10 beste cheerleader-filmer & serier å se (That Aren't Bring It On)

Innholdsfortegnelse:

10 beste cheerleader-filmer & serier å se (That Aren't Bring It On)
10 beste cheerleader-filmer & serier å se (That Aren't Bring It On)
Anonim

Etter at den første Bring It On-filmen hadde premiere i 2000, satte den en høy standard for cheerleader-underholdning. Bring It On Again fulgte i 2004 og endte opp med å bli en total flopp. Noen fans trodde at franchisen var ferdig for – helt til Bring It On: All Or Nothing med Solange Knowles og Hayden Panettiere i hovedrollene kom ut i 2006 og gjenopplivet vårt håp om franchisen.

B ring It On: In It to Win It med Ashley Benson i hovedrollen skapte bølger i 2007 etterfulgt av Bring It On: Fight To The Finish med Christina Milian i hovedrollen. I 2017 kom Bring It On: Worldwide Cheersmack ut, men dessverre har det ikke kommet noen nye tillegg til franchisen siden den gang. Her er noen episke cheerleading-filmer og TV-serier å se for alle som allerede har sett Bring It On-filmserien én for mange ganger.

10 Hit The Floor

Hit The Floor
Hit The Floor

Hit the Floor er et manusprogram om livene til en cheerleading-gruppe i Los Angeles. De er LA Devils, og de bruker tiden sin på å heie frem skolens idrettslag på banen og heier på politikk under treningsøktene. Showet ble dessverre avlyst etter sin fjerde sesong til stor forferdelse for hengivne fans. Programskaper James LaRose la ut hvordan showet skulle ende på Instagram.

9 Cheerleader Nation

Cheerleader Nation
Cheerleader Nation

Cheerleader Nation er et show som hadde premiere i 2006. Det er filmet i dokumentarstil og følger livene til cheerleaders mens de forbereder og øver til den kommende mesterskapskonkurransen. Det er ikke bare en hvilken som helst liten rinky-dink-konkurranse – det er nasjon alt. Cheerleader Nation fokuserer på elever på videregående, så rollebesetningen er mye yngre enn andre cheer-serier og filmer. Showet kom gjennom med åtte episoder tot alt.

8 Poms

Poms
Poms

Poms er en komedie fra 2019 om en innadvendt og sjenert kvinne ved navn Martha. Hun flytter til et pensjonistsamfunn som tilbyr morsomme aktiviteter som bowling, golf og shuffleboard. Hun ender opp med å bli venn med en kvinne som heter Sheryl som også bor i samfunnet og de to knytter bånd. De bestemmer seg for å danne sin egen heiagruppe med andre innbyggere som bor i samfunnet deres. Cheerleading har alltid vært en drøm for dem, så de bestemmer seg for å endelig satse på det, til tross for alderen.

7 startet opp

Fyrt opp!
Fyrt opp!

Denne filmen fra 2009 heter Fired Up! og den fokuserer på elever på videregående som kommer opp med en plan. Fotballspillere ønsker ikke å delta på fotballleir over sommeren, så de bestemmer seg for å melde seg på cheerleading-leir i stedet.

De er fornøyd med planen sin når de innser at de er omgitt av vakre kvinnelige heiagjeng. Hovedpersonen faller for en av jentene som kan se gjennom planen hans.

6 Man Of The House

Husets mann
Husets mann

En gruppe cheerleaders er vitne til en forbrytelse og må beskyttes av en offiser slik at de kan forbli trygge mot skade. Hovedspørsmålet er at et par av cheerleaderne er for tullete og uklare for sitt eget beste. Mannen som har fått i oppdrag å beskytte dem, må flytte inn med dem til hjemmet deres og takle grusomhetene deres fra minim alt med klær til å mislykkes i timene.

5 Cheer Squad

heiagjeng
heiagjeng

Den første og eneste sesongen av Cheer Squad hadde premiere i 2016. Dette programmet ga seerne et innblikk i hvordan internasjonal cheerleading virkelig kan være. Et kanadisk lag, Great White Sharks, er i fokus for denne forestillingen.

De har vunnet flere verdensmesterskap tidligere, så det er ekstremt viktig for dem å holde tritt med den standarden. Snakk om en ny sesong har egentlig ikke skjedd.

4 Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team

Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team
Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team

Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team er et realityprogram som fokuserer på prosessen som kreves for å komme inn i Dallas Cowboys heiaropslag. Troppen har fått betegnelsen "America's Sweethearts", og de er kjent for sine lyse smil, positive holdninger og sjarm. Cheerleaders fra hele verden ønsker å komme inn på dette laget og er villige til å gjøre alt som trengs! Dette programmet har gått i 15 sesonger.

3 Hellcats

Hellcats
Hellcats

Ashley Tisdale er en av hovedpersonene i Hellcats, et show som skildrer den katteaktige siden av cheerleading og cheer-politikk. Aly Michalka er også en av stjernene i dette showet som den ledende damen som mister college-stipendet og må prøve seg for cheer-troppen for å fortsette å være student ved universitetet hennes. Hun takler en haug med baksnakkingsdrama og må stå opp for seg selv.

2 Dare Me

utfordre meg
utfordre meg

Dette programmet ble avlyst etter én sesong av en eller annen merkelig grunn. den fortjente absolutt minst en andre sesong. Showet følger en gruppe cheerleaders som får vite at de snart vil få en ny trener. Deres nye trener dukker opp med mye bagasje. Hun har dype, mørke hemmeligheter som er veldig tunge. En av hemmelighetene hun bærer på er at hun har en affære med en mann som ikke er mannen hennes. To av heiagjengene finner ut av det og ting går gale derfra!

1 Cheer

Oppmuntre
Oppmuntre

Cheer er et utmerket show, og det er derfor det rangerer på førsteplassen. Den fokuserer på heiagjengen til Corsicana, Texas, en liten by med hardtarbeidende idrettsutøvere. Treneren deres Monica Aldama er en kvinne som krever total perfeksjon fra troppen sin. Den første episoden ble sendt på Netflix 8. januar 2020, etter å ha blitt laget av Greg Whiteley. Showet ble nominert til People's Choice Award for Favoritt Bingeworthy Show. Showet har håndtert noen skandaler som har fått fansen til å lure på om den kommer tilbake.

Anbefalt: