Hva du kan forvente av en Jimmy Kimmel som var vertskap for Virtual Emmy Awards i dag

Hva du kan forvente av en Jimmy Kimmel som var vertskap for Virtual Emmy Awards i dag
Hva du kan forvente av en Jimmy Kimmel som var vertskap for Virtual Emmy Awards i dag
Anonim

Den anerkjente verten Jimmy Kimmel er ikke fremmed for å være vertskap for store prisutdelinger. Han har vært vertskap for Academy og Emmy Awards allerede to ganger, så da han ble spurt om å være vertskap for årets Emmy igjen, var det nok ingen stor overraskelse.

Dette vil imidlertid være første gang han skal være vertskap for en stor prisutdeling virtuelt. Emmy-utdelingen arrangeres i kveld, og det vil være den første store prisutdelingen som noen gang blir delt ut eksternt.

Det stemmer: Årets Emmys vil ikke ha noen røde løpere, ingen publikummere og ingen nominerte. Det blir bare Jimmy Kimmel alene på scenen i Staples Center i Los Angeles, sammen med et lite mannskap bak kameraet.

The 72nd Emmy Awards kan danne presedens for hvordan store prisutdelinger vil bli gjennomført i den "nye normalen" i denne pandemiske verdenen vi lever i.

De 125 prishåpene vil dukke opp live fra hjemmene sine i 20 byer over hele verden som inkluderer London, Toronto og Tel-Aviv. De nominerte vil få tilsendt bærbare datamaskiner, kameraer, ringelys og mikrofoner fra TV-akademiet for å sikre at alt går på skinner.

Hva kan gå g alt? Vel, i et intervju med USA Today sa Kimmell at han håpet Emmy's ikke går knirkefritt.

Han sa: "Det er ikke noe kjedeligere enn jevnt. Jeg vil at det skal være litt tykt. Vi får se hva som skjer. Min store bekymring er at vi opprettholder et sterkt WiFi-signal."

Guy Carrington, som er en utøvende produsent for Emmy Awards, deler imidlertid ikke Kimmels forhåpninger. Han sa: "Vi håper det ikke er en større krasj."

ABC og Hulu Live, som sender programmet, har oppfordret de nominerte til å kle seg slik de vil, og inkludere familien og kjæledyrene deres.

Emmy-utdelingene er vanligvis tre timer lange, men i år gir ikke produsentene av showet en nøyaktig kjøretid. Med en presidentkampanje, sosial uro og en global pandemi vil det garantert ha lange og direkte aksepttaler (men med et mute- alternativ på de fleste samtaler kan det være mye enklere å avbryte dem!)

Det er positive sider ved den provisoriske kvaliteten på årets Emmy-utdelinger også. Årets programformat kan øke interessen for prisutdelingen, som har sett seertallene synke.

I fjor var det bare 6,9 millioner seere som stemte, noe som var lavt, til tross for at det var en boom i seertall for manusunderholdning.

Uansett utfallet, eller hvor lenge årets Emmy Awards varer, vil det være et unikt, og det vil være det første i sitt slag.

Anbefalt: