How The 'Saved By The Bell' Reboot Can Honor Screech

Innholdsfortegnelse:

How The 'Saved By The Bell' Reboot Can Honor Screech
How The 'Saved By The Bell' Reboot Can Honor Screech
Anonim

Da det ble kjent at Saved By The Bell's Screech var syk, håpet vi alle på at skuespilleren Dustin Diamond ville bli frisk. Dessverre, etter å ha lidd av Stage 4 småcellet lungekarsinom i kort tid, døde han 1. februar 2021. Diamond var 44.

Mens Diamonds død er en hjerteskjærende utvikling, viser støtten fra både SBTB-besetningen og fans hvor elsket han egentlig var. Ja, til tross for at han hadde en kontroversiell fortid med mange opp- og nedturer i seg, hyllet praktisk t alt alle nær ham avdøde Screech. Skuespillere inkludert Mario Lopez og Mark-Paul Gosselaar tok til sosiale medier for å sende sine kondolanser. Nok en gang, gjentar hvor mye de brydde seg om ham.

Ja, minnesmerkene til Diamond var appro pro, og de fungerte som en passende måte å hedre den avdøde skuespilleren. Det er imidlertid noe annet som er verdt å påpeke.

Få skrik tilbake på showet

Enten du har sett den gjenskapte Saved By The Bell eller ikke, spoiler, Screech (Diamond) er ikke med. Fraværet hans ble uadressert en stund, men en dialoglinje påpekte at han bor ombord på den internasjonale romstasjonen.

Selv om Diamonds karakter aldri dukket opp og ville være umulig nå, kunne ideene hans om hvordan han skulle skrive Screech inn i det nye plottet fortsatt fungere.

Under et intervju med TMZ snakket Diamond om å se karakteren hans i programmet. I den så han for seg Screech som tok for seg foreldreskap og forviklingene i et slikt liv. Nå vet vi at Screech ikke kan gjøre det selv lenger, men barna hans kan debutere som nye studenter ved Bayside High. De trenger imidlertid en mor, og en SBTB-alun virker perfekt.

I den originale serien hadde Lisa Turtle (Lark Vorhees) noen rørende øyeblikk med Screech under showets avskjedssesong. De ble aldri et par eller romantisk involvert, selv om stemningen antydet at noe utviklet seg mellom dem. Det ble aldri noe av det, men hvis showets nye forfattere ønsker å introdusere et par av Screechs barn, gir det å si at han og Lisa hadde et par barn en praktisk forklaring på elevenes plutselige ankomst til Bayside.

Legacies

Fans kan stille spørsmål ved hvordan Screechs barn kan jobbe uten faren sin, men forklaringen om at han bor på ISS fungerer som den ideelle løsningen. Barna kan til og med nevne for Slater (Lopez) at de av og til Zoom chatter med faren sin.

Å ha dem skrevet inn i showet ville også gi rom for Diamonds ønske om å se karakteren hans som foreldrebarn spille ut. Skuespilleren kan ikke gjøre det selv, men hvis hans teoretiske barn er noe som Screech, ville de vært like rampontøse som faren. Og Slater er den rette fyren til å spille rollen som mentor, som snakker ned barna, forklarer dem hvordan de er så lik faren sin.

Nå, selv om det er høyst usannsynlig, er det en verdig idé å introdusere et par Screechs barn. Fordi det ikke bare utvider karakterens arv, holder det også Diamonds minne i live i lys av skuespillerens utidige bortgang.

Anbefalt: