14 spørsmål vi håper vil bli besvart innen slutten av moderne familie

Innholdsfortegnelse:

14 spørsmål vi håper vil bli besvart innen slutten av moderne familie
14 spørsmål vi håper vil bli besvart innen slutten av moderne familie
Anonim

Modern Family er et utmerket program å se, og ingen ønsker å se det ta slutt. Vi har sett medlemmene av favorittfamiliene våre i så mange sesonger at vi har blitt kjent med og elsket hver karakter fra serien! Karakterer som Claire Dunphy, Phil Dunphy, Haley Dunphy, Luke Dunphy og Alex Dunphy er de beste. Vi har også Cameron Tucker, Mitchell Pritchett og Lily Tucker-Pritchett. Sist men ikke minst har vi Delgado-Pritchett-familien som består av Jay Pritchett, Gloria Delgado-Pritchett og Manny Delgado. Det er en grunn til at verden elsker disse karakterene så mye, og det er fordi vi så lett kan forholde oss til hver og en av dem!

Modern Family vant priser som Primetime Emmy Award for Outstanding Comedy Series og Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series. Vi håper virkelig de svarer på disse spørsmålene før siste episode sendes!

14 Aksepterer Alex stillingen i New York?

Alex Dunphy har alltid vært akademisk avansert, supersmart og ekstremt ambisiøs. Derfor er det ikke noe sjokk for noen at hun ble tilbudt en godt bet alt jobb i New York City! Noen med hennes ferdigheter fortjener førsteklasses jobbmuligheter. Det eneste spørsmålet vi har er… Vil hun ta jobben?

13 Vil Mitch, Cam og Lily flytte til Missouri?

Vil Mitch, Cam og Lily forlate California? Cam har tatt opp det faktum at han virkelig ønsker å flytte tilbake til hjembyen, Missouri, flere ganger gjennom showet. Underveis har Mitch tidvis gått med på å få denne planen til å skje. Kommer de faktisk til å ende opp med å gjøre det?

12 Vil Haley og Dylan flytte ut av Dunphy-hjemmet?

Å bo hjemme med foreldrene dine er ikke gøy for folk flest, og det er derfor vi lurer på hvor lenge Haley og Dylan planlegger å bo i Dunphy-husholdningen. De var kjærester på videregående som datet av og på i årevis, fikk et barn sammen og giftet seg. Når flytter de ut?

11 Kommer Phil permanent til å slutte med eiendomsmegling?

Eiendomsarbeid ser ikke ut til å være øverst på listen når det kommer til lidenskaper for Phil Dunphy lenger. Han er veldig interessert i magibutikken han kjøpte! Som voksen er det viktig at vi følger en karrierevei som vi brenner 100 % for. Hvis en jobber i en karriere som de liker, føler de aldri at de er på jobb!

10 Kommer Cam og Mitch til å adoptere flere barn?

Cam og Mitch elsker åpenbart hverandre og elsker datteren Lily mer enn noe annet, så ideen om at de skal adoptere flere barn virker ikke så utenfor rekkevidde. De har hjerter fylt med så mye kjærlighet å gi at det ikke ville overraske oss i det hele tatt å se dem adoptere enda et barn eller to.

9 Vil Haleys liv fortsette å speile Claires?

Claire Dunphy har mange ganger innrømmet at Haleys oppførsel ligner på oppførselen hennes var da hun var yngre. Hun datet mange gutter, drakk mye alkohol og gjorde mange av de samme feilene. Vi er nysgjerrige på om Haleys liv vil fortsette å speile Claires liv.

8 Skal Claire gå tilbake på jobb?

Et godt spørsmål som vi gjerne vil ha svar på er om Claire noen gang skal tilbake på jobb. Claire er typen kvinne som elsker morsrollen! Hun elsker alt som følger med å være mamma, ta vare på barna sine og være der for mannen sin. Er det smart av henne å komme inn i arbeidsstyrken igjen?

7 Vil Gloria lykkes i eiendomsmegling?

Siste sesong la vi merke til at karakteren til Gloria overgikk forventningene da hun dyppet tærne inn i eiendomsverdenen. Det ville ikke overraske i det hele tatt å se henne fortsette å trives i eiendomsverdenen og skinne i denne utmerkede karriereveien!

6 Skal Phil og Claire noen gang til Italia?

Phil og Claire har ønsket å reise til Italia sammen i så lang tid. En romantisk tur for det lykkelige paret har ventet på seg. De har brukt så mange år på å ta vare på barna og sette sine egne ønsker på høykant. En reise til Italia er akkurat det disse to trenger.

5 Vil Lukes oppfinnelse gi ham rikdom?

Det er svært mulig at Luke Dunphy ender opp med å bli den mest suksessrike karakteren fra hele showet. Hans smarte oppfinnelse sviktet ham for å møte en velstående investor som tror på ideen hans! Når det er sagt, kan han ende opp med å bli virkelig vellykket.

4 Skal Gloria og Jay ta en tur til Colombia?

Gloria og Jay diskuterte ideen om å ta en tur til Columbia for å besøke Glorias familie. Spørsmålet vårt er… Skal de virkelig ta turen og gå ned dit? De har tilbrakt så mye tid rundt Jays familie at det er bare rettferdig for dem å gå tilbringe tid med Glorias familie også.

3 Vil Phil bli magiker på heltid?

Nå som Phil Dunphy har kjøpt en tryllebutikk, kommer han til å bli tryllekunstner på heltid? Vi kan definitivt se det! Voksne bør alltid følge lidenskapene sine, og Phil Dunphy føler seg lidenskapelig opptatt av magi, så bør han fokusere på det og fortsette å finne lykken i det.

2 Vil Jay's Dog Bed Company trives?

I den siste sesongen så vi Jay trene gründersinnet sitt og komme opp med en ny forretningsidé for hundesenger! Folk som har et sinn og et hjerte for forretninger ønsker aldri å slå seg til ro. Jay er intet unntak! Vi håper at virksomheten hans trives.

1 Haley er gift, så hvem skal gifte seg neste gang: Alex, Luke eller Manny?

Haley og Dylan er gift, så spørsmålet er… Hvilket ungt medlem av familien skal gifte seg neste gang! Blir det Alex? Blir det Luke? Blir det Manny? Manny ønsker virkelig å finne ekte kjærlighet, og han vil være sammen med sitt livs kjærlighet. Vi håper å se ham finne sin andre halvdel.

Anbefalt: