The Umbrella Academy'-fans feirer The Hargreeves Siblings' bursdag

Innholdsfortegnelse:

The Umbrella Academy'-fans feirer The Hargreeves Siblings' bursdag
The Umbrella Academy'-fans feirer The Hargreeves Siblings' bursdag
Anonim

Advarsel: spoilere for The Umbrella Academy sesong 1 og 2 fremover

Serien tilpasset fra tegneseriene av forfatter og My Chemical Romance-frontmann Gerard Way og illustratør Gabriel Bá starter med en bisarr premiss som involverer de syv hovedpersonene. 1. oktober 1989 føder 43 ikke-relaterte kvinner samtidig, til tross for at de ikke viste noen tegn til graviditet dagen før. Syv av de 43 nyfødte er adoptert av milliardæren Sir Reginald Hargreeves, interessert i barnas evner, og trent som en gruppe superhelter.

Gratulerer med dagen til Hargreeves-søsknene

Luther (Game of Thrones ' Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Hamilton-skuespillerinnen Emmy Raver-Lampman), Klaus (Misfits-stjernen Robert Sheehan), nummer fem (Aidan Gallagher), avdøde Ben (Justin H. Min), og Vanya (Ellen Page) er alle uforklarlig født på samme dag.

Den offisielle Twitter-kontoen for serien utviklet av Steve Blackman delte noen av favorittøyeblikkene sine for hvert søsken og inviterte fans til å delta i feiringen.

En fan, kontoen @sailorrmoon, laget til og med en bursdagsvideo for Hargreeves-søsknene.

Den andre sesongen av 'The Umbrella Academy' gjorde fansen sjokkert

Den andre sesongen av programmet kom på Netflix 31. juli i år, en oppfølging av den første serien hadde premiere i februar 2019. Etter en første sesongfinale som etterlot fansen med så mange spørsmål ubesvart, har Hargreeves-søsknene kom tilbake med et smell, bokstavelig t alt.

Etter at Vanya ødelegger månen og enkelthåndsårsaker Apocalypse, blir de seks brødrene - pluss spøkelset til Ben, selvfølgelig - fraktet tilbake i tid. I begynnelsen av sesong to er de syv av dem ikke lenger i New York City, faktisk er de spredt rundt i Dallas på forskjellige tidslinjer på 1960-tallet.

Denne sesongen fikk positive anmeldelser ettersom den inkluderte en historielinje for borgerlig høyrebevegelse og skildret LHBTQ+-forhold, i tillegg til en stor historisk begivenhet. Avdraget er tilpasset direkte fra den andre begrensede tegneserien, med tittelen The Umbrella Academy: Dallas og dreier seg om nummer fem og hans engasjement i president John F. Kennedys attentat.

Den overveldende andre sesongfinalen så Hargreeves forlate Texas for å returnere til 2019 NYC bare for å finne at faren deres fortsatt er i live. Det avsløres at i denne alternative tidslinjen valgte Sir Reginald ganske enkelt andre spesielle barn som deler samme bursdag som Hargreeves. Som vanlig lar The Umbrella Academy så mange muligheter åpne at det er på høy tid at Netflix offisielt lyser opp et tredje kapittel.

Begge sesongene av The Umbrella Academy er tilgjengelige for strømming på Netflix.

Anbefalt: