Survivor: 10 Behind-The-Scenes Secrets Revealed By Former Castaways

Innholdsfortegnelse:

Survivor: 10 Behind-The-Scenes Secrets Revealed By Former Castaways
Survivor: 10 Behind-The-Scenes Secrets Revealed By Former Castaways
Anonim

Seerne elsker å krølle seg sammen på sofaen og se et bra overlevelsesshow. Survivor er et av de mer klassiske overlevelsesprogrammene som alltid fengsler publikum. Dette realityprogrammet involverer en gruppe mennesker som må overleve på et avsidesliggende sted. Survivor finner sted i forskjellige deler av verden, så deltakerne vet aldri hva som kommer til dem, og de må bruke ressurser rundt dem for å finne vann, husly, mat og varme.

I tillegg må deltakerne holde seg tilregnelige gjennom hele reisen. Men dette er fortsatt et TV-program, noe som betyr at det er noen regi, antrekk og hemmeligheter bak kulissene. Seerne fokuserer vanligvis så mye på showet at de ikke slutter å tenke på hva som foregår bak kulissene. La oss ta en titt på hva som egentlig skjer i produksjonen og produksjonen av denne populære reality-TV-serien.

10 Internship

Seerne kan være under forutsetningen at Survivor-deltakere ikke har noen trening i å overleve – poenget med showet er å bare holde seg i live med den lille overlevelsesevnen og instinktet du allerede har.

Men i løpet av sommeren før opptak drar en gruppe deltakere på Survivor-praksis. Denne praksisplassen lærer dem ulike ferdigheter og teknikker for å overleve i avsidesliggende områder. På denne måten er ikke deltakerne helt sårbare under showet. De lærer også om feil de kan gjøre under showet og måter å unngå dem på. Øvelse gjør tross alt mester.

9 kostymer

Survivor er ikke den typen reality-program hvor utseende bør ha så stor betydning. Imidlertid har deltakerne kostymer som de bruker, som på alle andre TV-serier. Før forestillingen har de med seg et par antrekk som matcher jobbene deres. Deretter avgjør teamet om antrekkene de har på seg passer best til dem.

Noen av produsentene bytter til og med antrekk, så de ligner mer på profesjonelle roller. Tenk på Gilligan's Island og hvordan professoren alltid ser ut som han er i ferd med å undervise en klasse, selv om han er på en øde øy.

8 Where The Producers Sleep

Selv om Survivor gjør en god jobb som får deltakerne til å virke isolerte, er det et stort kamerateam som følger dem over alt.

Siden teamet teknisk sett ikke er på showet med dem, trenger de ikke å prøve å overleve. De bor i et eget område i små hytter med komfortable senger og bekvemmeligheter. Noen av deltakerne bryter seg til og med inn i disse hyttene for å hente mat her og der.

7 Tribal Council

Den mest spennende delen av Survivor er stammerådene. Dette er delen i showet hvor deltakerne går gjennom en elimineringsprosess. Med andre ord, med noen få dagers mellomrom tar alle en avstemning om hvem som må gå.

Ikke bare er disse rådene rigget og ikke tilfeldige i det hele tatt, men de tar evigheter. Seerne tror kanskje at de bare er noen få minutter med skravling mellom produsentene og deltakerne. De kan imidlertid ta opptil tre timer tot alt. Seerne er bare så heldige å se de beste delene. Snakk om spenning.

6 steder er hemmelige

Når deltakerne møter en utfordring, ser seerne vanligvis når de går til den. Men i virkeligheten kjører de i biler med svarte vinduer. Dette for å hindre dem i å vite eller tenke på hvor utfordringene er.

Det å holde plasseringene hemmelige forhindrer også deltakerne i å se rivaliserende lag. Produsentene er under inntrykk av at hvis gruppen vet hvor alt er, kan de jukse.

5 stunts

Dette fakta bak kulissene kan skuffe flere seere enn tiltenkt. Deltakerne deltar i mange vanvittige utfordringer gjennom hele showet. De møter alle fysiske og mentale utfordringer seerne kan forestille seg. Dette er noe av det som gjør Survivor så spennende.

Stuntfolk presterer imidlertid i deler av noen av utfordringene. Personene som utfører disse stuntene er Dream Team, så de får det alltid til å se bra ut.

4 nødvendigheter

Siden deltakere på Survivor er på programmet i nesten to måneder, trenger de noen nødvendigheter. Selvfølgelig er poenget med showet å overleve på egenhånd uten noe. Imidlertid føler produsentene at de trenger en slags hjelp. Deltakerne er ute på forskjellige øyer, så det er sjanser for at de kan få infeksjoner eller sykdommer.

Produsentene gir dem medisin og alt annet for å behandle skader. Deltakerne får også prevensjon, solkrem og feminine produkter. Det de ikke får er unødvendig luksus, som barberhøvler eller tannbørster.

3 Ingen innbrudd

Øyene som deltakerne er på er ganske store. Deltakerne trenger all den plassen de kan få for å overleve. Imidlertid er det visse deler av øya som de ikke kan utforske. Ikke bare er dette av sikkerhetshensyn, men det er en sjanse for at de kan støte på et annet lag.

Alle lagene er relativt nær hverandre. Derfor liker produsenter å holde deltakerne litt tett sammen. De gjør en overbevisende jobb som får dem til å se ut som om de utforsker over hele øyene.

2 forbudte varer

Selv om deltakere anbefales å ta med seg unødvendige ting, gjør de det. Mannskapet sørger for å skanne deltakerne for alt de kanskje ikke trenger. Det finnes imidlertid uendelige måter å skjule varene de vil ha.

For eksempel, i sesong 2 kunne en kvinne ved navn Peih-Gee snike inn fiskekrok-øreringer. Hun hadde dem på seg under en fiskescene i showet. Øredobber hjelper ikke nødvendigvis med å overleve, så det er ikke slik at hun var utro.

1 dating

Mange seere, enten de innrømmer det eller ikke, lurer på om noen av deltakerne kommer sammen under showet. Svaret er "ja."

Seere kan anta at noen relasjoner mellom deltakere bare kan være fysiske. Men fansen husker kanskje Rob og Amber fra sesong 8. Disse to møttes under showet, begynte å date, og til slutt giftet de seg og fikk barn. De har en flott historie om hvordan de møttes for å fortelle barna sine. For et kraftpar!

Anbefalt: