Netflix ryktes å planlegge 'Rebelde' sesong 2 og 3 etter første reaksjoner

Innholdsfortegnelse:

Netflix ryktes å planlegge 'Rebelde' sesong 2 og 3 etter første reaksjoner
Netflix ryktes å planlegge 'Rebelde' sesong 2 og 3 etter første reaksjoner
Anonim

Etter seks år utenfor skjermen har Rebelde returnert til hallene på denne ikoniske skolen med en fersk gruppe elever som er ivrige etter å sette sitt preg på Music Excellence Program.

Fans var allerede igjen «trenger sesong 2» og bekrefter «nostalgien var definitivt der».

Rebelde er en meksikansk ungdomsdramaserie som hadde premiere på Netflix 5. januar. Selv om Netflix-serien anses som en omstart, er den faktisk en fortsettelse av den ikoniske meksikanske 2004 telenovela med samme navn.

Rebelde er en omstart av en ikonisk meksikansk telenovela

Selv om karakterene i den nye strømmeserien er nye, er den satt i det samme universet.

Det følger en ny generasjon elever som går på den prestisjetunge Elite Way School mens de prøver sitt beste for å vinne Battle of the Bands. Hver tenåringsfigur har sine egne kamper mens de prøver å navigere i oppveksten, finne kjærlighet og vennskap og stjernestatus.

Det hjelper ikke at Elite Way School har en truende rival som heter Lodge, som prøver å stoppe dem fra å nå sitt fulle potensial. Fans har elsket denne oppdateringen på den ikoniske meksikanske telenovelaen. Mange har twitret sin tilbedelse av den attraktive rollebesetningen av karakterer, forankret i forholdet deres og kopiert deres stilige utseende.

Besetningen av wannabe-stjerner inkluderer Azul Guaita, Sergio Mayer Mori og Franco Masini. Et tilbakevendende rollebesetning inkluderer Estefanía Villarreal, som spiller regissør Celina Ferrer i Netflixs Rebelde. Celina, dukket opp i den originale serien til Rebelde og dukker nå opp som regissør.

Hva vet vi om den andre sesongen av Netflix' Rebelde?

Annonsert som en miniserie, ser det ut til at sesong 2 og sesong 3 kan være i pipeline. Gitt avslutningen av den første sesongen, ber mange fans om en konklusjon. Etter disse slutttekstene, som gir en stor åpenbaring, ber fansen om å se hvor det fører karakterene.

Netflix vurderer kanskje en tre-sesonger for gjenopplivingen av Rebelde, slik den originale serien gjorde. Men det er fortsatt oppe i luften til Netflix gir det grønt lys.

Så, når kan vi forvente å lære mer om fornyelsen av Rebeldes andre sesong? Generelt venter Netflix til etter at den første sesongen er sendt med å vurdere populariteten og seertallene før de venter med å fornye et program for flere sesonger.

Anbefalt: