Jim Carrey får sjansen til "Saturday Night Live"-berømmelse i kommende sesong

Innholdsfortegnelse:

Jim Carrey får sjansen til "Saturday Night Live"-berømmelse i kommende sesong
Jim Carrey får sjansen til "Saturday Night Live"-berømmelse i kommende sesong
Anonim

Av alle Saturday Night Live-snubbene som har skjedd gjennom årene, er Jim Carreys sannsynligvis den mest overraskende. Liar Liar-skuespilleren var først på audition for å bli rollebesetning i sesong 6, men ble ikke plukket opp den gangen. Nå får imidlertid Carrey en sjanse til å leve ut SNL-drømmen som så lenge unngikk ham.

I sesong 46 – noen få år senere – vil Carrey ta på seg rollen som Joe Biden for sketsjkomedieserien. Han erstatter Woody Harrelson som den bosatte Biden-imitatoren, og det er en som publikum er nysgjerrige på å se. Carrey er kjent for sine latterlige og noen ganger opprørende etterligninger av mennesker, som er det vi forventer av hans oppfatning av Biden. Husk at skuespilleren sannsynligvis vil vise en grad av respekt for mannen som har til hensikt å slå president Trump i det kommende valget.

Den andre store takeaway fra Carrey som vises som Biden er at det vil være en tilbakevendende rolle. Sesong 46 vil bruke en anstendig tid på å dekke det amerikanske valget, om enn på humoristiske måter, så det er definitivt grunn for Carrey å holde seg til. Antall episoder Carrey er med i er fortsatt ikke kjent, men man kan anta at han vil være til stede de første par.

På den annen side kan populariteten til valget i 2020 og amerikansk politikk i år presse SNL-mannskapet til å innlemme flere episoder som fremhever pågående utvikling på den arenaen. Saturday Night Live bruker regelmessig innledende sketsjer for å referere til politiske oppdateringer, i tillegg til å gjøre narr av det latterlige, men vi kan være vitne til enda flere graver.

I det scenariet ville Carrey bli bedt om å gjenta rollen som Joe Biden flere ganger. Publikum vet at den nominertes navn vil være over hele nyhetene slik han har vært de siste månedene, og hver gang han gjør eller sier noe bemerkelsesverdig, kan du satse på at SNLs forfatterteam vil sette en morsom tur på det. For at de skal få Biden-skissene til å fungere, krever de selvfølgelig Carreys deltakelse.

Hvor mange episoder vil Jim Carrey være med i?

Jim Carrey i et intervju
Jim Carrey i et intervju

Selv om det ikke er mulig å si med sikkerhet hvor mange episoder av SNL Jim Carrey vil være med, vil det sannsynligvis være minst fire av dem. NBC kunngjorde at sketsjkomedien ville gå tilbake til live-show i oktober, og gi offisielle datoer for episoder tatt i studio.

Hva det betyr for Carrey og hans SNL-opptreden er at forfatterteamet allerede har en idé om hva de vil at han skal gjøre. De ville ellers ikke planlegge så langt frem, spesielt når overskrifter kunne vende publikums oppmerksomhet mot andre politiske skikkelser. Samtidig har de sannsynligvis plasser for Carreys opptredener også.

Det er ett annet scenario som er verdt å påpeke med tanke på det lange fokuset på politikk i år. Det kan føre til at noen som Jason Sudeikis eller Woody Harrelson tar opp slakk etter Carreys avgang. Vi vet ikke når det blir, men hvis veteranskuespilleren blir forpliktet til å portrettere presidentkandidaten hver uke, kan han tre til side etter noen måneder. Som et resultat ville en av programmets tidligere Biden-imitatorer bli kastet tilbake til rollen.

Likevel vil Carrey bli med i rollebesetningen til Saturday Night Live. Han har allerede bevist seg selv med små opptredener, som i det urolige Lifeguard-spillet med Will Ferrell, og det er rimelig å si at The Mask-skuespilleren vil ta med seg det samme nivået av karisma mens han portretterer Joe Biden.

Anbefalt: