20 Foruroligende fakta om småbarn og tiaraer

Innholdsfortegnelse:

20 Foruroligende fakta om småbarn og tiaraer
20 Foruroligende fakta om småbarn og tiaraer
Anonim

'Toddler's &Tiaras' er lett en av TLCs mest populære og kontroversielle show til dags dato! Serien viser noen av de yngste barna som blir dukket opp til skjønnhetskonkurranser. Noen familier går utover for å sikre at barnet deres får den høyeste kronen, mens andre er med bare for moro skyld.

En familie så beryktet fra serien er ingen ringere enn Honey Boo Boo og familien hennes som gjorde det så stort at de til og med får sitt eget spin-off-show. Med det gigantiske håret, de store kjolene, sminken og juvelene leker ikke disse deltakerne.

Selv om showet er populært, har det definitivt skapt mange spørsmål og bekymringer rundt helsen og velværet til disse barna. Tror du oss ikke? Her er 20 sketchy fakta om "Toddlers &Tiaras".

40 stjerner blir ikke kompensert

39

Bilde
Bilde

Til tross for at det er mange deltakere hver eneste sesong, ser det ut til at ingen av dem noen gang blir kompensert for å ha vist seg i programmet. Sendetiden er noen ganger nok til å skyte en familie i været til berømmelse; fra magasinforsider, intervjuer og omvisninger gir dette noen ganger familier mer penger enn en lønn ville gjort.

38-produsenter Prey On The Wacky

37

Bilde
Bilde

Det sier seg selv at underholdning ikke kommer fra dine gjennomsnittlige vanlige mennesker. Produsentene av showet sørger for at de får med seg noen av de mest latterlige og ville rollebesetningsmedlemmene som vil skape mest drama og underholdning som showet har å tilby.

36-konkurransen tar over 8 timer å filme

35

Bilde
Bilde

Hvis du trodde den timelange episoden av en konkurranse eller konkurranse tar noen timer å filme, tar du feil, veldig feil. I følge noen attester kan konkurranser og filming ta så lenge som 8 timer å fullføre. Det betyr at deltakere må pakkes opp i timevis for å få en hel episode sortert.

34 deltakere får massevis av sukker

33

Bilde
Bilde

I tillegg til de endeløse timene, blir smårollingene forsynt med massevis av sukker gjennom dagen. I følge NY Daily News brukes sukker gjennom hele konkurransene for å holde barna i gang og sørger også for noen flotte TV-øyeblikk.

32-konkurranser er over en milliard dollarindustri

31

Bilde
Bilde

Hvis et helt TV-program som dreier seg om skjønnhetskonkurranser ikke er nok til å bevise hvor stort fenomen de er, vil kanskje det å vite at det er en industri på flere milliarder dollar! I følge The Guardian bringer skjønnhetskonkurransens verden inn over 25 milliarder dollar årlig.

30 Produsentene redigerer programmet kraftig

29

Bilde
Bilde

Ingen show er noen gang virkelig "ekte", og det inkluderer "Toddlers and Tiaras". Akkurat som alle andre "reality"-serier, er det en veldig stor mengde redigering som foregår bak kulissene med TLC-hiten som sikrer at hver eneste episode er full av drama og imponerende øyeblikk.

28 konkurranser mammas scenekonkurranser

27

Bilde
Bilde

Hvor mange konkurranser kan det egentlig være i løpet av et helt kalenderår? Definitivt ikke nok til å filme en TV-serie full av konkurranse etter konkurranse. Så i dette tilfellet arrangerer foreldre noen ganger sine egne konkurranser bare for showets skyld. Hvis det ikke er noen kommende konkurranse i en bestemt by eller et bestemt samfunn, vil foreldre komme sammen for å sette opp en for seg selv bare for pokker.

26 Ingen fremmede tillatt

25

Bilde
Bilde

Vi ser alltid publikum som deltar i TLC-showet, men det viser seg at ikke hvem som helst kan stikke innom og være tilskuer. Med tanke på hvor sprø verden vi lever i nå for tiden, er det flott å vite at ikke en hvilken som helst skumle person kan komme inn og se små mennesker svirre rundt på scenen!

24 Crew-medlemmer hatet showet

23

Bilde
Bilde

Showet har skapt mye bekymring og spørsmål angående deltakernes velvære, men tenk at du må spille en rolle i å skape dette rotet? Vel, det er hva mange tidligere arbeidere på showet har hatt å si. Å jobbe i det uendelige for å få sammen en episode er ikke en lett oppgave, og det å være vitne til alt det latterlige er heller ikke en lett oppgave.

22 Dramaet er skrevet

21

Bilde
Bilde

I tillegg til den tunge redigeringen, har påståtte rapporter hevdet at programmet også er tungt manus. Med barn som får zingers og one liners å si i løpet av deres skriftetid eller drama mellom foreldre, er ingenting av det faktisk "ekte".

Anbefalt: