Jeff Lowe flytter angivelig Tiger King Zoo til Mexico etter USAs forbud

Innholdsfortegnelse:

Jeff Lowe flytter angivelig Tiger King Zoo til Mexico etter USAs forbud
Jeff Lowe flytter angivelig Tiger King Zoo til Mexico etter USAs forbud
Anonim

En kjennelse forrige måned forbød permanent Tiger King-rolleinnehaver Jeff Lowe og hans kone fra å stille ut dyr i USA, og nå ser det ut til at Jeff tar med dyrehagen sin som ble gjort berømt av den populære Netflix-serien ned til Mexico for å omgå regjeringsforbudet hans.

Jeff har avslørt at han allerede har inngått en avtale om å åpne en ny dyrehage i Mexico og den vil åpne neste år

Jeff snakket med TMZ, og det ser ut til at Tiger King-alunen nettopp har signert en avtale om å bygge en dyrehage sør for grensen, hvor han fortsatt har lovlig lov til. Dyrehagen vil være på en betydelig 35 mål stor tomt som ligger et sted mellom Playa del Carmen og Tulum og vil bli bygget blant en "frodig jungel" med "naturlige vannelementer".«

Jeff sier han allerede har alle nødvendige tillatelser for bygging og dyrene.

Planen er å åpne portene allerede neste år, og Jeff planlegger å gi prosjektet et navn relatert til Tiger King-merket. I tillegg til tigre, som er en selvfølge, vil dyrehagen angivelig vise frem Jeffs lemurer, dovendyr, sjiraffer og noen elefanter.

Jeff sier at han jobber med prosjektet med en gammel venn som allerede eier en liten dyrehage i landet.

Feds utestengt Jeff og hans kone fra virksomheten for godt etter å ha beslaglagt 146 dyr fra dyrepasseren

Beslutningen om å ta dyrehagen ned til Mexico kommer i hælene på at den føderale regjeringen hindrer Jeff og kona Lauren fra å stille ut dyr for alltid i USA. En dommer slo fast at levering, transport og utstilling av dyr uten lisens var i strid med loven om truede arter. Justisdepartementet trakk imidlertid alle sivile rettssaker mot paret.

"DoJ hadde ingen annen mulighet enn å frafalle alle anklager mot oss," sa Jeff om hendelsene. "Det er det som skjer når bevisene ikke støtter påstandene," sa han, og anklaget regjeringen for å bruke "en pakke slemme løgner for å rettferdiggjøre å stjele dyrene mine."

I fjor konfiskerte justisdepartementet 146 eksotiske dyr fra Jeff, noe som sannsynligvis kostet dyrepasseren en formue.

Jeff overtok eierskapet til Joe Exotics store kattedyrehage i 2016. Eierskapet til parken ble senere gitt til Carole Baskin etter en kjennelse fra den føderale dommeren Scott Palk, som beordret Jeff å forlate parken og fjerne alle dyr.

Anbefalt: