Instagram kritiserer denne modellen for å hevde at hun matchet med Tom Holland på Raya

Innholdsfortegnelse:

Instagram kritiserer denne modellen for å hevde at hun matchet med Tom Holland på Raya
Instagram kritiserer denne modellen for å hevde at hun matchet med Tom Holland på Raya
Anonim

Tom Holland-fansen virker forvirret etter at en dansk modell hevdet å ha matchet med MCU-skuespilleren på Raya, kjendis dating-appen.

28 år gamle Philine Roepstorff har åpnet opp om å komme i kontakt med Spider-Man-stjernen, som hun beskriver som hennes "største forelskelse".

Dansk modell hevder å matche «Spider-Man»-stjernen Tom Holland på Raya

Roepstorff var i et forhold med den danske fotballspilleren Nicklas Bendtner. Hun og Arsenal-spissen har nylig gått hver til sitt etter fire år med dating og ett TV-program sammen, med tittelen Bendtner og Philine.

“Jeg har lastet ned Raya, og jeg har nettopp matchet med Spider-Man – Tom Holland. Han er min største forelskelse,» sa hun i siste episode av TV-programmet.

«I 2018 prøvde Nicklas meg fordi jeg skrev «Jeg elsker deg» til ham, fordi jeg bare elsker ham,» fortsatte hun.

Og nå har han skrevet til meg. Kanskje det er Tom Holland nå.»

En detalj ser imidlertid ut til å være i veien for denne nye potensielle romantikken: den engelske skuespillerens høyde.

Jeg liker veldig godt Spider-Man, men synes han er litt kort for meg. Jeg googlet ham akkurat, og han er 5 fot 7 tommer, så det kan hende det ikke fungerer,» forklarte Roepstorff.

Jeg er litt for høy. Jeg er 5 fot 10 tommer, så hvis jeg tar på meg høye hæler blir det litt rart,» fortsatte hun.

“Jeg tror ikke jeg må finne kjærligheten på Raya-appen, men jeg har ikke en jobb eller en høyskole der jeg møter folk. Instagram og Raya er alle stedene jeg kan få kontakt med gutter,» la hun til.

Fans av Tom Holland er ikke overbevist om at han er tilbake på Raya

Roepstorffs historie ble publisert på nytt av sladdersiden for kjendiser @deuxmoi.discussions, der fans av Holland var skeptiske til at han skulle komme tilbake til datingappen.

“Lmao går det bra med denne jenta? Har hun virkelig det lille som skjer i livet at hun må gå til en tabloid og fortelle dem at hun matchet med Tom på Raya? Hun får Ben Affleck raya-jenta til å virke moden,» var en kommentar.

"tviler sterkt på at det er ekte," skrev en annen bruker.

"Det er fordi ingen kjenner henne for noe annet, så hun klamrer seg til dette (selv om det sannsynligvis aldri har skjedd)," lyder et annet svar.

Anbefalt: