Blir Britney Spears forlovet? Twitter eksploderer mens Sam Asghari blir sett på shopping hos Cartier

Innholdsfortegnelse:

Blir Britney Spears forlovet? Twitter eksploderer mens Sam Asghari blir sett på shopping hos Cartier
Blir Britney Spears forlovet? Twitter eksploderer mens Sam Asghari blir sett på shopping hos Cartier
Anonim

Forlovelsesrykter løper løpsk mens både media og fans summer av nysgjerrighet over denne ringkjøpsopplevelsen. Sam Asghari og Britney Spears har vært sammen i 5 år nå, og ideen om at de skal forlove seg gir fansen all underholdningsverdien de kan håndtere.

Med tanke på at Britney Spears har snakket høyt for seg selv i det siste, og det er en sjanse for at hun snart vil bli løslatt fra klørne til konservatorskapet sitt, er det fornuftig å anta at hun og Sam Asghari vil ta neste steg i forholdet deres.

Fans blir elleville av ideen, og sosiale medier har allerede brøt ut av begeistring.

Sam Asghari går på ringshopping

Sam Asghari er altfor klar over det faktum at alle øyne er rettet mot ham hver gang han går ut av huset, så han visste sikkert at han ville skape en storm av skravling i sosiale medier hvis han skulle ringe og handle. Ingenting hindret ham i å frimodig gå inn til en Cartier-butikk i Beverly Hills 1. september, antagelig for å kjøpe en ring til damen sin.

Bryllupsklokkene ringer for fansen, da det dukket opp bilder av Asghari som lener seg inn til et smykkeskrin med en overflod av ringer utstilt som han kan velge mellom. På et tidspunkt ga en assistent i smykkebutikken Sam en ring for å se på nært hold, og utenfor saken. Det er fortsatt uklart om Sam Asghari foretok et ringkjøp, men det er tydelig å se at ringkjøp definitivt er hans nåværende prioritet.

Dette kommer ettersom Britney Spears indikerte at hun ønsket å gifte seg med Sam og stifte familie med ham, og insisterte på at hennes tvangsspiral ble fjernet, og henvende seg til domstolene for å la henne forfølge fremtiden sin fritt.

Twitter eksploderer

Twitter brenner absolutt med rykter om at Britney Spears og Sam Asghari forlover seg. Det er ingenting som fans ønsker mer enn å se henne lykkelig, og de støtter fullt og helt Sam Asgharis shoppingtur for å sette i gang dette første skrittet mot å knytte bånd.

Kommentarer til sosiale medier inkluderer; "hun fortjener all verdens lykke," og "han sto ved hennes side så lenge, dette ville vært en vakker avslutning på historien deres," samt, "Ja! Britney trenger noe godt i livet hennes!"

Andre skrev; "Et bryllup takk! La henne gå fritt nedover midtgangen og starte et nytt liv!" og "hun fortjener å være brud og ha så mye å se frem til," samt; "Sam Asghari har vært sammen med henne gjennom så mye dritt, og det er åpenbart at de vil gifte seg. Dette kommer til å være det som redder henne mest - et slags nytt liv å gå mot."

Anbefalt: