjonelle kjønnsroller med antrekkene sine, ble de valgt ut til å være vertskap for arrangementet i en alder av 25.

«timothee chalamet som har på seg Harry's met galla-spiker, og nå er han som er vertskap for met-gallaen så rett med meg», skrev en fan.

“timothee skal være vertskap for Met-gallaen for i år kl. 25, akkurat som Harry i september – tenk hvor jævla ikonisk det vil være hvis vi ENDELIG får himothee-innholdet vi har bedt om å herregud, jeg er ikke ok,» lyder en annen tweet.

Anbefalt: