Bridgerton'-stjernen Nicola Coughlan bekrefter nok en ledetråd for Lady Whistledown

Innholdsfortegnelse:

Bridgerton'-stjernen Nicola Coughlan bekrefter nok en ledetråd for Lady Whistledown
Bridgerton'-stjernen Nicola Coughlan bekrefter nok en ledetråd for Lady Whistledown
Anonim

Nicola Coughlan har blitt nummer én kilde til BTS saftige avsløringer når det kommer til hennes periodedrama Bridgerton.

Den irske skuespillerinnen spiller Penelope Featherington i det rekordstore Regency-showet på Netflix. Etter å ha gitt fansen innsikt i likhetene mellom familien hennes på skjermen og Kardashians, har Coughlan slått seg sammen med regissør Tom Verica for en Lady Whistledown-ledet sammenbrudd.

Større spoilere for Bridgerton sesong én foran

Nicola Coughlan godkjenner denne Eagle-Eyed-fanteorien om «Bridgerton»

Coughlan har lagt ut en tweet på nytt som antyder at Bridgerton har kommet med ledetråder om den virkelige identiteten til Lady Whistledown gjennom hele sesongen.

Lady Whistledowns identitet var uten tvil det største mysteriet i den første delen av Bridgerton på Netflix.

En tilpasning fra serien med romaner av Julia Quinn, det hitperiodedrama produsert av Shonda Rhimes har vunnet hjertene til mange seere med sin sex-positive tilnærming, inkluderende rollebesetning og en anonym forteller: Lady Whistledown, en skribent som kommenterer tonnens hver eneste skandale.

I den siste episoden avsløres det at Lady Whistledown faktisk er Penelope Featherington, karakteren spilt av Coughlan. I Bridgerton-podcasten har skuespillerinnen, også kjent for sin rolle i den morsomme komedieserien Derry Girls, forklart at ingen så ut til å ha lagt merke til alle ledetrådene som peker mot Penelope under sesong én.

"Enda en scene av Penelope som utfører Lady Whistledown-oppgavene sine: hun er den eneste som ser Simon forlate ballen mens Daphne danser med prins Friedrich," heter det i den originale tweeten, som refererer til et øyeblikk i episode tre "Art Of The Swoon”.

Coughlan retweetet den, og la til en rekke sideøyne-emojier.

Tom Verica er How To Get Away With Murder-skuespilleren som sto bak kameraet for episode to og tre.

"Å fange alle frøene vi sådde," svarte han på Coughlans tweet.

Lady Whistledowns identitet ble nesten avslørt i første episode av «Bridgerton»

Men Lady Whistledown-avsløringen går langt tilbake. I episode én er publikum vitne til Daphne (Phoebe Dynevor) og Simons (Regé-Jean Page) møte-søte på Lady Danburys (Adjoa Andoh) fest.

Når hovedpersonen bokstavelig t alt støter på Simon, kommer broren Anthony (Jonathan Bailey) for å hilse på sin gamle venn. Daphne får vite at Anthony og Simon er gode venner fra tiden deres i Oxford.

Og hvem overser hele scenen, prøver å se uformell ut i den snakkende mengden av gjester? Penelope, selvfølgelig.

Du kan se alle Lady Whistledown-ledetrådene på Bridgerton på Netflix

Anbefalt: