Kanye West-fans spøker med at Kim kommer for barnebidrag etter at han har erklært en milliardær

Kanye West-fans spøker med at Kim kommer for barnebidrag etter at han har erklært en milliardær
Kanye West-fans spøker med at Kim kommer for barnebidrag etter at han har erklært en milliardær
Anonim

Kanye West er nå en sertifisert Zaddy.

Den 22 ganger vinnende rapperen er nå verdt svimlende 6,6 milliarder dollar, som avslørt i en ny Bloomberg-rapport. Wests sneaker- og klesvirksomhet med både Adidas og Gap – har blitt verdsatt til mellom 3,2 og 4,7 milliarder dollar av den sveitsiske investeringsbanken UBS Group.

Så mye som $970 millioner av det totale beløpet er knyttet til Wests nye klesserie for Gap (under Yeezy Gap-merket.)

Forhandleren har planlagt utgivelsen i juli som en del av en 10-års kontrakt.

Kanye West Yeezy
Kanye West Yeezy

43-åringens langvarige avtale med Adidas har vært den mest lukrative delen av forretningsarbeidet hans til dags dato.

Rapperens Yeezy-joggesko er umåtelig populære over hele verden.

I følge de økonomiske dokumentene vokste merkevaren 31 % til nesten 1,7 milliarder dollar i årlig omsetning i fjor, og ga Yeezy-roy alty på 191 millioner dollar. West har vært i virksomhet med Adidas siden 2013, og deres nåværende avtale løper ut 2026.

Bilde
Bilde

Fansen var blandet om Kanyes enorme mengde rikdom – med mange som spurte om han virkelig var glad etter de mange offentlige ransakene.

«Han er en milliardær…til Kim kommer for barnebidraget», skrev en fan.

“Til hvilken pris da? Jeg tror det var dette Bob Marley mente da han sa «ikke vinn verden og mist sjelen din.» Glad på hans vegne, selv om jeg vet at han ikke er glad i seg selv,» la en sekund til.

«Det er vanskelig å være glad for en Trump-tilhenger F-Him fortsatt … og det er trist fordi jeg vil være happy4him, men kan», kimet en tredje inn.

Utgivelsen av Kanyes bandbalanse kommer av hælene til hans fraseparerte kone Kim Kardashian som søker om skilsmisse.

Separasjonen deres kommer etter nesten syv års ekteskap og måneder med rykter om at de to "levde separate liv."

Kardashians West Yeezy Clohtes
Kardashians West Yeezy Clohtes

Den 40-årige Keeping Up With The Kardashians-stjernen arkiverte dokumenter forrige måned gjennom advokaten Laura Wasser.

Kardashian ber om felles juridisk og fysisk omsorg for deres fire små barn: North, syv, Saint, fem, Chicago, tre, Salme, 21 måneder. Ingen av dem vil bestride bruddet, og de er langt på vei i avtalen om hvordan de skal dele eiendommen.

En kilde fort alte People Magazine at rapperen nå er "resignert med virkeligheten" på grunn av skilsmisseangivelsen, legg til at "det er en dyster dag for ham."

"Det er så vennskapelig som mulig, men vennskapelig betyr ikke gledelig eller ideelt," sa en kilde til publikasjonen. «Det betyr bare at de er voksne om hele greia.»

Bilde
Bilde

I mellomtiden stiller fansen allerede Kims fjerde mann i kø.

Det går rykter om at realitystjernen dater den 52 år gamle CNN-kommentatoren og juridisk mentor, Van Jones. Mange Twitter-brukere delte bilder av Jones og Kardashian på Criminal Justice Reform Summit i 2018, arrangert i fellesskap av Variety og Rolling Stone.

Fans sier at kjemien deres var «utenfor kjeden».

Van Jones, 52 – virkelig navn Anthony Kapel Jones – har hjulpet Kim på veien mot å nå drømmen om å bli advokat. Van er medgründer av flere ideelle organisasjoner og er en bestselgende forfatter.

Anbefalt: