Hva rollebesetningen til 'The Sisterhood Of The Travelling Pants' er opp til nå

Innholdsfortegnelse:

Hva rollebesetningen til 'The Sisterhood Of The Travelling Pants' er opp til nå
Hva rollebesetningen til 'The Sisterhood Of The Travelling Pants' er opp til nå
Anonim

Den første Sisterhood of the Traveling Pants-filmen gikk på kino i 2005 og kastet lys over hvordan ekte vennskap virkelig ser ut mellom tenåringsjenter. Filmen fulgte fire svært forskjellige jenter da de skilte veier for sommeren for å gjøre forskjellige ting og håndtere forskjellige forpliktelser.

Det eneste som klarte å holde jentene tilkoblet hele sommeren var et magisk par bukser som på en eller annen måte på magisk vis passet alle deres separate kroppstyper. Filmer som er så innsiktsfulle om smertene og høydepunktene ved å være tenåring er få og langt mellom. Besetningen til filmen kom sammen igjen for oppfølgeren i 2008, og bortsett fra det har de alle vært veldig opptatt!

10 Blake Lively hadde hovedrollen i «The Shallows», «The Rhythm Section», «A Simple Favor» og mer

Blake Lively har uten tvil hatt den største karrierestarten siden hun spilte hovedrollen i Sisterhood of the Traveling Pants tilbake i 2005. Hovedrollen hennes som Serena van der Woodsen på Gossip Girl fra 2007 til 2012 var enorm, men på toppen av det, fikk også flere hovedroller i store filmer. Hun spilte rollen som surferen som kjemper mot en hai i The Shallows (2016), en kvinne i jakten på hevn i The Rythm Section, og en hemmelighetsfull kvinne med mye å skjule i A Simple Favor (2018.)

9 Alexis Bledel spilte hovedrollen i "Jenny's Wedding", "The Good Guy", "Post Grad" og mer

Alexis Bledel hadde den nest største karrieren under og etter sin tid med hovedrollen i Sisterhood of the Travelling Pants. Hun var en ledende skuespillerinne i Gilmore Girls fra år 2000, fem år før Sisterhood of the Traveling Pants hadde premiere i 2005, så mange fans visste allerede navnet hennes.

Hun ble hos Gilmore Girls i 7 sesonger og trakk seg tilbake for å gjenoppta rollen sin da serien ble gjenopplivet i 2016. Hun fikk også filmroller i dagene etter Sisterhood, inkludert Jenny's Wedding, The Good Guy og Post Grad.

8 America Ferrera spilte hovedrollen i «Ugly Betty», «End Of Watch», «Our Family Wedding» og mer

I 2006 fikk America Ferrera en ledende rolle i en morsom sitcom om skjønnhet, forretninger og magasinbransjen. Showet het Ugly Betty og det varte i 4 sesonger. End of Watch er actionfilmen fra 2012 hun spilte hovedrollen i sammen med Jake Gyllenhaal og Michael Peña. Our Family Wedding er en film fra 2010 hun spilte hovedrollen i som fokuserer på to familier som kommer sammen og prøver å lykkes med å blande tradisjoner og kulturer til en bryllupsdag.

7 Amber Tamblyn ble regissør og forfatter

Fra og med 2017 ble Amber Tamblyn en førstegangsfilmregissør med filmen Paint It Black. Å gå fra skuespiller til regissør kommer med sine egne utfordringer, men det er noe hun tydeligvis klarte å oppnå for bare noen år siden. Hun har også skrevet to bøker: Any Man (2018) og Era of Ignition (2019.) I 2017 skrev hun en New York Times op-ed med tittelen "Amber Tamblyn: I'm Done With Not Beinged." Å uttrykke seg gjennom å skrive er åpenbart en av hennes styrker.

6 Blake Lively giftet seg med Ryan Reynolds og fikk 3 barn

Blake Lively er gift med Ryan Reynolds og det har hun vært siden 2012. De to møttes på settet til deres mislykkede actionfilm Green Lantern. Til tross for at filmen var en flopp, blomstret forholdet deres av det - så det var egentlig ikke en for stor flopp for dem personlig. De deler tre barn sammen: Inez Reynolds, Betty Reynolds og James Reynolds.

5 Alexis Bledel giftet seg med Vincent Kartheiser og fikk 1 barn

Alexis Bledel har vært gift med ektemannen Vincent Kartheiser siden 2014. I 2015 ønsket de en babygutt velkommen, men de offentliggjorde ikke informasjonen før mange måneder senere. Kjendiser får velge og velge hvilken informasjon de vil dele med verden. Mange kjendiser velger å holde familielivet hemmelig av respekt for privatlivet deres! Alexis Bledel er en av dem.

4 America Ferrera giftet seg med Ryan Piers Williams og fikk 2 barn

America Ferrera giftet seg med ektemannen Ryan Piers Williams i 2011. Akkurat som henne er han også skuespiller, men han tredobles som både regissør og forfatter. De deler to barn: Sebastian Piers Williams og Lucia Marisol Williams. I 2020 feiret de 15-årsjubileet sammen og delte søte tilbakeblikk-bilder og meldinger på sosiale medier slik at fansen deres kan se det.

3 Amber Tamblyn giftet seg med David Cross og fikk 1 barn

Amber Tamblyn har vært gift med ektemannen David Cross, den kjente komikeren. Han ble kritisert for ufølsomme rasekommentarer mot en farget kvinnelig komiker, og Amber Tamblyn snakket om saken. Hun snakket med ham om rasisme og sexisme og forklarte: Øynene hans er åpne for det nå hvis de ikke var det før. Og dette var det som skulle til for å få den endringen. Noen menn endrer seg ikke. Det jeg kan si om David, som jeg elsker så mye ved ham, er at han forandrer seg. Og en del av hans introspeksjon og følsomhet er at han er klar over det.» (HuffPost.) Det er utrolig at hun er i stand til å hjelpe til med å forbedre og veilede kommentaren hans.

2 Blake Lively lanserte en livsstilside og har diskutert karrierer innen interiørdesign eller bryllupsplanlegging

I 2015 lanserte Blake Lively en livsstilsblogg k alt Preserve som ikke endte opp med å fungere slik hun ønsket. Hun stengte det året etter, men det sto ikke i veien for andre drømmer og mål hun kanskje vurderer.

Hun innrømmet at hun har en interesse for interiør og at hun har vært med på å designe noen av venninnenes hjem tidligere. Hun snakket også med Gigi Hadid under et Harper's Bazaar-intervju, og begge kvinnene nevnte interessen deres for bryllupsdesign.

1 Alexis Bledel vant en Primetime Emmy-pris i 2017

Ikke for å gi rabatt på priser vunnet av de andre rollebesetningene i Sisterhood, men Alexis Bledel har absolutt vært den som tok hjem den mest prestisjefylte prisen siden deres premiere i 2005. I 2017 tok hun hjem en Primetime Creative Arts Emmy Award for fremragende gjesteskuespillerinne i en dramaserie for sitt arbeid i The Handmaid's Tale. Hulu-showet har vært ekstremt populært siden det startet.

Anbefalt: