Hvorfor Julia-Louis Dreyfus aldri har sett den første episoden av "Seinfeld"

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Julia-Louis Dreyfus aldri har sett den første episoden av "Seinfeld"
Hvorfor Julia-Louis Dreyfus aldri har sett den første episoden av "Seinfeld"
Anonim

Seinfeld ville følt seg så rart uten den morsomme, pratsomme og sære Elaine Benes. Fansen elsker så mange ting ved denne karakteren, fra hennes tidligere forhold til Jerry til de grusomme dansebevegelsene hennes. Hun er alltid klar til å gi sine tanker, og hennes syn på verden er så interessant. Enten du fleiper med å "ha litt nåde" eller klager over at en kvinne ikke vil gi fra seg noe toalettpapir, Elaine er bare den beste.

Julia Louis-Dreyfus spilte denne karakteren med alt sitt fantastiske komiske talent, og selv om mange fans hatet Seinfeld-finalen, sier Dreyfus at hun likte den.

Det er en annen episode som Dreyfus har en mening om … vel, på en måte. Hun har faktisk aldri sett den. Vi snakker om piloten til Seinfeld. Her er grunnen til at Julia Louis-Dreyfus aldri har sett den første episoden av den morsomme 90-tallets sitcom.

Seinfeld-piloten

julia louis-dreyfus som elaine benes og jerry seinfeld på seinfeld
julia louis-dreyfus som elaine benes og jerry seinfeld på seinfeld

Det er tonnevis med fanteorier om Seinfeld, og det er et program som har holdt ut lenge etter finalen som ble sendt i mai 1998.

Det er lett å tro at Julia Louis-Dreyfus var med i piloten til serien, men det var hun faktisk ikke. Det viser seg at skuespillerinnen aldri har sett den første episoden.

Ifølge Vogue er det «overtro» som har stoppet henne fra å gjøre det. Piloten som ble sendt hadde Claire, en servitør som ville prate med George og Jerry og snakke med dem om livene deres. NBC ønsket at en kvinne i programmet ville ha en reell tilstedeværelse, og siden Larry David var i kontakt med Louis-Dreyfus på Saturday Night Live, virket hun som en perfekt passform.

I et intervju med GQ pratet Louis-Dreyfus og Larry David om Seinfeld, og Louis-Dreyfus sa at da hun først møtte Jerry Seinfeld, gumlet han på frokostblanding.

David tok igjen skuespillerinnen etter at hun gikk nedover gaten og spurte "Hva synes du?" Hun svarte: "Det er gøy!" Louis-Dreyfus delte at hun faktisk tenkte for seg selv: "Vel, det kommer aldri til å klare det, men jeg skal gjøre det fordi det er veldig gøy."

Playing Elaine

julia louis-dreyfus som elaine benes på seinfeld
julia louis-dreyfus som elaine benes på seinfeld

Rosie O'Donnell og Megan Mullally er to skuespillerinner som kunne ha spilt Elaine, ifølge Cheat Sheet, og da Julia Louis-Dreyfus ble lagt til showet, ble Jason Alexander nervøs.

I følge publikasjonen sier Alexander at Seinfeld ga ham beskjed "Det kommer til å være en jente på programmet, men hun er ikke kjæresten min." Seinfeld sa: "Hun er som min beste venn." Alexander svarte "Jeg trodde George var din beste venn." Alexander forklarte: "Jeg visste at du ikke gjorde et show med tre gutter og en jente. Du gjorde et show med to gutter og en jente.»

Selvfølgelig fungerte ting bra, og dynamikken mellom George, Elaine og Jerry er spesiell.

I oktober 2018 delte Seinfeld med Entertainment Tonight at han var virkelig imponert da Julia Louis-Dreyfus var på audition. Han sa: "Jeg har alltid følt at hun var diamanten, hun var gnisten av showet som virkelig gjorde det til den rette kjemien - den riktige formelen. Du vet, jeg tror virkelig ikke showet ville vært vellykket uten henne."

The Pilot Episode

Pilotepisoden ble sendt 5. juli 1989 og heter "The Seinfeld Chronicles." Handlingen dreier seg om Jerry og hans nåværende kjærlighetsinteresse, Laura. Hun er i ferd med å besøke New York City, og han er nysgjerrig på om hun liker ham. Laura ender opp med å sove hos ham, og han lurer stadig på om de er mer enn venner eller ikke. Nær slutten av episoden lar Laura Jerry få vite at hun skal gifte seg, og han får endelig vite sannheten: det er bare platonisk mellom dem.

Denne piloten føles definitivt som Seinfeld, siden det er noen kjente elementer: Jerry og George henger sammen og prater om noe som skjer i livet deres. Men uten Elaine føles det rart, siden hun bringer så mye til showet, og hun er morsom. Hvis Elaine hadde vært med i denne første episoden, virker det som hun hadde hatt noe smart å legge til samtalen, og det hadde vært flott å se hva hun ville synes om situasjonen.

Julia Louis-Dreyfus delte med InStyle tidligere i år at hun elsket at Elaine hadde like mange vanskelige egenskaper som de andre hovedpersonene hadde. Hun sa: "Jeg var en av fire spillere, hvorav resten var menn, og vi var alle like lite like. Og jeg solgte ikke romantikk eller sexappeal - det handlet om noe annet. Det var veldig viktig."

Å spille Elaine i ni sesonger er definitivt noe å være stolt av, og det er fascinerende å høre hvorfor Louis-Dreyfus ikke vil se den første episoden av denne elskede sitcom.

Anbefalt: