Madonna deler sønnens hyllestvideo til ære for George Floyd

Innholdsfortegnelse:

Madonna deler sønnens hyllestvideo til ære for George Floyd
Madonna deler sønnens hyllestvideo til ære for George Floyd
Anonim

I kjølvannet av George Floyds tragiske død i hendene på en politimann i Minneapolis, la Madonna ut en video på Instagram av sønnen David Banda som danser følelsesmessig til hyllest til Floyd.

Videoen viser David danse til Michael Jackson-sangen They Don't Care About Us. Han er på kjøkkenet med hunden sin og ser på, og gjør noen imponerende bevegelser som minner om Jacksons. Videoen varer i over tre minutter, og David slutter ikke å danse hele tiden.

Uttrykker seg selv

David Banda
David Banda

Valget av sang er kraftig og spesielt viktig på denne tiden, og Davids hjemmeopptreden er hjertelig. Det er mer enn uheldig at Floyds død er katalysatoren for hvorfor Davids danserutine nå tar rundene.

Den overveldende forargelsen over denne grufulle hendelsen er utbredt, til og med over hele verden, og Davids kunstneriske uttrykk på film sier sitt.

På grunn av morens berømmelse har David en bred plattform for å legge materialet sitt der ute for verden å se, og selv om bare noen få personer så denne videoen, var det åpenbart viktig for ham å levere dette budskapet gjennom danse. Han er inspirerende og tydelig påvirket av denne forferdelige prøvelsen.

Madonnas mamma-øyeblikk

Bilde
Bilde

Madonna har delt noe tvilsomt materiale i løpet av pandemien, men denne er mye annerledes enn hennes baderoms- og karantenecocktailer.

Hun tok en pause fra sitt eget «show» for å dele noe utrolig spesielt. Madonna er tydelig stolt av sønnen sin, og talentet hans er tydelig.

JusticeForGeorgeFloyd

George Floyd
George Floyd

Madonna undertekst Instagram-videoen: «Når nyhetene om George Floyds brutale drap reiser verden rundt, danser min sønn David for å hedre og hylle George og hans familie og alle handlinger av rasisme og diskriminering som skjer hver dag basis i Amerika."

Mange fans kimet inn med positive kommentarer på Madonnas feed, en bare k alte videoen «vakker».

Hvil i fred George Floyd.

For flere kjendis- og underholdningsnyheter, følg @MelissaKayNews på Twitter.

Anbefalt: