Zoolander': Hvilket rollebesetningsmedlem er det rikeste tjue år senere?

Innholdsfortegnelse:

Zoolander': Hvilket rollebesetningsmedlem er det rikeste tjue år senere?
Zoolander': Hvilket rollebesetningsmedlem er det rikeste tjue år senere?
Anonim

Komediefilmen Zoolander hadde premiere tilbake i 2001, og den ble umiddelbart en stor hit. Filmen – som ble laget med et budsjett på 28 millioner dollar og endte opp med å lære 60,8 millioner dollar på billettkontoret – hjalp skuespillere som Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell og Vince Vaughn til å bli berømt.

I dag tar vi en titt på hvilken rollebesetning i Zoolander som er den rikeste 20 år etter at filmen hadde premiere. Det er ingen tvil om at alle rollebesetningsmedlemmene har hatt imponerende og vellykkede karrierer, men bare en av dem er for øyeblikket verdt hele $200 millioner!

10 Alexander Skarsgård - nettoverdi $14 millioner

Alexander Skarsgard Zoolander
Alexander Skarsgard Zoolander

Sparker av listen er den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård som spiller Meekus i kultkomedien. Foruten denne rollen er skuespilleren også kjent for å ha vist seg i prosjekter som True Blood, The Legend of Tarzan, Big Little Lies og Godzilla vs. Kong. I følge Celebrity Net Worth anslås Alexander Skarsgård for øyeblikket å ha en nettoverdi på $14 millioner.

9 Justin Theroux – nettoverdi $40 millioner

La oss gå videre til Justin Theroux som spiller Evil DJ i Zoolander. Foruten denne rollen er skuespilleren kjent for å ha spilt hovedrollen i prosjekter som The Leftovers, The Spy Who Dumped Me, The Girl on the Train og The Mosquito Coast.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Justin Theroux for øyeblikket å ha en nettoverdi på $40 millioner.

8 Christine Taylor – nettoverdi $50 millioner

Christine Taylor Zoolander
Christine Taylor Zoolander

Neste på listen er Christine Taylor som spiller Matilda Jeffries i den berømte komedien. Bortsett fra Zoolander, er skuespillerinnen også kjent for å dukke opp i prosjekter som The Craft, The Wedding Singer, Dodgeball: A True Underdog Story og Arrested Development. I følge Celebrity Net Worth anslås Christine Taylor for øyeblikket å ha en nettoverdi på 50 millioner dollar.

7 Milla Jovovich – nettoverdi $50 millioner

Milla Jovovich som spiller Katinka Ingabogovina i Zoolander er neste. I tillegg til denne rollen er skuespillerinnen også kjent for å ha hovedrollen i prosjekter som The Messenger: The Story of Joan of Arc, Resident Evil, Return to the Blue Lagoo n og The Fifth Element.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Milla Jovovich for øyeblikket også å ha en nettoverdi på 50 millioner dollar - noe som betyr at hun deler sin plass med Christine Taylor.

6 Jon Voight – nettoverdi $55 millioner

Jon Voight Zoolander
Jon Voight Zoolander

Neste på listen er Angelina Jolies far Jon Voight som spiller Larry Zoolander i komediefilmen. Foruten Zoolander er skuespilleren også kjent for å ha spilt hovedrollen i prosjekter som Coming Home, The Champ, Enemy of the State og The Rainbow Warrior. I følge Celebrity Net Worth anslås Jon Voight for øyeblikket å ha en nettoverdi på $55 millioner.

5 Vince Vaughn – nettoverdi $70 millioner

Vince Vaughn Zoolander
Vince Vaughn Zoolander

La oss gå videre til skuespilleren Vince Vaughn som spiller Luke Zoolander i Zoolander. Foruten denne rollen kan Vaughn også sees i prosjekter som Dodgeball: A True Underdog Story, The Internship, True Detective og Dragged Across Concrete. Ifølge Celebrity Net Worth er Vince Vaughn for øyeblikket anslått å ha en nettoverdi på 70 millioner dollar.

4 Owen Wilson – nettoverdi $70 millioner

Owen Wilson Zoolander
Owen Wilson Zoolander

Owen Wilson som spiller Hansel McDonald i kultkomedien fra 2000-tallet er neste gang. I tillegg til denne rollen er skuespilleren også kjent for å ha spilt hovedrollen i prosjekter som The Life Aquatic med Steve Zissou, The Grand Budapest Hotel, Wedding Crashers og Midnight in Paris. Ifølge Celebrity Net Worth er Owen Wilson for øyeblikket også anslått å ha en nettoverdi på 70 millioner dollar - noe som betyr at han deler sin plass med Vince Vaugh.

3 David Duchovny – nettoverdi $80 millioner

Åpner de tre beste på dagens liste er David Duchovny som spiller J. P. Prewett i Zoolander. Foruten den berømte komedien, er skuespilleren også kjent for å ha spilt hovedrollen i prosjekter som The X-Files, Californication, The Craft: Legacy og Aquarius. I tillegg til å være en suksessfull skuespiller, er David Duchovny også en publisert forfatter og en talentfull sanger. I følge Celebrity Net Worth anslås David Duchovny for øyeblikket å ha en nettoverdi på $80 millioner.

2 Will Ferrell – nettoverdi $160 millioner

Will Ferrell Zoolander
Will Ferrell Zoolander

Nyvinneren på dagens liste er Will Ferrell som spiller Jacobim Mugatu i Zoolander. Foruten denne rollen er Hollywood-stjernen også kjent for å ha hovedrollen i prosjekter som Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Elf, Blades of Glory og Step Brothers. I følge Celebrity Net Worth anslås Will Ferrell for øyeblikket å ha en nettoverdi på $160 millioner.

1 Ben Stiller – nettoverdi $200 millioner

Og til slutt, avslutter listen som den rikeste Zoolander-stjernen er Ben Stiller som spiller Derek Zoolander i komediefilmen. Foruten denne rollen er skuespilleren også kjent for å ha spilt hovedrollen i prosjekter som The Secret Life of W alter Mitty, There's Something About Mary, Meet the Parents og Night at the Museum. I følge Celebrity Net Worth anslås Ben Stiller for øyeblikket å ha en nettoverdi på $200 millioner.

Anbefalt: