Regina Kings siste sosiale medieinnlegg avslørt mens Janet Jackson leder hyllest

Innholdsfortegnelse:

Regina Kings siste sosiale medieinnlegg avslørt mens Janet Jackson leder hyllest
Regina Kings siste sosiale medieinnlegg avslørt mens Janet Jackson leder hyllest
Anonim

Hollywood har sendt en utgytelse av kjærlighet til Regina King etter at hennes 26 år gamle sønn Ian Alexander Jr døde av selvmord onsdag. Den tragiske nyheten fikk kjendiser som Janet Jackson, Octavia Spencer og Viola Davis til å hylle den Oscar-vinnende skuespillerinnens avdøde barn.

Janet Jackson delte en søt hyllest på Instagram

Etter å ha hørt om Ians uventede bortgang, delte Jackson (55), som jobbet med King på filmen Poetic Justice fra 1993, et bilde av den avdøde Los Angeles-baserte DJ-en og moren hans.

«Jeg er så lei meg for å høre om Ian,» skrev hun bildeteksten til bildet. "Vennligst vet at jeg er her for deg @iamreginaking."

Oscarvinner Octavia Spencer delte lignende følelser på nettet. "Sender bønner og kondolanser til @iamreginaking og hennes familie i deres tapstid! Løft dem opp!!!"

Ian Alexander Jr. var en talentfull kokk, artist og DJ

Emmy-vinnende vert for The Real Loni Love tvitret: "Jeg møtte Ian på bursdagsfesten til @sherrieshepherd.. han sørget for arrangementet. Laget og serverte all maten og det var deilig!!!! Slik en søt og talentfull ung mann… Hvil i fred."

Oscarvinner Viola Davis hyllet også

"Jeg løfter og holder deg opp," skrev Viola Davis, som Regina regisserte for et W-magasinforside. "ELSKER deg @iamreginaking, og jeg er så lei meg."

Ian Alexander Jr. delte noen triste meldinger før hans død

Ian Alexanders hjemsøkende siste meldinger ble lagt ut på Twitter dagene før han tok sitt eget liv. Regina Kings eneste barn følte at han "miste"

"Du vet den episoden av Svampebob der de går inn i hjernen hans, og det er en haug med mini-svampebober som bare mister roen…ja, den treffer virkelig," twitret Ian fem dager før selvmordet hans.

Dj-en - som opptrådte under artistnavnet desduné - la til, i en egen melding: "Jeg tror ikke instagram er sunt for meg."

Ians siste Instagram-innlegg, publisert for tre dager siden, var mer positivt og promoterte hans kommende show. Han spådde også karrieren hans var i ferd med å "sprenge".

"Det har gått et minutt, men nå er vi tilbake ved hoppet av. Vil du ikke si at du støttet desduné før eksplosjonen??" skrev han.

Kings talsmann bekreftet sønnens død i en uttalelse lørdag som leser: Familien vår er ødelagt på det dypeste nivået av tapet av Ian. Han er et så sterkt lys som brydde seg så dypt om andres lykke. Familien vår ber om respekt i denne private tiden.«

Anbefalt: