10 TV-sjefer vi aldri ville jobbe for (og 5 vi ville)

Innholdsfortegnelse:

10 TV-sjefer vi aldri ville jobbe for (og 5 vi ville)
10 TV-sjefer vi aldri ville jobbe for (og 5 vi ville)
Anonim

Alle vil ha en sjef på et tidspunkt i livet. Du kan elske dem eller hate dem, men uansett følelsene dine, må du jobbe for dem.

I motsetning til den virkelige verden, når det kommer til TV-sjefer, trenger vi ikke å jobbe for dem. Faktisk jobber vi ikke for dem, noe som betyr at vi kan tenke og si hva vi vil om dem uten frykt for å bli sparket. Men hva om du kunne velge å jobbe for en TV-sjef for en dag. Hvem ville du valgt? Heldig for deg, vi har satt sammen en liste over TV-sjefer vi tror du ville elsket å jobbe med, og noen vi synes du bør unngå for enhver pris.

15 ville ikke: Mr. Krabs fra Svampebob Firkant verdsetter penger over sine ansatte

Vi kan definitivt alle være enige om at vi ikke ønsker å jobbe for Mr. Krabs. Ikke bare er han en kjent cheapskate som bare har to ansatte, men han setter også deres velvære i fare ved å få dem til å jobbe 24 timer i døgnet, 7 dager i uken bare for å tjene noen ekstra kroner.

14 ville ikke: Rio fra gode jenter ville gjøre deg til en kriminell

Med mindre du er ute etter å bli forfulgt av FBI og ønsker å bekymre deg for familiens sikkerhet hele tiden, vil du definitivt ikke jobbe for Rio. Ikke bare er han en kriminell, men han er en jevntalende person som kan få deg til å gjøre alt han vil, spesielt når han holder mannen din under våpen.

13 Ville: Amy Sosa fra Superstore vet hvordan det er

Amy Sosa er en sjef vi ikke har noe imot å jobbe for. Siden Amy jobbet seg oppover rangstigen fra å være en tilknyttet ansatt, kjenner hun frustrasjonene og kampene de ansatte sliter med hver dag. Hun kan kanskje ikke gjøre hver dag bedre, men du vil i det minste vite at hun forstår kampen din.

12 wouldn't: Don Draper From Mad Men Is Selfish

Du vet aldri hvem du kommer til å få når du går inn på Don Drapers kontor. Noen dager kan han være medfølende og oppmuntrende, og andre dager vil han stjele din geniale idé og hevde den som sin egen. For ikke å nevne, å gå inn på kontoret hans bringer et helt annet lag av fare hvis du er en kvinne gitt hans kvinnebedårende måter.

11 Ville ikke: Ron Swanson Fra Parks And Recreation hater jobben sin

Selv om Ron Swanson er en elsket karakter for Parks and Recreation-fans, ville han blitt en forferdelig sjef. For det første hater han regjeringen som er et problem siden han driver et regjeringskontor. Siden han mener at regjeringen ikke bør blande seg inn i offentlighetens liv, gjør han alt han kan for å forhindre at laget hans fullfører målene sine.

10 Ville: Leslie Knope fra Parks And Recreation elsker jobben hennes og ansatte

På den annen side ville Leslie Knope være den perfekte sjefen å jobbe for. Ikke bare er Leslie ekstremt lidenskapelig opptatt av jobben sin, men hun brenner også for sine ansatte. Hun ser det beste i folk selv når de ikke ser det i seg selv. Og selv om hun hater å miste venner, foretrekker hun at de jakter drømmene sine enn å jobbe på en jobb de hater.

9 ville ikke: Mr. Burns fra The Simpsons bryr seg bare om å bli rikere

Mr. Burns rangerer jevnlig høyt på listene over TV-sjefer vi ikke ønsker å jobbe for og med god grunn. Han bryr seg ikke om de ansatte og hevder regelmessig sin dominans over dem ved å sende hundene sine for å angripe dem. Oh, og han satte Homer Simpson som ansvarlig for sikkerhetsinspeksjonene.

8 Ville ikke: Tony Soprano From The Sopranos vil sannsynligvis ende opp med å fornærme deg

Tony Soprano er sjefen når det kommer til mobbfamilien hans, og han har ingen problemer med å drepe folk hvis de gjør en feil eller kommer i veien for ham. For ikke å nevne at han ikke tar vennlig imot forslag eller folk som stiller spørsmål ved hans autoritet. Det er definitivt ikke et miljø vi ønsker å jobbe med.

7 Ville: Jacqueline Carlyle fra den dristige typen tror på sine ansatte

Selv om Jacqueline Carlyle er sjefredaktør for Scarlett magazine, lar hun ikke makten komme til hodet. Hun står respektfullt opp mot sine overordnede når de tar feil og presser hele tiden sine ansatte til å bli og gjøre det bedre. Hun vil til og med sette sin egen karriere på spill for deg hvis hun mener at pitchet ditt er verdt det. Jacqueline Carlyle er motesjefen i våre drømmer.

6 ville ikke: Michael Scott fra kontoret prøver for hardt å være relatert

Michael Scott synes han er en god sjef, og det er det som gjør ham til en dårlig sjef. Han prøver for hardt å være relatert til sine ansatte og ender vanligvis opp med å krysse linjen. Hans besluttsomhet om å være sympatisk får ham til å distrahere de ansatte med ubrukelige møter og andre sprø scenarier.

5 ville ikke: Helen Dubois fra Drake og Josh kjenner ikke engang ansatte fra gjestene sine

Helen Dubois var manager for The Premiere i Drake og Josh. En av grunnene til at vi ville hate å jobbe for henne er fordi hun ikke alltid vet hvem de ansatte er, i hvert fall når det kommer til Josh. Hun er også ekstremt hard mot de ansatte og kritiserer dem hver gang hun får sjansen.

4 Ville: Bob Belcher fra Bob's Burger behandler sine ansatte som familie

Bob Belcher elsker jobben sin og behandler de ansatte som familie … delvis fordi de er familien hans. Han elsker også kundene sine og vil at de skal gå mette og fornøyde. Han tar kanskje ikke alltid de beste forretningsbeslutningene, men kvaliteten på maten hans redder alltid dagen. Du vet i det minste at du ville spist godt hvis du jobbet for Bob.

3 ville ikke: Gregory House From House Is Never Wrong

Gregory House kan ha vært en fenomenal lege, men han var en forferdelig sjef. Han vil gjøre alt han kan for å hjelpe pasientene sine, ikke fordi han bryr seg, men fordi han ikke ønsker å skade sitt dyrebare rykte. Ikke bare er han vanskelig å jobbe med, men han nekter også å jobbe gratis, noe som betyr at du ikke finner ham på gratisklinikken, men du vil sannsynligvis være der.

2 ville ikke: Wilhelmina Slater fra Ugly Betty verdsetter makt over alt

Hvis Jacqueline Carlyle er den beste motesjefen, så er Wilhelmina Slater den verste. Hun lar ofte sinne over å ikke være sjefredaktør få det beste ut av seg. Hun planlegger hele tiden for å få det hun vil ha og behandler de ansatte som bønder. Hun bryr seg definitivt bare om karrieren sin og ingen andres.

1 Ville: Kaptein Holt fra Brooklyn Nine-Nine støtter sine ansatte

Kaptein Holt viser kanskje ikke følelsene sine godt, men det betyr ikke at han ikke bryr seg; faktisk bryr han seg mye om sine ansatte. Han står opp for sine ansatte når de blir møtt med urettferdighet og støtter dem jevnlig i deres profesjonelle og private liv. Kaptein Holt vil definitivt gi deg beskjed når du gjør noe riktig.

Anbefalt: