Batman & The Joker: Will Zack Snyder's JL Cut Bring The Joker Into The DCEU?

Innholdsfortegnelse:

Batman & The Joker: Will Zack Snyder's JL Cut Bring The Joker Into The DCEU?
Batman & The Joker: Will Zack Snyder's JL Cut Bring The Joker Into The DCEU?
Anonim

En av de store utviklingene DC-fans har ventet på, er The Jokers inntreden i DCEU. I motsetning til tegneseriene og animasjonsfilmene, hvor han er en fast fiende og mangeårig fiende, har DCEU ennå ikke utforsket Clown Prince of Crimes forhold til Batman.

The Justice League Director’s Cut – også kjent som Snyder Cut – vil avhjelpe den situasjonen, som traileren har avslørt. Her er Jared Letos Joker langt fra glamklubbungen til Suicide Squad, og mye mer som den forvirrede erkeskurken tegneserieelskere kjenner og elsker.

Zack Snyder's Joker

Joker-scenen i Director's Cut-traileren er en del av Batmans såk alte Knightmare-scenario. Det er Batmans visjon om hva som vil skje hvis han ikke kan stoppe Darkseid. Jorden er en ødelagt skygge av seg selv, og Darkseid har utryddet mesteparten av befolkningen. Joker tilbyr Batman enda en av hans forskrudde filosofier.

Snyders nye versjon av The Joker har mistet tatoveringene og det glatte håret. Nå har han på seg en skuddsikker vest med merkene til politifolk han antagelig har stjålet dem fra.

Med tanke på at det er et utsnitt av en film der fremtiden til franchisen allerede har endret seg, etterlater den mange spørsmål. Først og fremst – vil The Joker endelig dukke opp i DCEU på ordentlig?

Jared-Leto-Som-Joker-In-The-Snyder-Cut
Jared-Leto-Som-Joker-In-The-Snyder-Cut

Zack Snyder har alltid hatt det i tankene, slik han fort alte Vanity Fair i februar 2021.

"Jokeren er egentlig det eneste jeg tenkte på i ettertid," sa han. "Men jeg vil si at det alltid har vært min intensjon å bringe Joker inn i den verden."

Snyder forlot filmproduksjonen på dårlige vilkår med DC og Warner, og til tross for Director's Cut, har det ikke vært snakk om en Justice League 2-oppfølger. Likevel er det andre måter Jared Letos Joker kan finne veien inn i en DCEU-film.

Er en fremtidig multivers-crossover mulig?

Siden et to Batman-univers allerede er i arbeid, ifølge DC Studio-sjef W alter Hamada, kan The Joker bli introdusert på forskjellige måter.

Jared Leto Joker og Robert Pattinson Batman
Jared Leto Joker og Robert Pattinson Batman

Ifølge We Got This Covered og andre nettkilder ønsker Jared Leto på en eller annen måte å få Jokeren sin til å krysse veier med Robert Pattinsons Batman. Pattinsons Dark Knight er satt til Earth 2, som teknisk sett ikke er en del av DCEU. Hvis Leto's Joker havner der, blir det en multivers crossover – et trekk som kommer rett fra DC Comics.

The Multiverse vil åpne opp i The Flash, som nå er satt til utgivelse 4. november 2022. Der skal Michael Keaton spille en tredje versjon av Batman, som gjentar hans originale rolle fra Tim Burton-filmene. Flash er ment å tilbakestille DCEU (akkurat som Scarlet Speedster er kjent for å gjøre i tegneseriene), noe som kan åpne opp enda flere muligheter.

Den kommende The Suicide Squad-filmen vil ha sine egne forbindelser til DCEU og Harley Quinn. Harley, mens hun for tiden er singel i DCEU, kan alltid være et annet inngangspunkt for Jokeren tilbake til DCEU.

Zack Snyder's Justice League debuterer 18. mars på HBO Max.

Anbefalt: