Kendall Jenner avslører at hun ikke stemte på Kanye mens hun leder hyllest til Joe Biden

Kendall Jenner avslører at hun ikke stemte på Kanye mens hun leder hyllest til Joe Biden
Kendall Jenner avslører at hun ikke stemte på Kanye mens hun leder hyllest til Joe Biden
Anonim

Si hva du liker om til Kardashian/Jenner's – de støtter alltid hverandre.

Men når det kommer til politikk, ser det ut til at familien er uenige.

Kim Kardashian - som jobbet med president Trump om reform av strafferettspleien - har gratulert president og visepresident Elect - Joe Biden og Kamala Harris - på sosiale medier.

Kardashian nevnte ikke ektemannen Kanye West, som stemte i 12 stater. Kanyes presidentbud fikk bare 60 000 stemmer av anslått tot alt 160 millioner.

"Gold Digger"-rapperen var lidenskapelig opptatt av å bli president og trodde virkelig at han hadde en sjanse. Det fikk fansen til å tro at Kim ikke var blant de 60 000 menneskene som stemte på Kanye. Hun har aldri støttet ham offentlig.

Det virker som Kim ikke var den eneste.

Svigerinne Kendall Jenner delte på Twitter: "Flott morgen!!!!!!!! jeg er emosjonell, lettet og fylt med glede denne morgenen!!!"

Kanyes andre svigerinne, Khloé Kardashian la til: OMG jeg vil gråte gledestårer!!!! Bravo!!!

Sangeren Selena Gomez skrev at "å se @kamalaharris lage historie var lenge på tide, men for et vakkert øyeblikk."

"THANK GOD," skrev sangerinnen Ariana Grande på Twitter, og tagget den valgte presidenten og snart visepresident Kamala Harris.

"La oss komme på jobb, Amerika. Det er på tide å holde ansvarlige ansvarlige. Det er på tide at de lytter. Og det er på tide med faktiske endringer i retningslinjene og praksisene våre," skrev sangeren Lizzo på Instagram.

Demokraten Joe Biden sa lørdag at han var beæret over at amerikanere har valgt ham til å være deres president.

Han erklærte at det nå var på tide å "helbrere splittelser" etter valgkampen og forene seg som et land.

"Jeg er beæret og ydmyk over tilliten det amerikanske folket har vist meg og visepresident-elect Harris. I møte med enestående hindringer stemte et rekordantall amerikanere," skrev Biden på Twitter.

Når kampanjen er over, er det på tide å legge sinnet og den harde retorikken bak oss og komme sammen som en nasjon. Det er på tide for Amerika å forene seg. Og å helbrede.'

Mr Biden krysset 270 valgkollegiestemmer på lørdag med seier i Pennsylvania. I mellomtiden har Trump nektet å innrømme, og truer med ytterligere rettslige skritt mot opptelling av stemmesedler.

Anbefalt: