Jane The Virgin: Hun burde ha endt opp med Michael

Jane The Virgin: Hun burde ha endt opp med Michael
Jane The Virgin: Hun burde ha endt opp med Michael
Anonim

Team Michael VS. Team Rafael; disse var de pågående fanbasene som forble klistret til TV-apparatene sine under den fem-sesongs lange oppkjøringen av Jane the Virgin. Mens showet ble avsluttet sommeren 2019, ble fans av Michael Cordero Jr. satt igjen i en bitter-søt tone.

Noen aksepterte til slutt at Jane og Rafael var skapt for hverandre (ifølge forfattere) mens de lojale partisanene til Cordueva (Jane og Michael-paret) var livlige over at deres favoritt-TV-par ble nektet livslang lykke sammen. Hvem kan klandre dem! Michael Cordero Jr. er definitivt så nær en virkelig sjarmerende prins som det kan bli.

Bilde
Bilde

La oss ta en oppsummering av forholdet til Michael og Jane fra sesong én-tre. Det første tegnet på at Michael er den ideelle partneren for Jane gjenspeiles i kapittel 1: Michael aksepterer Janes valg om å forbli jomfru. I dag og alder er det sjelden at et par forblir kysk gjennom hele datingperioden, forlovelsen, helt til deres "I dos". Men ikke Michael… han venter tålmodig på Jane til ekteskapet deres, for på slutten av dagen er kjærligheten hans og ideen om et liv sammen det som virkelig betyr noe.

Når sesong 1 utfolder seg, blir Rafael og Jane nærmere etter hvert som graviditeten hennes utvikler seg, mens Michael, selv om han fortsatt er der for Jane ubetinget, blir mer involvert i etterforskningen hans om "Sin Rostro" (kriminalherren som tilfeldigvis også er Rafaels stemor, Rose Solano). Når Michael oppdager at Petra er utro mot Rafael, skygger sjalusien hans dømmekraft og han holder informasjonen for seg selv for å sikre at det ikke skjer en skilsmisse mellom paret (dette er riktignok Michaels ene store karakterfeil gjennom hele showet). Jane finner til slutt ut av det, og i en saftig plott-vri som korrelerer med stilen til telenovelaer, avslutter hun forholdet til Michael og begynner kort tid etter å date Rafael.

Bilde
Bilde

Likevel fortsetter Michael å veilede Jane gjennom oppturer og nedturer med Rafael, hennes fremgang i svangerskapet, hennes skrivepraksis og hennes første skritt inn i morsrollen.

Bilde
Bilde

Michael er alltid der for Janes familie (og de elsker ham for det)

Det har alltid vært ett element i Janes liv som har favorisert Michael fremfor Rafael: Janes familie.

Fra å være en nær venn til Rogelio (sannsynligvis nærmere Rogelios sinn enn Michaels) til å alltid respektere Janes familie og deres tradisjoner, er Michael den perfekte svigersønnen enhver mor og far kan drømme om for sitt voksne barn.

Bemerkelsesverdige nevner inkluderer Michael som hjelper til med å holde Alba i landet etter at hun er innlagt på sykehus og nesten sendt tilbake til Venezuela, og så er det den ene gangen Michael bøyer loven for å la Rogelio sitte i en politibil som en del av hans handlingsmetode.

Omvendt, Janes familie ser hvor stor Michael er for Jane… de ser at Michael respekterer hennes verdier, hennes avgjørelser og hennes verdi, og setter hennes beste først og fremst. Og la oss innrømme det, Michael har en måte med ord og oppførsel som kan vinne over selv den mest tradisjonelle bestemor.

Bilde
Bilde

I samsvar med Janes familieverdier, forbereder Michael et veldig spesielt sett med bryllupsløfter. Én ting er å få brudgommen din til å fremsi meningsfulle, romantiske løfter til deg ved alteret, men at de skal lære et betydelig vokabular av et annet språk bare slik at hele familien vet hvor mye han elsker deg og er villig til å vie til deg for resten av livene deres sammen, det var da Michael Cordero Jr.vant til og med Team Rafael-fansen under bryllupsfinalen i sesong to.

Bilde
Bilde

Så er det familien de starter sammen. Mens Michael i utgangspunktet er bekymret for Janes beslutning om å beholde Mateo, gjør han et raskt skifte og støtter henne gjennom hele svangerskapet. Når han først er gift, fungerer Michael som en eksemplarisk stefar for Mateo fra å passe ham når Jane ikke er hjemme, vugge ham i seng og elske ham som om Mateo var hans biologiske sønn.

Bilde
Bilde

Respekt

Når Michael kommer tilbake på slutten av sesong 4 som «Jason», viser han noen svært motstridende egenskaper til Michael-fansen som er elsket fra starten. Heldigvis er det kortvarig når han får hukommelsen tilbake.

Michael og Jane bestemmer seg for å gi forholdet sitt en ny sjanse, og etter en litt katastrofal tur på landsbygda innser Jane at gnisten deres er borte. Michael respekterer avgjørelsen hennes og gir tårer slipp.

Dette er den egenskapen Michael alltid vil ha over Rafael: respekt. Mens Rafaels kjærlighet til Jane grenser til egoistisk, ubøyelig og følelsesmessig belastende, respekterer Michael Janes frie vilje, alt og alle hun har kjært, og til slutt valget hennes om å gifte seg med en annen mann slik at hun kan ha henne lykkelig i alle sine dager, selv kl. bekostning av sine egne.

Anbefalt: