The Office': An inside look at Mindy Kaling and B.J. Novaks Friendship

Innholdsfortegnelse:

The Office': An inside look at Mindy Kaling and B.J. Novaks Friendship
The Office': An inside look at Mindy Kaling and B.J. Novaks Friendship
Anonim

The Office er så bra som det blir på TV, og det er mange grunner til at det fortsatt er utrolig populært. Showets evne til konsekvent å ta de riktige valgene var bare fantastisk, og det er i stor grad grunnen til at det var i stand til å vare så lenge på TV. Til tross for at programmet har vært ute av luften og kun har vært i repriser i årevis nå, ser det ut til at følget til programmet er større enn det noen gang har vært, og fansen sørger for å dele sin kjærlighet til programmet så ofte de kan.

B. J. Novak og Mindy Kaling var to av de lyseste stjernene i showet, og spilte Ryan og Kelly, som brukte showet på å date av og på. Det viste seg at det skjedde mye mer bak kulissene med to utøvere som hjalp dem å ta disse karakterene og forholdet deres til neste nivå.

Så, hvordan er vennskapet til Mindy og B. J.? La oss dykke inn og se?

Fast Friends On Set

For å forstå hvordan ting er nå mellom B. J. Novak og Mindy Kaling, er det viktig å ta en titt på hvordan ting startet mellom paret. Tross alt er historien deres lang, og det hele begynte da de fortsatt var ukjente.

The Office var i stand til å bringe en rekke unike mennesker sammen for å bringe showet til live, og det tilfeldigvis var stedet der Mindy og B. J. møttes for første gang. Insider rapporterer at paret tok til hverandre nesten umiddelbart.

Når han snakket med Vulture, sa Novak: "Vi hadde egentlig aldri datet, vi hadde egentlig aldri datet. Vi visste ikke. Ingen visste. Alt du visste med sikkerhet var at du ville finn alltid en av oss ved siden av den andre, selv om vi ikke kom overens."

Noen medstjerner er i stand til å balansere flørtingen på settet mens de får arbeidet sitt gjort, og det virker som Kelly og B. J. var i stand til å gjøre dette etter beste evne. Selvfølgelig vil ting endre seg over tid, men det er interessant å se hvordan ting begynte for paret. Lite visste de at denne innledende magnetismen ville sette tonen for hva som skulle komme for paret i løpet av årene.

Med tanke på flørtingen deres, var det bare et spørsmål om tid før disse vennene datet, men det gikk ikke alltid like bra for paret.

The Friends Date av og på

Med tiltrekningen deres er for mye å overvinne, ville Mindy Kaling og B. J. Novak innlede en romanse mens de jobbet på The Office sammen. Dette ville imidlertid komme med en rekke opp- og nedturer i løpet av årene.

Når han snakket med Vulture om deres oppturer og nedturer, ville Novak gjøre en interessant observasjon.

Han ville si at karakterens forhold var basert på "en observasjon fra forfatterrommet om at Mindy og jeg var ekstremt nære og konstant slåss."

Det stemmer, så kult som paret prøvde å holde ting mens de jobbet sammen, var dette ikke alltid tilfelle. På grunn av dette var de i stand til å bringe noe ekte til det karakterene deres hadde med i manuset, noe som virkelig tok forestillingene deres til et helt nytt nivå.

Mindy Kaling ville i sitt eget intervju med Vulture snakke om tiden deres som par og det faktum at de har opprettholdt et vennskap gjennom årene.

Hun ville si: «Vi ble på en måte forelsket gjennom [å skrive for showet], og deretter datet av og på i et par år, og nå er vi bare bestevenner. Som ekte bestevenner. Det er den typen vennskap du har når du er innebygd med noen, som du bare kan få ved å bruke så sinnsykt mye tid med folk."

Å jobbe med showet endret alt for paret, og de var vennlige mens det var på lufta. Folk vil imidlertid se hvor de står nå.

Hvor de står i dag

Til tross for alle opp- og nedturene de har taklet gjennom årene, ser det ut til at de fortsatt er utrolig nær hverandre.

Ikke bare snakker de to regelmessig, men de har også jobbet sammen siden The Office sluttet. Novak skulle dukke opp på The Mindy Project, ifølge IMDb, og dette var noe som viste seg å være en hyggelig overraskelse for Office-fans over alt.

Paret er vanligvis søte mot hverandre når de er på sosiale medier, som alltid har fansen i gang. Ifølge Insider tror folk vanligvis at det er mer som skjer mellom de to, men sannheten er at de rett og slett har forblitt venner etter alle disse årene.

Når han snakket med Glamour om vennskapet deres, sa Novak: «Jeg tror Mindy og jeg har brutt alle mulige regler og fortsatt har opprettholdt en forbindelse.»

Det ser ut til at alt er bra mellom disse to tidligere Office-medstjernene. Kanskje en-dags ting vil ordne seg og de ender opp sammen igjen.

Anbefalt: