The Transformers Anime Series kommer til Netflix

Innholdsfortegnelse:

The Transformers Anime Series kommer til Netflix
The Transformers Anime Series kommer til Netflix
Anonim

Hvis du trenger en annen serie å legge til Netflix-listen din, gjør den til den kommende Transformers-tegneserien - en Netflix Original.

EW rapporterer at media-streaming-leverandøren nettopp har droppet den første traileren for Transformers: War for Cyberton Trilogy, en tredelt serie som Transformers-fanatikere kommer til å elske.

Det vi vet så langt

Bilde
Bilde

Ifølge Mashable vil Transformers: War for Cybertron Trilogy bli utgitt en gang i 2020. Den første delen, med tittelen Siege vil inneholde seks deler, og det kommer fortsatt til å være en kjent Transformers-historie.

Plottet er omtrent slik: Autobots og Decepticons er i krig om Cybertron - deres hjemplanet. Som et resultat lager Decepticon en plan som kan ødelegge dem alle.

Serien kommer fra Hasbro og Rooster Teeth, med 22 minutter lange episoder.

Bilde
Bilde

Når det gjelder stemmebesetningen: Linsay Rousseau (Elita-1), Joe Zieja (Bumblebee), Frank Todaro (Starscream), Rafael Goldstein (Ratchet), Keith Silverstein (Jetfire), og listen fortsetter.

What Else Coming to Netflix?

En rekke Netflix Originals kommer ut i løpet av mars, inkludert Always A Bridesmaid og Beyond The Mat, for å nevne noen.

Du har mye å se frem til på Netflix neste måned! Det høres ut som det er på tide å fylle på med TV-maraton-snacks. Hvem bryr seg om å gå ut når det er Netflix?

Anbefalt: