Hva har dommer Reinhold holdt på med siden «Beverly Hills Cop»?

Innholdsfortegnelse:

Hva har dommer Reinhold holdt på med siden «Beverly Hills Cop»?
Hva har dommer Reinhold holdt på med siden «Beverly Hills Cop»?
Anonim

Når folk snakker om det nåværende filmlandskapet, er det en veldig god sjanse for at noen vil si at filmer bare ikke er så gode som de pleide å være. Men i virkeligheten, når du ser på en hvilken som helst filmæra, ble det laget noen fantastiske filmer, men de aller fleste filmene som ble utgitt kom og gikk uten mye fanfare.

Selv om det er ganske åpenbart at folk ofte ser på filmer fra fortiden med rosefargede briller, er det et ganske sterkt argument for at komediefilmer fra 80-tallet er et stykke over. Tross alt var de beste komediestjernene fra 80-tallet utrolig talentfulle. For eksempel var folk som John Candy, Bill Murray, Leslie Nielsen og Steve Martin alle så morsomme at det er vanskelig å ikke smile når du tenker på dem.

Selvfølgelig vet alle at en av de beste komediestjernene fra 80-tallet var Eddie Murphy. Jada, Murphy har siden spilt i noen stinkere, men karrieren hans var i brann på 80-tallet, delvis på grunn av Beverly Hills Cop-filmene. Selv om Murphy var hovedårsaken til at Beverly Hills Cop-filmene var kjempehits, var Judge Reinhold et herlig tillegg til franchisens rollebesetning. Med det i tankene reiser det et åpenbart spørsmål, hva har dommer Reinhold holdt på med siden politimannen i Beverly Hills?

An Unlikely Star

Gi navnet Edward ved fødselen, fikk dommer Reinhold sin berømte moniker som kallenavn da han var liten fordi han ofte så så alvorlig ut. Når du først har lært det, er det morsomt å innse at Reinhold ville fortsette å bli fremtredende på grunn av sin hovedrolle i flere komediefilmer. Det er imidlertid ikke den eneste grunnen til at det er overraskende at Reinhold skulle fortsette å være en komediestjerne. Tross alt, når du så på Reinhold da han først ble en stjerne, så han omtrent så umerkelig ut som noen skuespiller kunne.

Til tross for at dommer Reinhold virket som en usannsynlig stjerne, debuterte han på TV i 1970, og han ville fortsette med flere små roller på begynnelsen av 80-tallet. For eksempel var Reinhold en del av en episode av The New Adventures of Wonder Woman, han laget en engangs Magnum P. I. utseende, og han hadde en liten rolle i komedieklassikeren Stripes.

Heldigvis for dommer Reinhold snudde alt for ham da han fikk en av hovedrollene i 80-tallsfilmen Fast Times at Ridgemont High. Selv om Fast Times at Ridgemont High var en ensemblefilm, er det ingen tvil om at filmens mest minneverdige sekvens involverte Reinhold og Phoebe Cates. Det er spesielt kult når du tenker på at Fast Times på Ridgemont High har forblitt populært nok til at en all-star rollebesetning av skuespillere i 2020 leste manuset for veldedighet.

Franchisefilmer

Etter suksessen med Fast Times på Ridgemont High, ville dommer Reinhold fortsette å dukke opp i filmer som Gremlins. Det var imidlertid ikke før utgivelsen av Beverly Hills Cop fra 1984 at Reinhold igjen ble nært assosiert med en megahit i kinogjengernes sinn. Selvfølgelig var det veldig tydelig at Eddie Murphy fortjente brorparten av æren for suksessen til Beverly Hills Cop. Reinhold var imidlertid fortsatt en verdifull del av filmens rollebesetning siden han var så elskelig som detektiv Billy Rosewood.

Etter den enorme suksessen som Beverly Hills Cop nøt, tok det ikke lang tid før den skapte en franchise da den første oppfølgeren ble utgitt i 1987. Dessverre var ikke Beverly Hills Cop II like populær som originalen men det gjorde fortsatt store forretninger og bidro til å sementere dommer Reinholds rykte som en stjerne på den tiden ytterligere. Selv om folk ikke var sikre på at de elsket Beverly Hills Cop II, var den filmen mye mer populær enn den tredje filmen i serien. Beverly Hills Cop III ble utgitt i 1994 og var svært etterlengtet, men landet med et dunk da publikum fikk se den.

Et nytt kapittel

Samme år som Beverly Hills Cop III ble utgitt, fikk dommer Reinhold en liten rolle i en film som var en overraskende hit, The Santa Clause. Etter å ha spilt filmens mest ulik karakter gjennom det meste av filmen, ville Reinhold nok en gang bevise hvor elskelig han er på skjermen ved å sette på en krone når han begynte å tro på julenissen. Derfra skulle Reinhold fortsette å spille en liten rolle i både The Santa Clause 2 og The Santa Clause 3: The Escape Clause.

Dessverre for dommer Reinhold er Santa Clause-filmene de eneste hitfilmene han har spilt i siden den siste Beverly Hills Cop-filmen ble utgitt. Reinhold har imidlertid hatt minneverdige cameos i show som Clerks: The Animated Series og Arrested Development. Mer spesielt ble Reinhold nominert til en fremragende gjesteskuespiller i en komedieserie Emmy etter at han spilte en nærtaler under en episode av Seinfeld. På toppen av det hele er det en ekstern sjanse for at Reinhold vil nyte rampelyset igjen ettersom arbeidet har begynt med en fjerde Beverly Hills Cop-film og Judge har vært tydelig på at han ønsker å være en del av den.

Når det kommer til dommer Reinholds personlige liv de siste tiårene, har han holdt det meste tett til brystet. Når det er sagt, er det kjent at Reinhold har vært gift med en kvinne ved navn Amy Miller siden år 2000. Dessverre for Reinhold klarte han ikke å unngå overskrifter da han ble arrestert på flyplassen i Dallas Love Field etter at han hadde en konfrontasjon med sikkerheten. under hans patdown.

Anbefalt: