Lily James har den beste responsen for folk som ikke trodde hun ville trekke Pamela Anderson

Innholdsfortegnelse:

Lily James har den beste responsen for folk som ikke trodde hun ville trekke Pamela Anderson
Lily James har den beste responsen for folk som ikke trodde hun ville trekke Pamela Anderson
Anonim

Hvem visste at hun hadde det i seg? Disneys live action "Askepott" ble nettopp den hotteste "Baywatch"-baben på 90-tallet, og hun er ikke i ferd med å be om unnskyldning for det.

Her er en liten historie: Pamela Anderson, kanadisk skatt, hadde en gang et virvelvindforhold med Tommy Lee, trommeslager fra Mötley Crüe. HBO har nettopp gjort kjærlighetshistorien deres til en biografi k alt «Pam og Tommy» og kastet Lily James og Sebastian Stan i tittelrollene.

Først snudde internett om at Lily - som vanligvis gjør periodestykker - var feil valg for Pam. Nå spiser folk ordene sine. Heldigvis har Lily noen egne ord til alle som ikke forventet at hun skulle lykkes…

Hvorfor fans tvilte på castingvalget

I disse dager er Pamela Anderson en forkjemper for klimarettferdighet og dyrerettighetsaktivist som lever et ganske privatliv. Hvis det var det den berømte søte Lily James ble castet for å skildre, ville det sannsynligvis ikke ha forvirret fansen hennes.

Siden «Pam and Tommy» viser frem Pamelas tid som en tidlig 00-talls partyjente, ble folk sjokkert over at Lily ble ansatt for å spille henne. Denne rollen trengte Lilys stemning for å gå fra «Downton Abbey» (å spille «Lady Rose» var hennes store gjennombrudd) til nedtonet og skitten (Pam og Tommy hadde en skandaløs «privat» tape lekket på høyden av berømmelse).

HBO castet henne tydeligvis av en grunn, men noen sa at de ikke engang kunne se for seg at Lily dro den av med proteser. Ha litt tro, folkens!

Nå er tankene deres blåst

Se at Dan Levy-g.webp

"Jeg mener, gi makeupartisten som gjorde Lily James til Pamela Anderson en Emmy allerede," leser en annen med mer enn 19K likes.

Lilys melding til alle som tvilte på henne

Du har kanskje ikke fått med deg det, men fansen tror Lilys IG-tekst på Pamela-kostymeinnlegget hennes er et direkte slag i ansiktet for alle menneskene som ikke forventet at hun skulle få dette utseendet til å bli.

""Det er flott å være blond," lyder Lilys bildetekst. "'Med lave forventninger er det veldig lett å overraske folk' - Pamela Anderson."

Det er DEFINITIVT den typen holdning som ville hjelpe henne å drepe den "Pam og Tommy"-rollen. Og hun bruker allerede Pams stemme for å fortelle folk! Faen, (falsk) Pam.

Anbefalt: