Var 'A Cinderella Story' den største filmen Chad Michael Murray noensinne har laget?

Innholdsfortegnelse:

Var 'A Cinderella Story' den største filmen Chad Michael Murray noensinne har laget?
Var 'A Cinderella Story' den største filmen Chad Michael Murray noensinne har laget?
Anonim

Skuespiller Chad Michael Murray ble berømt takket være hans skildring av Lucas Scott i dramaserien One Tree Hill - en karakter han spilte fra 2003 til 2009. Bortsett fra One Tree Hill er skuespilleren også kjent for sitt arbeid på programmer som Dawson's Creek, Gilmore Girls, Agent Carter og Riverdale.

I dag fokuserer vi imidlertid på Chad Michael Murrays filmer. Er ungdomsrom-com A Cinderella Story den mest suksessrike filmen skuespilleren har vært med i når det kommer til billettsalg? Fortsett å bla for å finne ut!

9 'Hulemenn' – billettkontor: $4 millioner

Kicking the list off er komediefilmen Cavemen fra 2013. I den spiller Chad Michael Murray Jay, og han spiller sammen med Skylar Astin, Camilla Belle, Dayo Okeniyi, Alexis Knapp og Kenny Wormald. Filmen følger en ung mann i Los Angeles som sliter med å danne ekte forhold - og den har for tiden en 5,2-rating på IMDb. Cavemen endte opp med å tjene 4 millioner dollar i billettkontoret.

8 'The Haunting In Connecticut 2: Ghosts Of Georgia' - Billettkontor: $5,1 millioner

Neste på listen er den psykologiske skrekkfilmen fra 2013 The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia. I den spiller Chad Michael Murray Andy Wyrick, og han spiller sammen med Abigail Spencer, Katee Sackhoff, Emily Alyn Lind og Cicely Tyson.

Filmen er en oppfølger til The Haunting in Connecticut fra 2009, og den har for tiden en rangering på 5,2 på IMDb. The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia endte opp med å tjene 5,1 millioner dollar på billettkontoret.

7 'Megiddo: The Omega Code 2' - billettkontor: $6 millioner

La oss gå videre til den religiøse sci-fi-eventyrfilmen Megiddo: The Omega Code 2 fra 2001. I den skildrer Chad Michael Murray David Alexander, og han spiller sammen med Michael York, Michael Biehn, Diane Venora, R. Lee Ermey og Udo Kier. Filmen er en oppfølging av The Omega Code fra 1999 – og den har for tiden en rangering på 3,9 på IMDb. Megiddo: The Omega Code 2 endte opp med å tjene $6 millioner på billettkontoret.

6 'Fruitvale Station' – billettkontor: $17,4 millioner

Den biografiske dramafilmen Fruitvale Station fra 2013 der Chad Michael Murray spiller offiser Ingram er neste gang. Bortsett fra Murray, spiller filmen også Michael B. Jordan, Melonie Diaz, Kevin Durand, Ahna O'Reilly og Octavia Spencer. Fruitvale Station er basert på hendelsene som førte til Oscar Grants død i 2009 - og den har for tiden en rangering på 7,5 på IMDb. Filmen endte opp med å tjene 17,4 millioner dollar i billettkontoret.

5 «Left Behind» – billettkontor: $27,4 millioner

Neste på listen er den apokalyptiske thrillerfilmen fra 2014 Left Behind. I den spiller Chad Michael Murray Cameron «Buck» Williams, og han spiller sammen med Nicolas Cage, Cassi Thomson, Nicky Whelan, Jordin Sparks og Lea Thompson.

Filmen er basert på romanen fra 1995 med samme navn av Tim LaHaye og Jerry B. Jenkins – og den har for tiden en rangering på 3,1 på IMDb. Left Behind endte opp med å tjene 27,4 millioner dollar på billettkontoret.

4 'A Madea Christmas' – billettkontor: $53,4 millioner

La oss gå videre til julekomedien A Madea Christmas fra 2013 der Chad Michael Murray spiller Tanner McCoy. Bortsett fra Murray, spiller filmen også Tyler Perry, Kathy Najimy, Anna Maria Horsford, Tika Sumpter og Eric Lively. A Madea Christmas er den åttende filmen i Madeas filmunivers – og den har for tiden en rangering på 4,8 på IMDb. Filmen endte opp med å tjene 53,4 millioner dollar i billettkontoret.

3 'House Of Wax' – billettkontor: $70,1 millioner

Slasher-filmen House of Wax fra 2005 åpner de tre beste på dagens liste. I den spiller Chad Michael Murray Nick Jones, og han spiller sammen med Elisha Cuthbert, Brian Van Holt, Paris Hilton, Jared Padalecki og Jon Abrahams. House of Wax er en løs nyinnspilling av filmen fra 1953 med samme navn - og den har for tiden en rangering på 5,4 på IMDb. Filmen endte opp med å tjene 70,1 millioner dollar på billettkontoret.

2 'A Cinderella Story' – billettkontor: $70,1 millioner

Den andreplass på dagens liste er ungdomsrom-com A Cinderella Story fra 2004, der Chad Michael Murray spiller Austin Ames. Bortsett fra Murray, spiller filmen også Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Regina King, Dan Byrd og Madeline Zima. A Cinderella Story er en modernisering av den klassiske Askepott-folkloren, og den har for tiden en vurdering på 5,9 på IMDb. Filmen endte også med å tjene 70,1 millioner dollar på billettkontoret - noe som betyr at den deler sin plass med House of Wax.

1 'Freaky Friday' – billettkontor: $160,8 millioner

Og til slutt, på plass nummer én er fantasy-komedien Freaky Friday fra 2003. I den spiller Chad Michael Murray Jake, og han spiller sammen med Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Harold Gould og Mark Harmon. Freaky Friday er basert på Mary Rodgers' roman fra 1972 med samme navn - og den har for tiden en rangering på 6,3 på IMDb. Filmen endte opp med å tjene 160,8 millioner dollar på billettkontoret, noe som gjorde den til skuespillerens mest suksessrike film i skrivende stund.

Anbefalt: