The Falcon And The Winter Soldier'-kampanje hyller Chris Evans' Captain America

The Falcon And The Winter Soldier'-kampanje hyller Chris Evans' Captain America
The Falcon And The Winter Soldier'-kampanje hyller Chris Evans' Captain America
Anonim

Med WandaVision-finalen som nettopp er avsluttet, og slipper kvelertak på henrykte fansens henrykte oppmerksomhet, er Marvel nå fokusert på premieren på deres neste serie, The Falcon and the Winter Soldier.

Tapet av den høyt elskede Captain America, spilt av Chris Evans, gjorde MCU i et ganske sjokk, selv til tross for at fansen visste at det kom. Men alle venter også spent på å se hvordan historien utspiller seg for Falcon, den neste i køen til å bære vibraniumskjoldet.

Den siste kampanjen lansert av Marvel på Twitter-siden sin begynner brått, med Falcon (aka Sam Wilson), spilt av Anthony Mackie, som husker ordene som «en god venn» av ham en gang hadde sagt: «Prisen friheten er høy.»

Disse ordene ble sagt av Evans' Captain America i Captain America: The Winter Soldier, hvor han forteller alle på S. H. I. E. L. D. om hvordan HYDRA har overtatt dem. Han følger det med å si: «og det er en pris jeg er villig til å betale», med henvisning til hvordan han forblir lojal mot folket selv når de tviler på ham.

Falken, som alltid har beundret og delt et spesielt bånd med Captain America, vil nå bli sett på å bære Caps skjold som et symbol på at han bærer fakkelen til sine idealer etter seg.

Men spørsmålet som fortsatt går gjennom alle Marvel-fans er: Har kaptein virkelig lagt fra seg skjoldet og forlatt MCU, for aldri å komme tilbake?

Selv om det kan være nedslående, med Marvel som ikke deler noen hint eller nyheter på dette området, og med et helt nytt plott som bare begynner å utvikle seg, kan fansen sannsynligvis vurdere Captains retur som en fjern drøm for nå.

Anbefalt: