Hva rollebesetningen til Chrisley vet best er opp til nå

Innholdsfortegnelse:

Hva rollebesetningen til Chrisley vet best er opp til nå
Hva rollebesetningen til Chrisley vet best er opp til nå
Anonim

Familien Chrisley ble raskt berømt tilbake i 2014, da deres reality-TV-show, Chrisley Knows Best, først ble sendt. Denne velstående familien har skaffet seg en fanskare på grunn av sin sørlige gjestfrihet, morsomme vitser og sin utilgjengelige livsstil for seerne.

Selv om familien fremstår som en sammensveiset gruppe på TV, er det tydelig at det er noen store problemer i familien. Mange løgner har kommet til overflaten om familiens problemer, spesielt med Todd Chrisley. Fra juridiske kamper til individuelle spørsmål, mye har skjedd med Chrisley-familien.

8 Chrisley Family Drama

Familien Chrisley har hatt mange kontroverser i det siste, med søksmål og trusler mellom familiemedlemmer. Showet, Chrisley Knows Best, sendes fortsatt på USA Network. Showet er fylt med one-liners og vitser gjort mot hverandre, men bak kameraet blir det hele tiden brakt frem mange nyheter.

7 Todd Chrisley sto foran fengselsstraff

Tilbake i 2019 sto Todd og Julie Chrisley begge overfor fengselsstraff etter at det kom frem at de ble siktet for skatteunndragelse, banksvindel og konspirasjon for å begå banksvindel. De gjorde en avtale og bet alte mye penger for å unngå fengsel, men det har fulgt familien siden. I sine siste innlegg i sosiale medier advarer han familiemedlemmer om å holde sosiale medier så private som mulig, og å fikse problemene deres bak lukkede dører. Selv om broren Randy ikke ser ut til å henge mye rundt familien, ser det ut til at de to brødrene har broderkjærlighet og et loj alt forhold.

6 Julie Chrisley prøver å holde alt sammen

Midt i familiedramaet er Julie Chrisley alltid den lyse, sprudlende mammaen som holder alle sammen. Julie og mannen hennes, Todd, har nylig vært på en vekttapsreise som har knyttet dem sammen. Julie er lidenskapelig opptatt av matlaging og ønsker å utvide til en karriere med sin kjærlighet til å finne nye oppskrifter.

5 Chase Chrisley lanserte sin egen Candle Business

Mens Chase Chrisley vokste opp med massevis av luksus, gjorde han det til et oppdrag å lage det på egen hånd som voksen. Selv om han fortsatt er veldig nær familien sin, ønsker han å være mer enn en fyr som har vokst opp med penger. Han har siden lansert sin egen stearinlysvirksomhet, Chase Chrisley Collection, og samarbeider med familiemedlemmer for å inkludere dem i prosessen.

4 Savannah Chrisley gikk gjennom et veldig offentlig brudd

Savannah Chrisley har tilbrakt videregående og unge-voksne år i søkelyset. Etter hennes svært offentlige brudd med forloveden, Nic Kerdiles, har hun snakket om at hun fortsatt elsker og bryr seg om ham. Savannah har innsett skaden sosiale medier kan forårsake på noens mentale tilstand, og har bestemt seg for å holde forholdsstatusen privat inntil videre. Nylig tok Savannah og faren hennes, Todd, sammen med Nic, Instagram live for å adressere psykiske sykdommer og diskutere Nics nylige selvmordsforsøk som dessverre hadde blitt offentlig.

3 Grayson Chrisley nyter å bli voksen

Grayson Chrisley er det yngste medlemmet av den nærmeste familien, foruten Chloe, 9 år. Selv om det ikke er mye drama rundt femtenåringen, har fans elsket å se ham vokse opp gjennom årene. Han spiller nå baseball og nyter barndommen.

2 Lindsie Chrisley har ingen interesse i å forsone seg med familien

Lindsie Chrisley startet med å spille opp på familiens show i de tidligere sesongene, men stoppet raskt etter litt familiedrama. Da søksmålene kom ut om faren og stemoren hennes, hadde hun mye å si, og hevdet at faren og broren hennes truet med å lekke intime videoer av henne til offentligheten og bevise at hun hadde utro mannen sin med to Bachelor-stjerner. Hun har mange ganger utt alt at hun ikke har noen interesse av å forsone seg med noen i familien. Lindsie Chrisley har siden startet to podcaster, vært vertskap med Kaitlin Lowry på "Coffee Convos" og vært med Katy Harrell på "The Southern Tea Podcast".

1 Kyle Chrisley

Et av de mest kontroversielle og private familiemedlemmene er Kyle Chrisley. Fans av showet vet at Todd og Julie Chrisley har tatt inn Kyles datter, Chloe, og har vært hennes primære omsorgspersoner. Kyle Chrisley har vært åpenhjertig om narkotikaavhengighetene sine og ikke være nær familien. I nyere tid har det blitt utvekslet unnskyldninger mellom ham og familiemedlemmene, og han er takknemlig for at de har tatt så godt vare på datteren hans, Chloe, etter at han opprinnelig hevdet at han trodde de bare brukte henne til showet og familiebildet. Ting blir sakte bedre mellom Kyle og Chrisley-familien.

Anbefalt: