Netflix kunngjør ny eksklusiv romantisk komedieserie «Emily In Paris»

Innholdsfortegnelse:

Netflix kunngjør ny eksklusiv romantisk komedieserie «Emily In Paris»
Netflix kunngjør ny eksklusiv romantisk komedieserie «Emily In Paris»
Anonim

Hvis du leter etter en ny Netflix-avhengighet, har vi akkurat tingen for deg!

Eksklusiv for Netflix, den romantiske komedieserien «Emily In Paris» er i ferd med å skape bølger.

Med Lily Collins i hovedrollen og skrevet og executive produsert av Darren Star, forventes denne romcomen å generere en dedikert og lojal fanbase.

Darren Star var den svært anerkjente forfatteren bak den legendariske Sex And The City, så forventningen som bygges for utgivelsen av «Emily In Paris» er veldig, veldig ekte.

Dishing The Details

Lily Collins i Emily In Paris
Lily Collins i Emily In Paris

Historien følger en ung markedsføringsleder fra Chicago ved navn Emily. Hun kommer tilfeldigvis over drømmejobben sin… i Paris! Ansatt for å omstrukturere de sosiale medieaspektene for selskapet hun jobber for, følger publikum med mens Emilys liv tar noen uventede vendinger.

Hun dypper tærne ned i datingfarvannet i Frankrike, og avdekker utfordringene med å få nye venner, passe inn i det nye samfunnet sitt og tilpasse seg den nye kulturen og verdsetikken i Paris.

Darren Star sprutet begeistring over dette nye prosjektet og avslørte; "MTV Studios og jeg kunne ikke håpe på et mer perfekt hjem for Emily In Paris enn Netflix. Med deres internasjonale rekkevidde er vi glade for å dele Emily med publikum over hele verden."

For å holde tro mot den nostalgiske romantikken som finnes i kjærlighetens by, ble alle scener for denne romantiske komedien spilt inn i Paris og i forskjellige regioner i Frankrike.

'Emily In Paris' vil bli utgitt eksklusivt til Netflix denne kommende høstsesongen

Anbefalt: