Peaky Blinders' er tilbake etter store utfordringer, avslører regissør Anthony Byrne

Innholdsfortegnelse:

Peaky Blinders' er tilbake etter store utfordringer, avslører regissør Anthony Byrne
Peaky Blinders' er tilbake etter store utfordringer, avslører regissør Anthony Byrne
Anonim

Cillian Murphy vil være tilbake som Tommy Shelby i Peaky Blinders sesong 6!

Peaky Blinders-regissør Anthony Byrne delte et glimt av den nye sesongen med et fotografi av den irske skuespilleren Cillian Murphy i sin ikoniske Tommy Shelby-hårklipp!

Byrne delte også hvordan det hadde vært en "utfordrende og krevende periode" for rollebesetningen og crewet som var involvert i å få serien i gang igjen.

Peaky Blinders sesong 6 var et herkulesk foretak

Peaky Blinders følger historien om mestermanipulatoren Tommy Shelby og hans gangsterfamilie på bakgrunn av Birmingham, England. Den foregår flere måneder etter slutten av første verdenskrig og skildrer skaden krigen har påført unge menn fra Tommys perspektiv.

Showets femte sesong hadde premiere i september 2019 og ble fornyet for en sjette kort tid etter, men Peaky Blinders-besetningen og mannskapet har gjennomgått store problemer med å gjenoppta filmingen igjen.

Etter flere forsinkelser på grunn av pandemien, ble det tidligere i dag annonsert at Shelby's er tilbake i aksjon! De filmer med forholdsregler midt i en nedstengning i Storbritannia, noe som ikke er en lett oppgave, og serieregissør Anthony Byrne sørget for å fortelle historien sin.

"Det har vært en utrolig utfordrende og krevende periode for alle som har vært involvert i å få Peaky tilbake i aksjon," skrev han til Instagram, sammen med et bilde av Cillian Murphy.

"Vi har alle jobbet ekstremt hardt for å få dette til i et trygt arbeidsmiljø, og jeg er veldig stolt av de mange teamene med mennesker som har bidratt til å få oss hit."

"Det er et herkulisk foretak. Men vi er forberedt og vi er klare. Følg med og vær så snill. Etter ordre fra …" konkluderte han, med henvisning til showets berømte slagord: "På ordre fra Peaky Blinders ".

Suksedramaserien vil avslutte TV-kjøringen etter den sjette sesongen, men skaperen Steven Knight har lovet at den vil "fortsette i en annen form." I et intervju med Deadline avslørte Knight sine intensjoner om å ta farvel med serien med en ny Peaky Blinders-film!

Forhåpentligvis kan det æres Shelby-familiemedlem Aaron Paul bli med på det.

Anbefalt: