Amerikas neste toppmodell': Hvordan Miss J. Alexanders liv ser ut i dag

Innholdsfortegnelse:

Amerikas neste toppmodell': Hvordan Miss J. Alexanders liv ser ut i dag
Amerikas neste toppmodell': Hvordan Miss J. Alexanders liv ser ut i dag
Anonim

Miss J. Alexander er en mann med mange talenter. Han er en designer, modell og kjent amerikansk TV-personlighet. J. Alexander har gitt ut flere forskjellige kleslinjer, inkludert en i løpet av den siste måneden k alt "Crypto Currency", samt designet sko og smykker.

Siden hun forlot America's Next Top Model i 2018, har frøken J fortsatt å leve sitt beste liv. Hans nåværende liv er fylt med ting som å reise frem og tilbake mellom USA og Europa, fortsette å designe klær, sko og tilbehør, og snakke med fans om ting som er viktige for ham, så vel som aktuelle hendelser, på sosiale medier.

9 Miss J Alexander er en publisert forfatter

I november 2009 la frøken J. Alexander offisielt til "forfatter" til sin liste over prestasjoner takket være utgivelsen av boken hans Follow the Model: Miss J's Guide to Unleashing Presence, Poise, and Power. Denne boken er en krysning mellom en selvbiografi og en selvhjelpsbok, der frøken J deler historien sin og gir råd og oppmuntring til å ta tak i ditt eget liv.

8 Frøken Js forhold til sin sønn

Da frøken J og eks-kjæresten hans fortsatt var sammen for flere år siden, donerte de begge sæd til en lesbisk de hadde kontakt med som ønsket seg barn. Mens den biologiske faren var hans eks, delte J Alexander på The Tyra Banks Show at han fortsatt er aktiv i Boris (barnets) liv, og antar en farsrolle med ham hver gang de er sammen.

7 Miss J. Alexander droppet nylig "Crypto Couture"-utvalget

Miss J. Alexander la offisielt sin siste kolleksjon på Sugar Pop Drop i løpet av den siste måneden. Det er et luksusmerke k alt "Crypto Couture" som inkluderer noen få spesialdesignede deler. Hans nyeste merke inkluderer elementer som smykker, høye lårstøvler, en krone og en poncho med "signatur"-leggings. Sugar Pop Drop-nettstedet sier at alle gjenstander er tilgjengelige og klare til bruk.

6 J. Alexander begynte å dele episoder av "Miss J's Journey Into The Metaverse" på sosiale medier

I forberedelsene til den tidligere nevnte samlingen til premieren, tok J. Alexander seg til sosiale medier for å dele episoder av det han k alte «Miss J’s Journey into the Metaverse». Bare to episoder ble utgitt, men i disse videoene diskuterte han store temaer som bærekraftig mote, kryptovaluta og NFT-er. Han sendte også en direktesending på samme måte som episodene hans som en måte å tilby et live Q&A-format med fansen om Crypto Couture.

5 Miss J er fortsatt en supermodell som går på catwalkene

Ikke bare designer Miss J fortsatt, men catwalkingdagene hans er også langt fra over. Som en elsker av mote har han ikke latt alder eller noen utenforstående faktorer holde ham fra lidenskapen. Under de store moteukene, som New York, Paris eller Milano, hvis J. Alexander ikke har stykker han laget i showet, kan du kanskje se ham gå nedover rullebanen.

4 Miss J. Alexander elsker å reise og har hus i Paris og NYC

Med all sin suksess har J. Alexander kjøpt hus i de to motehovedstedene i verden: New York City og Paris. Han flyr stadig frem og tilbake for å ta bolig begge steder slik at ingen av dem blir stående tomme for lenge. Foruten husene sine liker han også fritidsreiser eller å reise på jobb når mulighetene byr seg.

3 J. Alexander anser seg selv som en 'ANTM'-trener og dommer

America’s Next Top Model var en realitykonkurranse som ble sendt i 24 sesonger mellom 2003-2018. J Alexander hadde vært en del av showet fra begynnelsen, startet de fem første sesongene som trener og deretter flyttet til dommerpanelet. Med et så fremtredende løft i karrieren, er det ingen overraskelse at frøken J fortsatt holder fast på statusen sin på showet når han skal liste opp prestasjonene hans.

2 Miss J. Designs klær og sko

Sammen med å designe klær og smykker elsker J. Alexander å lage sko som kan gis ut til verden. Han har designet sko med forskjellige merker/lanseringer i veldig forskjellige stiler. Hans siste kreasjon er svarte og hvite lårstøvler med gullhæl for sin "Crypto Couture"-linje, men han har også laget hæler og flater inspirert av metallics og farget skinn for en mer morsom og elegant look.

1 De fleste av J. Alexanders innlegg er tilbakeslag, så nåværende liv er noe mysterium

Mens frøken J. Alexander ikke er fremmed for sosiale medier, består de fleste av innleggene hans av «throwback Thursday» og «flashback Friday»-bilder. Han dateres tilbake til 1990-tallet og publiserer ofte bilder av sine tidligere høydepunkter eller med venner fra lenge siden. På grunn av naturen til disse bildene, forblir hans nåværende liv noe mysterium, siden han ikke regelmessig oppdaterer offentligheten om livet sitt.

Anbefalt: