‘The Office’: John Krasinki sto opp mot forfattere for å redde Jim og Pams historie

Innholdsfortegnelse:

‘The Office’: John Krasinki sto opp mot forfattere for å redde Jim og Pams historie
‘The Office’: John Krasinki sto opp mot forfattere for å redde Jim og Pams historie
Anonim

John Krasinski reddet mange fans fra å løpe tom og kjøpe badekar med Ben And Jerry's med denne. Jim og Pam var selve symbolet på kjærlighet i løpet av The Office dager, og hvis de ikke klarte det sammen… kan ingen det.

Romantikken deres var så ren og det ville vært direkte umenneskelig å rive dem fra hverandre. I løpet av sesong åtte av serien la produsentene opp ideen om at Jim skulle være utro mot Pam med avløseren hennes, Cathy Simms.

John Krasinski avslørte denne nyheten i en oppføring for en ny bok om showet k alt "Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History of The Office." Krasinski diskuterte hvordan showrunners skrev i en scene der Jim Halpert gjør ut med Cathy under en jobbreise til Florida.

I hele sin karriere i programmet har han aldri avslått en scene som dette før.

"Det er den eneste gangen jeg husker at jeg satte ned foten…" sier Krasinski i boken. "Jeg husker at jeg sa ting som jeg aldri trodde jeg skulle si før, som: 'Jeg kommer ikke til å skyte det.."

Starten av Jim og Pam

"Beklager, hva var spørsmålet?" ❤️

Krasinski fortsatte med å forklare: «Min følelse er at det er en terskel som du kan presse publikum med. De er så dedikerte. Vi har vist så stor respekt for dem. Men det er et øyeblikk hvor hvis du skyver dem for langt, vil de aldri komme tilbake. Og jeg tror at hvis du viser Jim juks, vil de aldri komme tilbake.»

Det ville definitivt ha presset noen fans ut døren. Når du har rotet etter et par siden sesong én, er det ingen vits i å ødelegge hele fandomen bare for å skape litt drama.

Heldigvis hadde John litt trøkk og klarte å få den scenen oppskrapt. Interessant nok forsvarer skaperen Greg Daniels fortsatt forslaget.

Daniels utt alte: "Jeg føler at den slags bekymringer var bra med tanke på fansens engasjement," sa han. «Jeg tror de visste hva som kom. De var veldig komfortable med showet de fikk, og jeg trengte å bekymre dem for at jeg kanskje skulle gi dem en dårlig avslutning, så de var glade når de fikk en god avslutning.»

The Office Is On Peacock

Hvis du noen gang ønsker å overskue en av de beste mockumentary sitcoms på TV, last ned Peacock ASAP!

Anbefalt: