Her er hva du kan forvente fra Ramys andre sesong på Hulu

Innholdsfortegnelse:

Her er hva du kan forvente fra Ramys andre sesong på Hulu
Her er hva du kan forvente fra Ramys andre sesong på Hulu
Anonim

Ramy, en original Hulu-serie har blitt fornyet for en andre sesong, og det er sannsynligvis den mest normale observasjonen om denne komedien. 29 år gamle Ramy Youssef er skaperen av denne første av sitt slag muslimsk-amerikanske komedieserie, som fokuserer på hans ekstremt personlige stand-up-rutine, i tillegg til å trekke fra andre i samfunnet.

Ifølge Vulture.com kan alle som vet hvordan det er å bli diskriminert, bli stereotype, oppfordres til å gi råd. For eksempel er hijabene som brukes på showet hentet fra en klesbutikk k alt Treasure Islam, som ligger bare åtte miles fra innspillingsstedet.

Bilde
Bilde

A New Style of Comedy

Komedie er noe vi alle liker, en universell sannhet vi alle kan forholde oss til. Men for Ramy Youssef er det så mye mer. Så da han laget et komediesentrert show om muslimske amerikanere og det muslimske samfunnet, visste han at han måtte gjøre det riktig.

Ikke bare representerte han muslimer generelt, han ville representere alt de står for og vise frem muslimsk interaksjon i den moderne verden. Han vil at folk skal forstå at Hollywood-fremstillingen av muslimer tar alle detaljer feil. Så han skapte Ramy, en banebrytende komedie om livet som muslimsk amerikaner i Jersey.

Bilde
Bilde

Overraskende vendinger

På spørsmål om det var tider i løpet av den første sesongen av Ramy da han trodde han var mer selvbevisst enn han faktisk var, kommenterte Youssef: «Jeg personlig er overrasket over hvor seksuelt ladet [showet er]» han sier.«Jeg ser tilbake og tenker «Å ja, hehe.» Det er ikke slik at det var planen. Det var det som kom ut." -Verge.com.

Det er ikke det at Ramy er en stolthet eller prøver å bagatellisere sin egen menneskelige natur. Det er mer at han er overrasket over kanskje realiteten til dette showet og akkurat hvordan det forholder seg til ikke bare ham, men muslimske amerikanere over hele linja. Og selv om han erkjenner sine egne feil, vet han at hans mest kritiske publikum er det muslimske samfunnet og med rette. Hvis du skal være en muslim som lager en muslimsk basert komedie, bør du være sikker på at du har fått med deg alt, for kritikken ville vært nådeløs.

Bilde
Bilde

Andre sesong, nye ansikter

Da Ramy først traff Hulu, var det ingen som visste om den ville bli fornyet for en andre sesong. Det er nok å si at alle er i en vinn-vinn-situasjon nå. Ramy blir fornyet fra og med 29. mai, og fansen får mer et show de tydeligvis elsker.

Når det er sagt, vil nye ansikter dukke opp denne sesongen. Slik som Mahershala Ali, mest kjent for sine roller i House of Cards og Moonlight. Hans gjennombruddsrolle skjedde imidlertid for mange år siden da han spilte hovedrollen som Richard Tyler på The 4400. Og selv om vi ennå ikke er kjent med rollen Mahershala skal spille, er det ingen tvil om at Ramy-fans er klare for den gjentatte gjesteopptredenen til denne svært talentfulle skuespilleren.

Bilde
Bilde

Kreativitet i hvert hjørne

Hvis du lurer på hvordan andre sesong av Ramy vil se ut, er du absolutt ikke alene. Fans av den nye komedieserien har lyst til å fordype seg i den nye sesongen og se akkurat hvor Ramy Hassan, hovedpersonen, vil gå i sitt vanvittige virkelige liv.

Navnebroren hans er også klar til å gå dypere inn i sine egne problemer og kaste lys over menneskeheten som forbinder oss alle. En av egenskapene til et show som Ramy er at det samler så mange aspekter av livet at vi kan sette oss ned og nyte selv når vi dissekerer dem for å se om de holder seg til virkeligheten. For eksempel spiller Steve Way, som ifølge nj.com har vært venn med Youssef siden fjerde klasse, vennen hans i showet. Dette er noe som er både gripende søtt og basert i virkeligheten. Det er enkelt at de fleste av reaksjonene og interaksjonene deres på programmet ikke er så vanskelige å få til, siden de har et dypt og varig vennskap i det virkelige liv.

Bilde
Bilde

Et relatert aspekt ved denne muslimsk-baserte komedien er at Ramy Hassans familie er like dysfunksjonell som din. I et intervju med Vanity Fair fortsatte Youssef med å beskrive hovedpersonens familie. "De er rotete, de er uvitende, de er kjærlige, de er litt rasistiske, de er … du vet - de er alt alle i Amerika er," sa han. «Å møtes ved våre feillinjer er mye mer interessant for meg enn å møte på felles verdier. Jeg prøver ikke å selge deg noe. Hvis noe, prøver jeg å vise deg hvor vi er. Det er ingenting å skjule.»

Så før du avskriver dette som en komediespesial som kanskje ikke er noe for deg, sett deg ned og overse den første sesongen, for selv om du bestemmer deg for at du var rett etterpå, er det en stor mulighet for at du vil gå bort med en dypere forståelse om ikke takknemlighet for muslimer og det muslimske samfunnet.

Og hvis du tilfeldigvis er som resten av oss, kan du overse sesong to også. Men da sitter vi alle og venter på at Hulu skal fornye den for en tredje sesong.

Anbefalt: