Cara Delevingne avslører at hun 'manifesterer' en baby

Innholdsfortegnelse:

Cara Delevingne avslører at hun 'manifesterer' en baby
Cara Delevingne avslører at hun 'manifesterer' en baby
Anonim

Supermodell Cara Delevingne har avslørt til Harper's Bazaar at hun "manifesterer" en baby og har allerede begynt å bygge en kolleksjon med plagg til sin fremtidige baby. Til tross for sin entusiasme, forsikret Delevingne at hun ikke venter snart, hun liker bare å være forberedt.

Snakker om babymanifestasjonene hennes, sa Cara «Jeg vil ha babyer. Men ikke enda. Jeg kjøper barneklær til mitt fremtidige barn som ikke eksisterer.»

Cara Shared That Baby Shoes 'Break My Heart'

“Babysko får meg virkelig – de knuser hjertet mitt. Jeg var på shopping her om dagen og kjøpte disse bittesmå Air Jordans, som er lilla og har en løve på seg. Jeg manifesterer.»

I tillegg til å gi et innblikk i dagdrømmene hennes, betrodde Delevingne at hun slet med seksualiteten sin i oppveksten. Den nå åpent pan-seksuelle modellen avslørte hjerteskjærende at hun "hatet" seg selv i ungdomsårene, en holdning hun tror delvis var fordi hun manglet skeive forbilder.

"Jeg tror jeg ville hatet meg selv mindre, jeg ville ikke skammet meg så mye hvis jeg hadde hatt noen."

“Den eneste tingen jeg er glad for med å vokse opp som skeiv og bekjempe det og skjule det, er at det gir meg så mye ild og driv til å prøve å gjøre livet til folk enklere på en eller annen måte ved å snakke om det.”

Delevingne delte at "å vokse opp som et skeivt barn var isolerende"

Denne avsløringen følger kommentarer Delevingne har kommet med om støtten hun mottok fra søstrene sine under seksualitetskampene.

“Å vokse opp som et skeivt barn var til tider isolerende og vanskelig å navigere. Søstrene mine gjorde sitt beste for å være der for meg, men det var noe jeg måtte gå gjennom selv for å virkelig vite hvem jeg var.»

"Jeg er fortsatt på den reisen og vil fortsette å være det resten av livet."

Hun røpet også at "jeg så søstrene mine som selve symbolet på kvinnen jeg ønsket å være."

"Jeg skjønte snart at jeg ikke kunne være den samme - alle av oss har forskjellige veier - men de viste meg de mest grunnleggende tingene jeg måtte lære i livet."

Under intervjuet åpnet Cara dessuten opp om kampene sine med psykiske lidelser, og fort alte at en spesielt mørk periode førte til at hun droppet ut av skolen.

Jeg droppet ut, og jeg ville egentlig bare kunne bevise at jeg ikke var den deadbeat jeg trodde jeg var. Når du sliter med psykisk helse, kan du ikke se noe, det gjør deg blind.»

Anbefalt: