De 10 mest filmede gatene i forskjellige store amerikanske byer

Innholdsfortegnelse:

De 10 mest filmede gatene i forskjellige store amerikanske byer
De 10 mest filmede gatene i forskjellige store amerikanske byer
Anonim

Mens mange Hollywood-filmer er filmet på sett eller partier i et filmstudio, går de noen ganger ut i gatene og filmer midt i landets største byer. For å lære mer om dette, kjørte American Home Shield en studie for å finne ut hvilke gater som er mest filmet i store amerikanske byer. De analyserte opptaksstedsdata fra IMDb for å finne resultatene deres. Hele forskningen finner du på denne lenken.

I tillegg til å bestemme den mest filmede gaten i 88 forskjellige amerikanske storbyer, fant de også at ni av de ti mest filmede gatene i USA ligger i New York City eller Los Angeles. Faktisk er den nest mest filmede gaten i hele landet ikke med på denne listen fordi den også bare er den nest mest filmede gaten i sin egen by. Sunset Boulevard har 64 studiepoeng på IMDb, men det tallet er overskygget av de 133 studiepoengene som Hollywood Boulevard har.

Uten videre er dette de ti mest filmede gatene i store amerikanske byer. De er rangert i rekkefølge etter studiepoeng på IMDb, og bare én gate fra hver by er inkludert.

10 Boardwalk In Atlantic City, NJ - 6 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield seks film- og TV-prosjekter med Boardwalk, noe som gjør den til den mest filmede gaten i Atlantic City, New Jersey.

American Home Shield identifisert At the Movies som en bemerkelsesverdig film som skal filmes på Boardwalk.

9 Center Street i Piru, CA - 7 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield syv film- og TV-prosjekter med Center Street, noe som gjør den til den mest filmede gaten i Piru, California.

American Home Shield identifiserte originalen A Star is Born (1954) som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på Center Street i Piru.

8 Lower Wacker Drive i Chicago, IL - 7 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield syv film- og TV-prosjekter med Lower Wacker Drive, noe som gjør den til den mest filmede gaten i Chicago, Illinois.

American Home Shield identifiserte komedien The Blues Brothers som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på Lower Wacker Drive i Chicago.

7 East Fremont Street i Las Vegas, NV - 10 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield ti film- og TV-prosjekter med East Fremont Street, noe som gjør den til den mest filmede gaten i Las Vegas, Nevada.

American Home Shield identifiserte Honey I Blew Up the Kid som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på East Fremont Street i Las Vegas.

6 South Virginia Street i Reno, NV - 12 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield tolv film- og TV-prosjekter med South Virginia Street, noe som gjør den til den mest filmede gaten i Reno, Nevada.

American Home Shield identifiserte The Dark Knight som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på South Virginia Street i Reno.

5 Bourbon Street i New Orleans, LA - 16 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield seksten film- og TV-prosjekter med Bourbon Street, noe som gjør den til den mest filmede gaten i New Orleans, Louisiana.

American Home Shield identifiserte The Naked Gun som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på Bourbon Street i New Orleans.

4 Rodeo Drive In Beverly Hills, CA - 20 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield tjue film- og TV-prosjekter med Rodeo Drive, noe som gjør den til den mest filmede gaten i Beverly Hills, California.

American Home Shield identifiserte Pretty Woman som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på Rodeo Drive i Beverly Hills.

3 Market Street i San Francisco, CA - 22 kreditter

Med data fra IMDb fant American Home Shield tjueto film- og TV-prosjekter med Market Street, noe som gjør den til den mest filmede gaten i San Francisco, California.

American Home Shield identifiserte Vertigo som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på Market Street i San Francisco.

2 Park Avenue i New York, NY - 61 kreditter

Ved hjelp av data fra IMDb fant American Home Shield seksti-en film- og TV-prosjekter med Park Avenue, noe som gjør den til den mest filmede gaten i New York City. Ifølge studien er det også den mest filmede gaten i hele landet utenfor Los Angeles. Tot alt sett er det den tredje mest filmede gaten etter Hollywood Boulevard og Sunset Boulevard, begge i L. A.

American Home Shield identifiserte Sister Act som en bemerkelsesverdig film som skal spilles inn på Park Avenue i New York. Andre ofte filmet gater i New York City inkluderer Broadway (51 studiepoeng), 5th Avenue (46 studiepoeng) og Wall Street (45 studiepoeng).

1 Hollywood Boulevard i Los Angeles, CA - 133 kreditter

Du kommer inn på nummer én er Hollywood Boulevard i Los Angeles, California. American Home Shield fant hele 133 film- og TV-prosjekter med Hollywood Boulevard, noe som gjør den ikke bare til den mest filmede gaten i Los Angeles, men også til den mest filmede gaten i hele landet.

American Home Shield identifiserte det originale Lethal Weapon som en bemerkelsesverdig film som skulle spilles inn på Hollywood Boulevard.

Anbefalt: